فقط یادمه دایی یه 7-8 تایی زد بقیش رو هم باقری زد: دینقل قول:
کسی ترکیب تیم رو تو این بازی که 17 گل زدیم یادش هست؟
فقط یادمه دایی یه 7-8 تایی زد بقیش رو هم باقری زد: دینقل قول:
کسی ترکیب تیم رو تو این بازی که 17 گل زدیم یادش هست؟
من دقیقاً اون بازی با مالدیو رو یادمه
خیلی جالب بود
همه توپ رو با 4 تا پاس می اوردن جلو علی دایی میزد تو گل :دی
فکر میکنید چه جوری شده آقای گل جهان !!!
یادش بخیر... دیگه اون نتایج تکرار نمیشه چون فکر کنم همون مالدیو هم الان واسه ما شاخ میشه...نقل قول:
نقل قول:
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمد مايليكهن طي اظهاراتي علي دايي را متعلق به مردم دانست و خواستار بازگشت او به فوتبال كشور شد.
علی دایی شكایت از مایلیكهن را پس گرفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وكیل علی دایی از اعلام رضایت موكلش از محمد مایلیكهن سرمربی تیم ملی فوتبال خبر داد.
عسگری پیشبین با اعلام این خبر به ایسنا گفت: با توجه به اینكه مایلیكهن به محل كار موكلم رفته و از طریق برنامههای صدا و سیما نیز موضع مناسبی نسبت به او گرفته و دلجویی كرده است و همچنین به منظور تداوم دوستیها در ورزش و ایجاد فضای مناسب در وضعیت فعلی تیم ملی، موكلم از شكایت خود گذشت كرده و اعلام رضایت كرده است.
وی گفت: صبح امروز (یكشنبه 23 فروردین) با حضور در شعبهی 78 دادگاه تجدیدنظر استان تهران و اجرای احكام دادسرای كاركنان دولت اعلام رضایت موكلم را ابلاغ كردم و موكلم در حال حاضر به امور شخصی خود میپردازد.
بازگشتم به تيم ملي به نظر كادرفني بستگي دارد
كريمي: آنهايي كه از دايي انتقاد ميكردند حالا حامي او شدهاند
خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: افرادي كه قبلا از دايي انتقاد ميكردند، حالا از او حمايت ميكنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، علي كريمي درباره تشويق تماشاگران كه خواستار حضور او در تيم ملي بودند تصريح كرد: آنها به من لطف دارند اما فكر ميكنم د ر ايران بازيكنان مستعد زيادي وجود دارند كه اگر دعوت شوند، ميتوانند عملكرد خوبي داشته باشند. با اين كار پشتوانهسازي مناسبي هم انجام ميشود.
وي درباره احتمال بازگشت به تيم ملي تاكيد كرد: همه چيز در اين باره به نظر كادر فني بستگي دارد. من تلاش خودم را انجام ميدهم و هر تصميمي كه كادر فني تيم ملي بگيرد ميپذيرم.
اين بازيكن درباره غيبت خود در بازي با عربستان اظهار داشت: اين حرف كه ميگويند اگر كريمي بود به عربستان نميباختيم را قبول ندارم. در آن شرايط ممكن بود حتي با حضور من هم مقابل عربستان شكست ميخورديم.
كريمي يادآور شد: زماني كه علي دايي سرمربي تيم ملي بود همه از او انتقاد ميكردند اما الان كه بركنار شده همان عده از دايي حمايت ميكنند. اين نوشدارو پس از مرگ سهراب است. من نميدانم در مطبوعات ايران چه ميگذرد كه اين اتفاقات رخ ميدهد. اينكه مي گويند اگر من بودم نميباختيم؛ شيطنت رسانهها بود.
كريمي درباره پيروزي 2 بر يك تيم پرسپوليس مقابل پيكان اظهار داشت: پرسپوليس انگيزه آسيايي نداشت و بازي خوبي انجام نداديم. يك بازي معمولي برگزار كرديم و فقط توانستيم 3 امتياز بازي را كسب كنيم. پيكان بسيار خوب بازي كرد و بازيكنان اين تيم گرچه در ورزشگاه آزادي بازي ميكردند اما انگيزه زيادي داشتند. بازيكنان فرصتهاي زيادي را خلق كردند و ميتوانستيم گلهاي بيشتري به ثمر برسانيم.
وي درباره بازي روز 10 ارديبهشت در جام حذفي برابر سپاهان گفت: حاشيه سازيهاي سپاهانيها را درست نميدانم. اين كارها غير ورزشي است اما جواب كري خواني سپاهان را در زمين بازي خواهم داد.
كريمي درباره گل اول پرسپوليس و اينكه خودش ميتوانست دروازه پرسپوليس را باز كند خاطرنشان كرد: براي من موفقيت تيم از هر چيزي ديگري مهمتر است. اگر بتوانم همبازيهايم را صاحب موقعيت گل ميكنم تا تيم دست پر از ميدان خارج شود.
دايي فقط 2 گل زد تازه يه پنالتي رو هم نزد.نقل قول:
باقري 7يا 8 تا زد.
نه دایی 90 درصد گلهاش رو به تیم های لائوس و مالدیو زده به کره هم زده به بقیه عزیزان همچنین! تازه من یادم نمیاد باقری تو یه بازی انقدر گل زده باشه!
یادت نمیاد دلیل نمیشه که اتفاق نیفتاده باشه
هرکی از راه داره میرسه برای اینکه از قافله عقب نیفته 2تا خالی راجع به دایی میبنده و سعی میکنه کوچیکش بکنه
اون با تیم ملی شکست خورده ولی هیچ دلیل نمیشه که هر کسی اجازه بده به خودش انکارش بکنه
خیال میکنی فرانس پوشکاش یا پله چه جوری این همه گل زدن؟
اونا هم به تیمایی که در سطح مجارستان یا برزیل اون موقع نبودن 4تا 4تا گل میزدن
تازه دایی اون بازی فقط 2تا گل زد به مالدیو
روزی که تونست رکورد جهان رو بشکونه 4تا زد به لائوس
هر مهاجمی ادعاش میشه،بره بزنه.
آره دیگه، چرا بقیه نتونستن بزنن!! همین عنایتی که کلی بالا بردنش یه موقع، یا اصلا محاجم های دیگه چرا نمی تونن مثل دایی به تیم های ضعیف (به قول شما) گل بزنن!!؟
آقا من کاری ندارم به این حرفها و خودمم قبول دارم علی دایی واقعا تک بود ولی شما میگی عنایتی...آخه اون بنده خدا رو اصلا به تیم ملی دعوت میکنن که گلم بزنه ؟ همون موقع که آقای گل بود یکی در میون دعوتش میکردن.نقل قول:
آره دیگه، چرا بقیه نتونستن بزنن!! همین عنایتی که کلی بالا بردنش یه موقع، یا اصلا محاجم های دیگه چرا نمی تونن مثل دایی به تیم های ضعیف (به قول شما) گل بزنن!!؟