ببین مازی جان ، دوستان گفتند و من هم برای آخرین بار می گوین صفحه اول و پست اول همه چی هست !
الان هم واقعا" سره همه شلوغه !
Printable View
ببین مازی جان ، دوستان گفتند و من هم برای آخرین بار می گوین صفحه اول و پست اول همه چی هست !
الان هم واقعا" سره همه شلوغه !
صفا و بهزاد اقریبا نزدیک منن!
بچه ها چقدر نزدیک شدیم!
بابا من اینهمه دعوتنامه فرستادم تازه 7 نفر عضو شدن.بابا عضو شین دیگه.
ببینم
چطوری رسوتامو تو ورلد 10 آبندود کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اين همه يکي نيست بگه چرا همه 26 هستن؟نکنه دوباره يه باگه و ميخوان ريستارت کنن؟
يكي زير منه امتيازش 108 همه 26 نيستن !نقل قول:
چرا همه 26 هستن؟اين که نميشه؟حتما به باگ ديگس و دوباره ريستارت ميکنن!
موفق و پيروز باشيد
جاويد
جان من اون دعوت نامه رو بفرست!
Lovelyman
Lovelyman (460|579) K54
(567|451) K45
اینم مختصات من.سریع بفرستید.البته برعکسه مختصات.بدویید.منتظرم.
بچه ها
تو ورلد 10
چطوری آبندود کنم؟
Delet Acount؟
مگه دیلیت اکانت یوزرمو پاک نمیکنه؟
من میخوام فقط روستام تو رولد 10 پاک شه
تو ورلد 11 روتام بمونه
(522|507) K55
براي منم بفرستيد چندمين بار.البته برعکسه.