آره پیدا میشه... فروشگاه جباری و چند تا فروشگاه دیگه الان فوجی آوردن. زنگ بزنین قیمت بپرسین. شمارشونم میتونین از تو سایتش بردارین. (تو گوگل سرچ کن فروشگاه جباری)نقل قول:
Printable View
آره پیدا میشه... فروشگاه جباری و چند تا فروشگاه دیگه الان فوجی آوردن. زنگ بزنین قیمت بپرسین. شمارشونم میتونین از تو سایتش بردارین. (تو گوگل سرچ کن فروشگاه جباری)نقل قول:
:11:سلام میشه به فایل در مورد آموزش تعمیرات دوچرخه(ترجیها کوهستان) بزارید؟؟؟
العان بهترين دوچرخه تو بازار ايران چيه؟قيمت اصلا مهم نيست فقط يه چيز فوق سبك و محكم و آخرين تكنولوژي روز باشه
خوب شما اول استفاده تون رو مشخص کنید... لازم نیست همواره برای داشتن یک وسیله ی خوب پول زیادی داد.نقل قول:
شما اگه استفاده ی آماتور دارین یا اول راهید بهتره حداکثر تا 1 تومن هزینه کنید. چون بیشتر از اون عملا تفاوتی براتون نخواهد داشت.
واسه داخل شهر ميخوامنقل قول:
خوب شما اول استفاده تون رو مشخص کنید... لازم نیست همواره برای داشتن یک وسیله ی خوب پول زیادی داد.
شما اگه استفاده ی آماتور دارین یا اول راهید بهتره حداکثر تا 1 تومن هزینه کنید. چون بیشتر از اون عملا تفاوتی براتون نخواهد داشت.
میتونین از بین مدل های هاردتیل جاینت و مریدا و فوجی و ... انتخاب کنید. مدل های متنوعی تو بازار هست. من از مریدا خوشم میاد مثلا مریدا TFS 500 d میتونه گزینه ی خوبی باشه. قیمتش هم حدود 800 تا 900 هستش.نقل قول:
قطعات يدكيش گير مياد؟ميشه يه عكس ازش بذاريننقل قول:
مثلا مریدا TFS 500 d میتونه گزینه ی خوبی باشه
نقل قول:اینم عکس و مشخصاتش... البته فکر کنم قیمتش یکم بیشتر از اون چیزی باشه که من گفتم. ولی در کل نباید از 1 تومن بیشتر باشه. در ضمن این دوچرخه حرفه ای محسوب میشه اگه کمتر میخواین مدل های دیگه هم معرفی کنم.کد:http://www.merida-bikes.com/en_int/bike/2011/43/MTB+Hardtail/MATTS+TFS+500-D
قطعات یدکی هم گیر میاد. تو ایران نمایندگی داره.
همچین چیزی که شما میخواید نیست ولی اگه سوالی دارید بگید سعی میکنم خودم فیلم بگیرم برات بدارم:10:نقل قول:
دوستان از سری دوچرخه های هیبرید کسی اطلاع داره؟
آیا تو ایران مدل خوبی دیدن؟ قیمت حدود 400 باشه ...
مدلهای crossway مریدا و یا xroad از جاینت ... من مدلی میخوام که بدنه سبک برای شهر و کمی هم خاکی لاستیکهای باریکتر از کوهستان و قطور تر از جاده ... دارای کمک فنر جلو ...
و سیستم دنده و تشکیلات هم بین acera تا deore باشه و اگر ست کامل alivio باشه عالیه ...در صورت امکان ترمزهای دیسکی مکانیکی اگر نباشه لقمه ای هم اشکالی نداره ...
تنه هم کراس و فوجی و رالی و ژیتان و مریدا و جاینت ... ترجیحا جاینت و مریدا ...
مدلهایی که خودم انتخاب کردم ایناس :
1- crossway tfs 100 (merida
2- roam (giant
کسی اینا رو دیده یا قیمت اینا رو میدونه؟
از آقا سهرابیه سوال هم داشتم ... این رپیدفایر که برای دسته دنده مینویسن یعنی چی؟
ارادتمند