بله ما می توانیم !!!نقل قول:
بهروز جر نزن دیگه:31:
Printable View
بله ما می توانیم !!!نقل قول:
بهروز جر نزن دیگه:31:
اقا عجب برف و سرماییه
آدم میاد بیرون از سرما کبود میشه
از آنجا كه تا اين ساعت زنده مانده ام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بسي از ذوق برف ، لخت در حياط خانه پايكوبي نمودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و سرما خوردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما براي ديدار با دوستان اندكي جان در بدن دارم ! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
50 دقيقه به قرار ! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جمعیتی اومده بود!!!
WooKMaN شما کدوم بودی ، من فقط آقا بهروز رو می شناختم..
خیلی خوش گذشت ، با معرفتاش اومده بودن:20:
به نام خدا
چندمين جلسه قرار ملاقات بچه هاي عضو فروم پي سي ورلد با حضور تني چند از همشهريان در پارك لاله كه در چند قدمي ميدان فردوسي قرار دارد
در حالي برگزار شد كه هوا چند درجه زير صفر بود .
اين ملاقات كه چند دقيقه مانده به ساعت 4 بعد از ظهر برگزار شد
چندين دقيقه به طول كشيد و در باره مسابل زيادي گفتگو شد و پشت سر چند نفر هم غيبت شد
يكي از بچه ها با خودش ذرت بوداده اورده بود كه به هر نفر چند مشت ازش رسيد
بعد از اين كه حرف هامون تموم شد چند قدم راه رفتيم و چند تا عكس گرفتيم كه تا چند دقيقه ديگه بر روي نت خواهد امد
تا سلامي ديگر چند دقيقه صبر كنيد . . .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداي من تقريبا 70-80 نفري بيديم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
وقتي من رسيدم فكر كردم دارن بنزين مجاني ميدن كه اين همه اومدن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منو نديدي !؟ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب حالا ببين »»» [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسي در اين گزارش خالي بندي به چشم ميخورد ! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چرا !؟ ... چون آنقدر شلوووووووغ بيد كه صدا به صدا نميرسيد و من اصلا بهروز را نديدم كه عكس بگيريم ! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهمين دليل قرار شد براي قرار بعدي سالن اجتماعاتي در نظر گرفته شود ! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شخصي به نام بهروز در قرار بيد كه از بس خورد ، تركيد و به بيمارستان منتقل شد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدايش بيامزد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------
جدااااااااان خوش گذشت ، ممنون از همه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخرين خبر .
تمامي اعضاي شركت كننده در قرار ملاقات به لقا الله پبوستند ...
ظاهرا اون ذرت بوداده مسموم بوده .
و بهروز چون بيشتر از همه خورده بود زودتر مرد .
قصه ما دروغ نبود
كلاغه ادرس خونشو گم نكرده بود ....
سلام آقا شرمنده من خواب موندم
ظبط رو کوک کرده بودم که بیدارم کنه ولی برق رفت ودیگه روشن نشد:41:
.........................
حدس میزنم پشت سر من غیبت کردین:20:
قرار بعدی حتما میام
گویا خوشی به غایت حاصل گشته . خوشا به حالتان که به قرار رسید .
من که هر چه قدر زور زدم و با خود کلنجار رفتم ، پرو استریت غالب گشت و من و قرار ملاقات مغلوب . چون مهمان داشتیم مجبور شدم بمانم و روی همه فک و فامیل رو در زمینه ژانر اتومبیل رانی و افضلهم دریفت کم کنم . دختر عموم هم که کلی ادعا می زد ، در این مسابقه کم آورد و فعلا تو فامیل من اولم . هیپ هیپ هوراااااااا
انشاءالله قرار بعدی .
پا نوشت : یک مشت ذرت بو داده من را به آدرس پستی ، پست کنید
آقا شایعه پراکنی نکن ، عکس کجا بود!!نقل قول:
نوید جان یه سر به خبرگزاری فارس بزن:27:نقل قول:
مردم از ختده:31:=))
آره خدایی خیلی خوش گذشت!(تبلیغ برای ملاقات بعدی):20:
بهروز جون گولت زدم ، من لب به اون ذرت ها نزدم:21:نقل قول:
جر نزن دیگه!
نه بابا اصلا" پشت سر هیج احدی غیبت نکردیم !:8:نقل قول:
جاتون خالی بود ، ایشالله قرار بعدی با تریلیتون بیاین:27:
نقل قول:
پس تو همه فن حریفی!!