اینطور که معلومه همه به خاطر اتمام امتحانات زیاد از سختی عربی شکایت نمی کنن .
امروز یکی به من گفت کارنامه هارو یکشنبه همین هفته میدن راسته ؟؟؟؟
همتون قول دادید که اسکن کنید یادتون نره .....
Printable View
اره زمان ما ( پارسال ) که اینجوری بود نمره ورقه + مستمر = 7 => تک مادهنقل قول:
مطمئنی ؟!!من شنیدم که نباید نمره ی ورقه ی پایین7باشه
بعد امتحان هم می تونن مستمر هارو عوض کنن؟
نه نمیتونن اگه عوض میکردن که دیگه شهریوری وجود نداشت
فقط شهریور یا دی بهتون مستمر جدید میدن که اصولا 19 یا 20 هست
این تک ماده یعنی چی که شما میگید ؟!
راستی عربی چقدر مسخره بود ...
ولی من زیاد خوشحال نیستم مدرسه تعطیل شد ...
یکی از جاهایی بود که راحت بودم اونجا و با دوستام خیلی صمیمی بودم ... خیلی سخت میشه برام ...
کاشکی 2 3 تا امتحان دیگه داشتیم تا زهر خودم رو بریزم ... یکی دیدیم .... حال شما خوبه ؟
آقا خدا داده شلوار 6 جیب
جیبا رو پر میکنید میرید سر جلسه
در ضمن .... من یه پرینت از سوالای پارسال میگرفتم .... پشتش رو پر میکردم از چیزای لازم بعد سر جلسه قاطی برگه هام میزاشتم کسی شک نمیکرد چون برگه سوالای پارسال قیافش مثل همین امسالیا بود :دی
چون دیگه از این روش استفاده نخواهم کرد گفتما :دی روشهای دیگه یافته شد بعد از دست دوم شدن در همینجا گزاشته میشه
نقل قول:
نبود ؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
من هم یه روش خیلی جدیید میگم : سر جلسه توی موقعیت مناسب برگه هارو جابه جا میکردیم :31: خاطره قشنگ اینکه سر امتحان زبان فارسی انقدر مراقبا گلابی بودن که در آن واحد من 6 تا برگه پاسخنامه دستم بود جالب تر اینکه بعد از اینکه از جلسه اومدم بیرون دیدم بین برگه ها سوال پاسخنامه یه بدبختی جا مونده من هم از روی جوانمردی توی سطل انداختمش نتیجه این که خداروشکر گندش در نیومد ولی این پسره ( معدلش ترم 1 18 بود ) تا آخر امتحانات محروم شد الانم افسردگی گرفته داره انگشتاشو میجوه احتمالأ کنکور هم نمیده ....همه اینا رو راست گفتم ...
فکر کردم گفتی روش جدیده :27:نقل قول:
این روش سال اول دبیرستان اجرا شد ... از 1 روش 2 بار استفاده نکردم چون ریسک داشت
یکی میشه درباره تبصره صحبت کنه؟؟؟
لازم نیست بدونی از کدوم مبحث میاد .... همه رو ببر لازم میشه مخصوصا وقتی سوال مفهومیه:27:نقل قول:
تصحیح کردم 9 شدم.خدابخیر کنه.
اگر میدونستم انقدر لب مرزم بیشتر زور میزدم برای تقلب.
چند تا درسو میشه تبصره زد؟؟؟
مثلا اگه 3 تا بشه تبصره زد ما 4 تا بیفتیم همرو میفتیم؟؟؟
نقل قول:
مجبوری از دوستان بگیری ؟ می تونی مثل دانیال برگه تقلبی یا خودت بیاری سر جلسه
نه بابا اینجوری تقلب بگیرن پدرمونو در میارن.تازه مدرسه خودمونم که نیست.حالا من از کجا بدونم از کجا سوال میاد که اونو ببرم؟؟
ما هم شنیدیمنقل قول:
تک ماده = تبصره => 2 تا برای 3 سال دبیرستان و 1 هم برای پیش دانشگاهینقل قول:
در کل بهترین نوع تقلبی پرسیدن از اطرافیان هستنقل قول:
گفتی خاطره منم یه خاطره تعریف کنم
سالن امتحان ما خیلی کوچیکه حدود 20 نفر هستیم که حدود 15 نفر از مدرسه خودمون هستن امتحان هدسه بود که آخرای وقت مراقبمون حالش بد شد یکی دیگه بجاش اومد وقی اومد 2 بار به مدت چند ثانیه سالونو ترک کرد که همه استفاده کردن بعد اومد سر جاش که دقیقا کنار من بود نشست بعد نگاه اسمم کرد و فهمید که دوست بابامه با هم یه خوشو بشی کردیم تا اینکه من دیگه کم اوردمو با اینکه سوال 5 ننوشته بودم می خواستم برگه تحویل بدم مراقب بهم گفت بشین بنویس من گفتم دیگه چیزی نمی دونم گفت مگه چه سوالی موندی گفتم 5 بعد به نفر پشتیم که کارش خوردن کتابه گفت سوال 5 رو به سید بگو یه لحظه شوکه شد:18: تا اومد صورت سوال بخونه مراقب بهش گفت جواب رو بگو این جوری بود که همه لبخد بر لب با هم مشورت می کردن:31:
یعنی 200 درسم 7 بشیم قبولیم؟نقل قول:
اره زمان ما ( پارسال ) که اینجوری بود نمره ورقه + مستمر = 7 => تک ماده
نه نمیتونن اگه عوض میکردن که دیگه شهریوری وجود نداشت
فقط شهریور یا دی بهتون مستمر جدید میدن که اصولا 19 یا 20 هست
بعیدهنقل قول:
به ما چیزی نگفتند
بدرد شما نمیخوره:دینقل قول:
راستی عربی چقدر مسخره بود ...
ولی من زیاد خوشحال نیستم مدرسه تعطیل شد ...
یکی از جاهایی بود که راحت بودم اونجا و با دوستام خیلی صمیمی بودم ... خیلی سخت میشه برام ...
کلک باحالیه ولی بگیرن چوب ... .نقل قول:
در ضمن .... من یه پرینت از سوالای پارسال میگرفتم .... پشتش رو پر میکردم از چیزای لازم بعد سر جلسه قاطی برگه هام میزاشتم کسی شک نمیکرد چون برگه سوالای پارسال قیافش مثل همین امسالیا بود
یعنی اون بیچاره ای که ورقش دست تو بوده خودش حواسش نبوده ورقش کجاست؟؟!!نقل قول:
من هم یه روش خیلی جدیید میگم : سر جلسه توی موقعیت مناسب برگه هارو جابه جا میکردیم خاطره قشنگ اینکه سر امتحان زبان فارسی انقدر مراقبا گلابی بودن که در آن واحد من 6 تا برگه پاسخنامه دستم بود جالب تر اینکه بعد از اینکه از جلسه اومدم بیرون دیدم بین برگه ها سوال پاسخنامه یه بدبختی جا مونده من هم از روی جوانمردی توی سطل انداختمش نتیجه این که خداروشکر گندش در نیومد ولی این پسره ( معدلش ترم 1 18 بود ) تا آخر امتحانات محروم شد الانم افسردگی گرفته داره انگشتاشو میجوه احتمالأ کنکور هم نمیده ....همه اینا رو راست گفتم ...
eeنقل قول:
تک ماده = تبصره => 2 تا برای 3 سال دبیرستان و 1 هم برای پیش دانشگاهی
جوابشو دادی که یعنی اگه 3 تا بیفتیم 2 تاشو میشه تبصره زد یکیشو شهریور داد؟؟
پس سیدینقل قول:
در کل بهترین نوع تقلبی پرسیدن از اطرافیان هست
گفتی خاطره منم یه خاطره تعریف کنم
سالن امتحان ما خیلی کوچیکه حدود 20 نفر هستیم که حدود 15 نفر از مدرسه خودمون هستن امتحان هدسه بود که آخرای وقت مراقبمون حالش بد شد یکی دیگه بجاش اومد وقی اومد 2 بار به مدت چند ثانیه سالونو ترک کرد که همه استفاده کردن بعد اومد سر جاش که دقیقا کنار من بود نشست بعد نگاه اسمم کرد و فهمید که دوست بابامه با هم یه خوشو بشی کردیم تا اینکه من دیگه کم اوردمو با اینکه سوال 5 ننوشته بودم می خواستم برگه تحویل بدم مراقب بهم گفت بشین بنویس من گفتم دیگه چیزی نمی دونم گفت مگه چه سوالی موندی گفتم 5 بعد به نفر پشتیم که کارش خوردن کتابه گفت سوال 5 رو به سید بگو یه لحظه شوکه شد تا اومد صورت سوال بخونه مراقب بهش گفت جواب رو بگو این جوری بود که همه لبخد بر لب با هم مشورت می کردن
تو تقلب از خودتون اثری جا نذاری(مخصوصا نهایی هماهنگ)
من امروز کارتمو جا گذاشته بودم
بدون کارت رفتم!