این پیغام مربوط به چه ویروسیه
چطوری میتونم اون رو کاملا ً از رو سیستم پاک کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :40::19::19::19:
این پیغام مربوط به چه ویروسیه
چطوری میتونم اون رو کاملا ً از رو سیستم پاک کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :40::19::19::19:
نقل قول:
منم دقيقا همين مشكل رو دارم
روی گزینه Delete کلیک کنید تا فایل آلوده پاک شود و بعد System Restore را غیر فعال کنید و در حالت Safe Mode کامپیوترتان رانقل قول:
به طور کامل اسکن کرده و هر چه پیدا کرد پاک کنید .
با سلام
من چند روز گرفتار شدم یک ویروس یا نمی دونم چیه دستگاهمو به هم ریخته ..سیستم که بالا میاد میگه درایو اماده نیست وبعدش فولدرهای ویندوز را هر کدومشو که باز می کنم ثبدیل به فایلی با پسوند exe(application) میکنه و حجمشون رو 37kb نشون میده ...تموم عکسای با پسوند jpeg رو هم از بین برده ..لطفا کمکم کنید..
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما با نرم افزار winrar درایو فلاش خود را باز کنید احتمالا یک فایل با پسوند inf وجود دارد آن را پاک کنید ان شاء ا... مشکل حل میشه
سلام
چند وقتیه که کامپیوترم یه ویروس عجیب گرفته
تو همه جا یه نیو فولدر درست کرده
مثلاً اگه توی درایو c یه فولدر به نام music باشه ، میره و یه فولدر دیگه به نام music.exe می سازه
گذشته از اون دیگه نمی تونم پراپرتی مای کامپیوتر و اد ریموو پروگرام و .... کار نمی کنن .
حتی محیط داس ( cmd ) هم بالا نمی یاد
چند تا آنتی ویروس امتحان کردم . اما اصلاً کار نمی کنه
پاک هم نمیشه
اگرم بخوام پاکش کنم ، میره و تو چند جای دیگه فولدر می سازه
من چند بار ویندوز عوض کردم اما بازم کار خودش رو ادامه می ده
اگه میشه یه آنتی ویروس قوی معرفی کنید یا راهنمایی کنید که از شر این ویروس خلاص بشم
سلام
من سیستمم ویروسی شده ! و Folder options پاک شده !
چجوری درستش کنم ؟
ممنونم
نقل قول:
نه متاسفانه
اصلا همچي فايلي وجود نداره
قبلا درايو هاي هاردمم همچي مشكلي پيدا كرده بود كه با فرمت كردن درست شدند
ولي ميگن كه فلش مموري رو نبايد فرمت كرد كه مشكل ساز ميشه
حالا دنبال نرم افزاري هستم كه بتونم فلش مموري رو باهاش فرمت كنم
سلام
آقا من یه بار احساس کردم ویروسی هستم اومدم کافی نصب کنم ری استارت شدم بعد که اومدم بالا (البته با کلی درد سر) لیست پراسس ها شد این :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان هم ویروسی هستم و این ابزار ها م غیر فعال هستند نمیتونم این عکس رو به صورت لینک بذارم پایین نوشته 42 تا اما تو لیست ....کسپر رو هم نصب کردم ولی موقع آپدیت ری استارت میشه و موقع اسکن هم ریاستارت میشه !
شرمنده ویندوزو عوض کردم درست شد !
با کاسپراسکای براحتی میمیره .ورژن 7 در ضمن آپدیتش هم بکن.مشکلاتی که بعد از از بین رفتن ویروس برات اگه پیش اومد (که احتمالا پیش میاد) بگو تا نحوه ی رفعشون رو قرار بدم.