quisc ntfs ?نقل قول:
Printable View
quisc ntfs ?نقل قول:
براي بار اول بهتر هست تيك quick رو برداريد .نقل قول:
نقل قول:
والا من قيمت دقيق رو ندارم . پيشنهاد ميدم بريد بازار و مغازه ها رو براي پيدا كردن مدلهاي پيشنهادي (با همون سريال نامبر) با حداقل قيمت جستجو كنيد . تنها دو ترابايت وسترن black داراي اينترفيس SATA 6 Gb/s هست . مسئله بعدي اين هست كه سرعت بالاي اين هارد در بعضي مواقع مثل photo and video editing يا gaming يا اجراي چندين برنامه بصورت همزمان محسوس خواهد بود و در استفاده هاي عادي تفاوت سرعت با ساير مدلها محسوس نخواهد بود .
تست سرعت هارد وسترن caviar black با سریال نامبر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بر روی مادربردی که هم sata2 دارد و هم sata3
Benchmark - Read
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Random Access - Read
Extra Tests - Read
File Benchmark - 32 KB
File Benchmark - 128 KB
File Benchmark - 1 MB
File Benchmark - 16 MB
File Benchmark - 64 MB
File Benchmark - 512 MB
رفتم مغازه دار و می گفت بلک ساتا 3 هست و گرین ساتا 2 ؟!
قیمتش هم حدود 390 بود
بنظرت بعد از این گزینه که یه کم قیمتش بالا هست و میگی توی کارای معمولی خودش رو نشون نمی دی ، کدوم مدل رو بگیرم ؟
مدل دیگه از وسترن ؟
یا سیگیت ؟
(هر مدلی بود یه توضیحی در موردش و مقایسش با بقیه هم ترازاش بگو)
مادربورد من هم ساتا3 ساپورت می کنه
اگه مدلی رو معرفی کردی و حدود قیمتش دستت بود بگو
ممنون
من مشخصات مادربردتان رو بررسي كردم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) SATA 3Gb/s هست و همانطوريكه در پايين نوشتم SATA 3Gb/s همان SATA 2 هست و با وجوديكه سرعت اينترفيس SATA 6Gb/s دو برابر SATA 3Gb/s هست ولي هارد ديسكها به خاطر محدوديت ذاتي نميتونند از حداكثر پهناي باند SATA 6Gb/s استفاده كنند .نقل قول:
SATA revision 1.0 يا SATA 1.5 Gbit/s
SATA revision 2.0 يا SATA 3 Gbit/s
SATA revision 3.0 يا SATA 6 Gbit/s
بغير از سري black سري blue هم هست ولي حداكثر حجم اين سري از هارد يك ترابايت هست . اگر دو ترابايت ميخواهيد همون سيگيت رو با همان سريال نامبري كه پيشنهاد دادم رو انتخاب كنيد . دو ترابايت سيگيت تقريبا 220 هزار الي 250 هزارتومن هست . هارد وسترن گرين هم مناسب كار شما نيست .
سریال نامبر اینترفیس rpm حجم cache ST3000DM001 SATA 6 Gb/s 7200 3TB 64 MB ST2000DM001 SATA 6 Gb/s 7200 2TB 64 MB
اولویت اولم 3ترابایت هست بعدش اگه دیدم قیمتش خیلی بالاست میرم و 2 ترابایت رو می خرم
راستی یه سوال دیگه بنظرت اختلاف قیمت توی تایلن با اینجا چقدر هست ؟
آخه یکی از دوستام داره میره اونجا بنظرت پول بهش بدم از اونجا برام بخره ؟ یا بخاطر بحث گارانتی و ... ارزش نداره ؟!
والا به امور گمركي آشنا نيستم نميدونم چقدر گمركي ميخوره همچنين بستگي داره با ارز آزاد خريداري ميشه يا ارز دولتي . ولي در كل به خاطر گارانتي بهتره از ايران خريداري بشه .نقل قول:
فرقی نداره از چه شهری بخرم ؟ گارانتیش سراسری هست ؟نقل قول:
شرکت گارانتی کنندش اسمش چی هست ؟
چند تا شرکت گارانتی هستند. فرقی نداره از کجا بخری. گارانتی معتبر بخر.
مثلا هارد سیگیت و وسترن را سازگار ارقام گارانتی میکنه که من ازش راضی بودم ( همین چند وقت قبل یک هارد اکسترنال خریده بودم که خراب شد، بردم گارانتی و یک هارد نو به جایش دادند.)
قطعاً گارانتي ها سراسري هست و فرقي نميكنه از كدام شهرستان خريداري بشه . شركتهاي گارانتي كننده هم متنوع هست ولي معروفترين آنها سازگار يا آواژنگ و ... هست .نقل قول: