سلام
من یه سوال داشتم
میخواستم بدونم این فایلهایی رو که ویندوز آپدیت میکنه کجا ذخیره میشن؟ تا بتونم ازشون یه کپی بگیرم تا در مواقعی که ویندوز پرید مجبور به آپ تمام اون فایلها نشم
مرسی!
Printable View
سلام
من یه سوال داشتم
میخواستم بدونم این فایلهایی رو که ویندوز آپدیت میکنه کجا ذخیره میشن؟ تا بتونم ازشون یه کپی بگیرم تا در مواقعی که ویندوز پرید مجبور به آپ تمام اون فایلها نشم
مرسی!
سلام. تشکرنقل قول:
باز هم به این نتیجه می رسیم که repair به درد نمی خوره...!!!
خوب من چند نمونه رو آپ کردم شما یه تست بزن چی میشه؟در ضمن من 24 ساعته آن لاینم و هم اتوماتیک و هم دستی کسپر اسکی رو آپ دیت می کنم. ورژنش هم هست:KAV 7.0.1.325
کد:http://rapidshare.com/files/150901840/Virus.zip.html
سلام
من یه سوال داشتم
مرسی!
درسته این کار تو ویستا موجب افزایش سرعت می شه ولی فکر نکنم تو xp بشه این کار رو کردنقل قول:
راست کلیک کن و arrange aicon by رو بزن و algin رو بزن ضمنا برو folder option تو تب دوم apply to all folders رو بزن البته بعد از مرتب سازی همهنقل قول:
برای قسمت دوم راهی نیافتم
برنامه هایی که نصب می شن تو پوشه program files قرار می گیرن قسمتی از این برنامه ها هم تو قسمت windows قرار می گیرننقل قول:
برخی برنامه ها اکثرا تو هنگام پاک کردن ازتون می پرسن که تنظیمات ذخیره شوند یا نه اگه بله رو بزنید دفعه بعد با همین تنظیمات
نصب می شن
فایلهای آپدیت اینجا ذخیره می شننقل قول:
windows/softwaredistribution /download
نقل قول:
repair رو شما اصلا برای چه می خواهید مگه قراره repair تو همه جا جواب بده من گفتم با فرمت کردن درایو و نصب مجدد ویندوز
باز هم برخی از ویروس ها تو درایو باقی مونده اند
بفرمایید: چند تا از این پیغام ها داد. که هر کدوم مربوط به یه چیزی بود . . .نقل قول:
حوصله نکردم همش رو آپ کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلا فاصله هم پاکش کرد. :27:
7.0.0.125
موفق باشید :40:
من این کار رو خیلی انجام دادم اما جواب نداده اگه راه دیگه ای میدونید بگید.نقل قول:
با تشکر:11: