دوستان وقتی چراغ بنزینش روشن میشه چند لیتر بنزین تو باکش داره ؟؟
Printable View
دوستان وقتی چراغ بنزینش روشن میشه چند لیتر بنزین تو باکش داره ؟؟
من که از هرکی شنیدم از ایران خودروش بد گفته.نقل قول:
تو همین انجمن پارسال اینطورا بود یه بنده خدایی تاپیک زده بود که تندر ایران خودروش آتیش گرفته بود.
در کل شما که داری 15 میلیون و نیم پول میدی حالا 200 تومن اینور اونور که ارزش نداره.
کلا مونتاژ پارس خودرو بهتره همیشه هم امتیاز بالاتری گرفته.
بازم تحقیق کن. من از رو شنیده ها گفتم که البته همه ی شنیده ها پارس خودرو رو بهتر میدونن. :31:
ایرن خودرویی با پارس خودرویی هیچ فرقی نداره.تمام چیزایی که میگن فقط به خاطر تبلیغاته من خودم l90 ایران خودرویی دارم ازشم راضیم تا حالا هم که مشکلی نداشته پسر عمم l90 پارس خودرویی داره سواری هر جفتشونم یکیه.نقل قول:
شما توی ایران زندگی میکنید یعنی کشوری که نام هیچ شرکت یا برندی تضمینی برای خرید شما نیست
خرید خودرو تو ایران و کیفیت ان کاملآ شانسی و اتفاقی هست البته پارس خودرو نسبت به ایران خودرو خوش قول تر هست این تفاوت قیمتی که میگیدم از ...... نمایشگاه دارا برای سود بیشتره.البته تو اصفهان این تفاوت
قیمت وجود نداره
توی رده بندی کیفی خودرو ها هم تندر نود ایران خودرو پایین تر از تندر نود پارس خودرو هست ، ایران خودرو توی یه سری ماشین دیگه (مثلا پرشیا) یه خورده بدنام شده و برای همین مردم ترجیح دادن تندر 90 اشون پارس خودرو باشه ، دلال ها هم سو استفاده کردن و گرون کردن
معلومه جفتشون یکیه ، بحث سر دقت موقع مونتاژ کردنه ، مثلا رفیقم یه 206 صفر گرفته بود چراغ ترمز سمت چپش سیمش قطع بود . یا یکی دیگه دکمه ی روی کمربند عقبش رو اشتباه پانچ کرده بودننقل قول:
l90 ایران خودرویی دارم ازشم راضیم تا حالا هم که مشکلی نداشته پسر عمم l90 پارس خودرویی داره سواری هر جفتشونم یکیه.
من از خیلی از دوستانی که تندر دارند شنیدم، تنها تفاوت محسوس پارس خودرو و ایران خودرو توی کیفیت رنگ هستش. که اونم کیفیت رنگ ایران خودرو بهتره!!!
توی ین چند ماه هم با این تاخیری که تو تحویل ماشین ها (مخصوصا" e2lp سفید) پارس خودرو داشته، روی ایران خودرو رو سفید کرده.
یک ساعت پیش قراردادم رو با پارس خودرو فسخ کردم (e2lp سفید تحویل اسفند) دعا کنید که خیر باشه!!!:42:
مرداد ماه
من که به این ارزایابی اعتماد چندانی ندارم. مهم نظر مصرف کننده اصلی محصول هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران:
کد:http://www.idro.org/DocLib25/%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4%20%D9%83%D9%8A%D9%81%D9%8A%D8%AA%20%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%D8%A7%D9%8A%20%D8%AA%D9%88%D9%84%D9%8A%D8%AF%20%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D9%84%D9%8A%20%D8%AF%D8%B1%20%D9%85%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF%2089.pdf
سلام
با روندی که ایرانخودرو دارد و با مشکلاتی که شرکت رنو پارس دارد عاقبت خوبی برای ال نود نخواهد بود
زیرا ایرانخودرو به عنوان بزرگترین شرکت خودروساز برنامه هایی از قبیل فیس لیفت و تولید انواع متنوعی از سمند و رانا و 206 دارد و سرمایه گذاری کمتری روی این خودرو می کند در نتیجه این خودرو به تدریج از مدار تولید خارج خواهد شد
من هم دقیقآ مثل شما فکر میکنم.نقل قول:
من که به این ارزایابی اعتماد چندانی ندارم. مهم نظر مصرف کننده اصلی محصول هست.
بازم تاکید میکنم کیفیت ماشین,مونتاژ در ایزان کاملآ شانسی هست.نقل قول:
معلومه جفتشون یکیه ، بحث سر دقت موقع مونتاژ کردنه ، مثلا رفیقم یه 206 صفر گرفته بود چراغ ترمز سمت چپش سیمش قطع بود . یا یکی دیگه دکمه ی روی کمربند عقبش رو اشتباه پانچ کرده بودن
---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------
منم با حرف شما موافقم مخصوصآ که ایران خودرو در تولید کمی و نه کیفی از پارس خودرو جلوتره.نقل قول:
بزودی، تحویل تندر 90 دوگانه سوز به مشتریان
توليد تندر دوگانه سوز ايران خودرو از نيمه دوم شهريور ماه سال جاري آغازشده و به ترتيب اولويت ، خودروهاي مذکور به متقاضيان واگذار می شود.
به گزارش ایکو پرس در حال حاضر دعوت نامه هاي متقاضيان تندر نود دوگانه سوز ارسال شده است كه ضمن تكميل وجه متقاضيان ، بخشي از خودروهاي مذكور فاكتور و تحويل داده شده است .
بر اساس این گزارش ، خودروهاي تندر نود دوگانه سوزایران خودرو در حال حاضر در سه تيپ , E0/AC , E1+ABS , E2LP در حال توليد است كه قيمت مصوب به ترتيب تيپ11 ،e0 میلیون و250 هزار تومان، تيپ E1 با قیمتی معادل 13 میلیون و300 هزار تومان و تيپ E2 آن با قیمتی برابر با 15 میلیون و450 هزار تومان به بازار عرضه می شود. در حال حاضر تمامی تعهدات تندر 90 بنزینی تقريبا به روز شده است (من یکی که باورم شد!!!)
پایگاه اطلاع رسانی گروه صنعتی ایران خودرو:
http://news.ikco.com/FA/News.aspx?docID=12058
سلام
من میخوام فرا صبح ماشین ال ۹۰ دمو یه چک کامل بدم فقط نمیدونم کجا ببرم که قبولش کنه /.؟؟؟؟
اونی که تو جاده کرج هست بدون نوبت قبول میکنه ؟