تکلیف سلیمانی یکشنبه معلوم می شود
میثم سلیمانی بازیکنی که از 16 سالگی در لیگ آزادگان به صورت حرفه ای فوتبال خود را آغاز کرد یکی از خریدهای این فصل پرسپولیس بود. او که یک نیم فصل کامل تحت مداوا بود، قرار است یکشنبه آینده و با آغاز دور جدید تمرینات پرسپولیس تست نهایی خود را زیر نظر دکتر زرینه انجام دهد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، این تست آخرین تستی است که باشگاه پرسپولیس از سلیمانی می گیرد و در صورتی که زرینه او را تائید نکند نام سلیمانی از لیست بازیکنان این تیم خارج می شود. سلیمانی در این خصوص به خبرنگار سایت باشگاه گفت: یکی از آرزوهای من از کودکی این بوده که برای تیم پرسپولیس بازی کنم. از چند روز گذشته برای انجام تست نهایی، استرس تمام وجودم را گرفته و در این مدت تمام سعی و تلاش خودم را برای آماده شدن انجام داده ام. به نظر خودم که مشکل خاصی ندارم و می توانم در این تست سربلند باشم ولی اگر هم موفق به این کار نشدم برای قهرمانی پرسپولیس دعا می کنم
کاشانی به عیادت عزیزیان رفت
سعید عزیزیان مربی ارزنده دروازه بانهای تیم پرسپولیس و سنگربان سابق تیم های ملی و باشگاههای پرسپولیس و استقلال، هفته گذشته صورت خود را به تیغ جراحی سپرد تا مشکل گرفتگی مجرای تنفسی (پولیپ) خود را مرتفع سازد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، عزیزیان به خاطر مصدومیتهای مکرری که در دوران فعالیتش در مستطیل سبز تحمل کرده بود، چند سالی است که به سختی تنفس می کند و این موضوع مشکلاتی را برای این پیشکسوت فراهم آورده بود.
به همین منظور عزیزیان با هماهنگی های انجام گرفته توسط مدیر عامل باشگاه پرسپولیس، هفته گذشته در کلینیکی واقع در یوسف آباد بستری شد تا توسط دکتر موحدی مورد جراحی قرار گیرد.
در این ارتباط حبیب کاشانی به همراه حمید استیلی صبح روز پنجشنبه به منزل عزیزیان رفتند تا از مربی پرسپولیس عیادت به عمل آورند.
پرسپولیس دوم بهمن ماه در آزادی میزبان صنعت نفت است
از سوی سازمان لیگ، برنامه هفته نخست نیم فصل دوم رقابتهای هفتمین دوره رقابتهای لیگ برتر اعلام شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان پایتخت در روز دوم بهمن ماه در ورزشگاه آزادی میزبان تیم صنعت نفت آبادان خواهند بود. برنامه هفته نخست نیم فصل دوم این رقابتها به شرح ذیل اعلام شد:
سه شنبه 2/11/86 (هفته هجدهم)
پرسپولیس - نفت آبادان، ساعت 14:45، ورزشگاه آزادی
سپاهان اصفهان - پگاه گیلان، ساعت 14:45، ورزشگاه فولادشهر اصفهان
ملوان بندر انزلی - ذوب آهن اصفهان، ساعت 14:45، ورزشگاه تختی بندرانزلی
صباباتری تهران - ابومسلم مشهد، ساعت 14:45، ورزشگاه درخشان رباط کریم
مس کرمان - پاس همدان، ساعت 14:45، ورزشگاه باهنر کرمان
برق شیراز - پیکان تهران، ساعت 14:45، ورزشگاه حافظیه شیراز
شیرین فراز کرمانشاه - مقاومت سپاسی شیراز، ساعت 14:45، ورزشگاه آزادی کرمانشاه
سایپا تهران - راهآهن تهران، ساعت 14:45، ورزشگاه انقلاب کرج
استقلال اهواز - استقلال تهران، ساعت 16:45، ورزشگاه تختی اهواز