1 سوتی کوتاه از یکی از دوستام : " وقتی داری از در ورود میشی ..."
Printable View
1 سوتی کوتاه از یکی از دوستام : " وقتی داری از در ورود میشی ..."
آخه روضه رو اینجوری مینویسن؟ بیشتر از 5 دقسقه داشتم فکر میکردم که روزه چه ربطی به رئیس و مامان بزرگ داره!نقل قول:
خواهرم به رئيسش گفته ديگه روزه ها شروع شده بعد رئيسشم گفته مادرم ميره تو روزه ها براي دادشم دنباله زن مي گرده.
بعد خواهرم حواسش نبوده دنباله زن مي گرده رو نشنيده گفته خونه ي مامان بزرگ منم روزهس.
نقل قول:
عيب كسان منگر و احسان خويش.....................كه ايزد در بيابانت دهد باز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عاقبت آدم سوتي گير : خودشم بالاخره سوتي ميده.(خدا به داد خودم برسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اون اشتباه تایپی بود!
چون تند تند تایپ میکنم این اشکال بوجود میاد.
جای کلید های ی و س رو تو صفحه کلید ببین!
1. خوب از نوع حرف زدنتنقل قول:
2.که از اون هم مهم تره تا حالا یه دختر ندیده بودم که درست و حسابی کامپیوتر بلد باشه و برنامه نویسی کنه و این یکم برام تازگی داشت
به هر حال امیدوارم موفق باشی دوست عزیز و خواهر خوبم :rolleye:
Mehran NZ جان میدونستی منم تا همین چند دقیقه پیش فکر میکردم نام کاربریت Mehrnaz NZ هستش (مهرناز) واسه همینم فکر میکردم که شما دختر بیدین!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یه سوتی دیگه از من:
دیروز رفته بودیم خونه یکی از فامیلهامون می خواستم از یکی از بچه ها یه آهنگ توپ بدون کلام بگیرم گفتم:
- آقا کسی آهنگ بدون صدا داره؟؟......
فکر می کنم واسه اواتارم بود که عوضش کردمنقل قول:
نکنه واسه نوع حرف باشه هان؟
ای بابا چرا هر چی من می نویسم نشون نمی ده؟اینم شانس ماست دیگه اصلا می دونید چیه ؟امروز روز بدبیاریمه1. اقا مهدی که فکر میکرد ما دختریم 2. پستهام که غیب شده 3. از ساعت 8 تا حالا تو صف وایسادم ولی نوبتم نشد اومدم خونه 4.بازی رزیدنت اویل 4 که دیروز از دوستم گرفتم دیدم دو تا سی دیش خرابه .....
تا پایان روز نمیرم خوبه