ایشون احتمالاً شلوارشون رسانا هستش! :31:نقل قول:
صفحه خازنی یعنی اینکه با تماس مستقیم دست کارمیکنه.برخورد بدن انسان با صفحه ظرفیت خازنیش رو تغییر میده و اینطوری متوجه لمس میشه.
ایشون احتمالاً شلوارشون رسانا هستش! :31:نقل قول:
صفحه خازنی یعنی اینکه با تماس مستقیم دست کارمیکنه.برخورد بدن انسان با صفحه ظرفیت خازنیش رو تغییر میده و اینطوری متوجه لمس میشه.
دستکش نازک اگه دستتون کنید کار می کنه...من با پارچه حوله ای تست کردم:46:نقل قول:
سئوالات:
1-باتری من کمتر از یک روز در شارژ اول کارکرد.آیا ممکنه به مرور بهتر بشه؟.البته من پدرشو در آوردم بس که کار کردم.میگن باید دفعه اول چند ساعت اضافه تو شارژ بمونه ولی من نکردم شاید از این بوده
2-این نرم افزار copilot8 که مسیر یابه و روشه که پدر مارو در آورد .نتونستم تریال 15 روزش رو فعال کنم.تا اونجا میرم جلو که میگه ایمیل وارد کنید بعدش جلئو نمیره.جالبش به اینه که بعد می بینی به ایمیل یه دونه کد(رمز) فرستاده.خوب من با این رمز چی کار کنم؟کداکتیویشن که 23 رقمی باید باشه.این رمزه 7-8 رقمه.کجا باید واردش کنم.خواهش میکنم هرکی این رو نصب کرده راهنمایی کنه
3-آریو اقلیم رو نصب کردم و از روی سیدس قسمت map یه سری فایل ظاهرا نقشه رو روی دستگاه ریختم.ولی وقتی برنامه رو باز می کنم و برای لود نقشه مسیر رو بهش نشون میدم هیچ نقشه ای رو نشون نمیده تو همون فولدری که من ریختم که بخواد بازش کنه!راهنمایی لطفا
راهنمایی لطفان......................:41:
من این مشکلو هم با شلوار کتان داشتم و هم با شلوار پارچه ای . اگر اون کاربر یه حرف درست زده باشه همین یک مورده !نقل قول:
برای دستکش هم فکر کنم دستکشهای چرمی و پلاستیکی جواب ندن و باید از دستکش پشمی نازک استفاده کرد (امتحان نکردم اما حدث میزنم جواب بده ) و یا دستکش پارچه ای (که البته زیاد در گرم کردن تاثیر نداره !).
وقتتون بخیر دوستاننقل قول:
بنده همچنان به اکتشافِ این پی پی سی مشغولم .
حسابی میخشم و رفتم تو نخش تا سر از همۀ سوراخ سمبه هاش در بیارم
:31:
همونطور که قبلاً به استحضارتون رسوندم حتی از رویِ ضخیم ترین لباس ها هم کار میکنه .
دستکش چرمی رو هم امتحان کردم اگه خیلی ضخیم نباشه کار میکنه . دستکشِ کرکی که مسلمه کار میکنه .
حتماً حتماً با آپشن قفل جلو خود به خود کار کردنش رو بگیرین .
برید تو ستینگ و اون رو روی 5 دقیقه تنظیم کنین یعنی اگه باهاش کار نکنین بعد از 5 دقیقه خودش قفل میشه . از همونجا هم واردِ DISPLAY بشین و آپشن WIN CLASSIC رو انتخاب کنین . با این کار ، بعد از قفل شدن گوشی اگه دکمۀ قطع رو بزنین مستقیماً دکمه ها میاد روی صفحه و اون قفلی که اول میاد روی صفحه دیگه ظاهر نمیشه . این مدل برای یک دستی کار کردن با موبایل راحت تره .
حالا وقتی میخواین بزارینش تو جیبتون دکمۀ قطع رو بزنین . هم صفحه خاموش میشه و هم موبایل قفل میشه .
البته بعد از اینکه دکمۀ قطع رو زدین و صفحه خاموش شد ، دوباره دکمۀ قطع رو بزنین تا صفحه روشن بشه و مطمئن بشین که موبایل قفل شده چون این قفل ناقلا گاهی خیانتکار میشه . حالا دوباره خاموشش کنین و با خیال راحت بزارینش تو جیبتون .
چون بعضی وقتها این قفل کار نمیکنه . برای من دو سه بار تا حالا اینجوری شده و فقط با تکرار قفل میشه .
میتونین ICON قفل رو در TODAY هم قرار بدین تا مستقیماً موبایل رو قفل کنین قبل از خاموش کردن صفحه .
:20:
علت تکه تکه شدن حروف فارسی رو هم کفش کردم .
اگه موبایل رو آپدیت نکنین و فارسی خوان رو نصب کنین ، حروفِ کلمات جدا جدا ظاهر میشه
مثال
بسم الله
ه ل ل ا م س ب
این مشکل فقط موقعی پیش میاد که هارد ریست کنین و بعدش فارسی خوان رو نصب کنین بدونِ اپدیت . با آپدیت از سایت اچ تی سی این مشکل حل میشه . اون فایلی که حجمش 6.82 مگ هست یکی از کارهاش درست کردن همین مشکل هست
==========================
یه چیز دیگه هم کشفیدم :
اگه باتری خیلی ضعیف باشه فلاش کار نمیکنه .طبق ازمایشاتِ به عمل آمده اگه کمتر از 20 درصد باشه فلاش از کار میافته .
یه چیز دیگه :
اون دوستی که پرسیده بود آیا سافت ورِ چراغ قوه هست برایِ این گوشی .
عزیز جان چراغ قوه میخوای چکار . این یارو خودش دو تا خر پروژکتور داره که چشم رو داغون میکنه
:27:
دوربین رو بذارین تو TODAY . بعد با فشار یک دکمه وارد دوربین بشین و دکمه فلاش رو بزنین تا شب تارتون روزِ روشن بشه .
البته اگه باتری خیلی ضعیف باشه اونوقت باید شمع روشن کنین چون فلاش بی فلاش .
========================================
در ضمن SPB یه ورژن جدید برای 6.5 داده بازار
دوستان این برنامه محشره . معرکه هست . حتی اگه خودِ برنامۀ بک آپ رو هم دلیت کنین و همه چیز هم داغون شده باشه و ویندوز هم از کار افتاده باشه ، فقط کافیه هارد ریست کنین و بعد روی فایلِ بک آپ که قبلاً روی مموری کارد ذخیره کردین کلیک کنین تا خودش همه چیز رو به حالت اول برگردونه .کد:http://spb.com/pocketpc-software/backup/upgrade.html
همۀ برنامه ها و ایمیلها و مسجها و شماره تلفون ها و لیست مکالمات و FAVORITE و همه و همه رو بر میگردونه به حالت اول . انگار نه انگار که اصلاً مشکلی داشتین .
البته بعضی از تعمیرکاران موبایل و سافت ور موبایل ، از این برنامه متنفرند . علتش هم معلومه
:46: :21:
هر کس موبایل داره این برنامه رو از واجبات بدونه چون با معرفت تر از اون پیدا نمیشه . یه متخصص که با مهارت تمام همه مشکلات رو حل میکنه البته اگر از سافت ور باشه
:10:
این برنامه رو نصب کنین و دو سه روز یه بار بک آپ بگیرین تا از عالَم و آدم بی نیاز بشین .
والسلام تا دیگر سلام
نقل قول:
سلام.
قربان SPB Backup از روزی که زائیده شده همینطور بوده و با کلیک رو فایل بکاپ اگر گزینه فول رو انتخاب کنید گوشی رو میکنه عین اون زمانی که بکاپ گرفتید و این مختص این ورژن نیست.چه هارد ریست کرده باشید چه نکرده باشید.:11:
علیکم السلام
مخلصیم
:10:
بله قربان شما درست میفرمایین .
دوستانی که مثل شما حرفه ای هستند ، اطلاعاتی که من مینویسم براشون از بدیهیات هست اما نباید فراموش کنیم که هر روز یه عده تازه پا به دنیای اینترنت و پاکت پی سی و اینا میذارند یا اینکه در اول راه هستند و این اطلاعات برای اونها تازگی داره و ارزشمند هست .
سعی من این هست که اطلاعاتی رو اینجا درج کنم که جزء اطلاعاتِ اساسی و پایه هست و کمک میکنه که کمتر با مشکل رو برو بشیم و کمتر به کمک دیگران احتیاج پیدا کنیم برایِ حل مشکلاتمون .
یعنی اطلاعاتِ پیشگیرانه و مشکل گشا
البته آجیل مشکل گشا از همش بهتر تره
من حرفه ای نیستم اما به لطف خدا و کمکِ آدمهایِ با معرفتی که اطلاعاتشون رو در اختیار دیگران قرار میدن و تجربه های شخصی ، سعی میکنم اطلاعاتم رو روز بروز بیشتر کنم .
و همین رو هم برای دیگر دوستان آرزو دارم .
حالا اگه یه چیزِ ساده و پیش پا افتاده نوشتم شما دلخور نشین .
با تشکر از شما
:11: :10:
==============================================
دوستانی عزیز یکی که حوصله داره این فارسی ساز که مخصوصِ 6.5 هست رو دانلود کنه ببینه چرا نصب نمیشه !!!!!
من هر کاریش کردم نصب نشد که نشد . حتی تو سرش هم زدم باز هم نصب نشد
اسمش اینه :
Arabic Language Support for WM 6.5 :: Sunnysoft InterWrite Keyboard
صداش اینه
منظورم اینه که سایتش اینه
کد:http://pda.wareseeker.com/download/arabic-language-support-for-wm-6.5-sunnysoft-interwrite-keyboard.rar/15c21f2eec
===========================================
در ضمن یه نفر هم مردونگی کنه یه ازمایش انجام بده و نتیجه رو به بقیه خبر بده >
موبایل رو بذاره رو زمین و دوپایی نگهش داره که تکون نخوره !!!! بعد با یه شیشه بُرِ فردِ اعلا دو دستی بیافته به آوارِ شیشۀ صفحه ببینه واقعاً ضد خدشه یا همش چاخان پاخانه !!!!!
اگه خط افتاد روش خبر بده تا دیگران از این کارها نکنند یه وقت
:27: :31:
این قسمت برای زنگ تفریح بود فقط . مزاح فرمودیم .
مخلصِ همگی . تا سلامی دیگر
تاثیری نداره.مدار باطری اتوماتیک قطع میشه.نقل قول:
سلام یه سوال دیگه
آیا با این گوشی میشه به صورت dial-up به اینترنت وصل شد؟
نقل قول:
سلام.
اقا منم قصد جسارتی نداشتم.من منظورم این بود که اگر دوستانی هستن که ورژنهای قبلی رو دارن و بخاطر این مسئله بخوان عوضش کنن نیازی به تعویض ورژن ندارن.(البته آپدیت های دیگه برنامه جدا از این مسئله هست)