لطفا جواب منو یکی بده خیلی ضروریه چون میخوام ثبت نام کنم ممکنه فرصتو از دست بدم
Printable View
لطفا جواب منو یکی بده خیلی ضروریه چون میخوام ثبت نام کنم ممکنه فرصتو از دست بدم
با سلام.
کسی می دونه کنکور کاردانی به کارشناسی چه موقع از سال ثبت نام می کنند؟
کنور کاردانی به کارشناسی پیوسته با ناپیوسته فرق می کنه؟
نقل قول:
امسال اگه اشتب نكنم 23 فروردين ثبت نام بود و 31 تير هم امتحانش بود
بله فرق فوكوله
سلام . .نقل قول:
کنور کاردانی به کارشناسی پیوسته با ناپیوسته فرق می کنه؟
فرق میکنه . . و فرقش اینه که در کارشناسی پیوسته فرد از دیپلم توی کنکور سراسری کارشناسی قبول میشه . . اما کارشناسی ناپیوسته برای کسایی هستش که فوق دیپلم رو اول گرفتند و حالا می خواهند ادامه تحصیل بدند . .
موفق باشید .
پارسال ناپیوسته آزاد،دفترچش تو اواخر مهر یا اوایل آبان بود که اومد.امتحان هم هفته آخر آذر ماه بود(29 یا 30 آذر):19::11:نقل قول:
سلام به همگی اگر زحمتی نیست میخواستم زمان ثبت نام کاردانی به کارشناسی علمی کاربردی و پیام نور رو هم بگید و اینکه ایا من که فوق دیپلم از غیرانتفاعی میگیرم میتونم در علمی کاربردی هم کنکور بدم؟!
ممنون میشم بگید در چه تاریخی دفترچه ها میاد
ممنون :10:
و سوال دیگه اینکه من ورودی نیمه اول 87 هستم به نظر شما 4 ترمه تموم کنم بهتره یا 5 ترم! از نظر سربازی میگم میخوام بدونم 2 بار کاردانی به کارشناسی شرکت کنم
هنوز من جواب این سوالم رو نگرفتم با توجه به مدت کاردانی که 3 سال هست در صورت تموم کردن در 4 ترم میتونیم از معرفی به استاد استفاده کنیم تا در صورت مردود شدن در ازمون کاردانی به کارشناسی هنوز دانشجو باشیم و از 1 سال باقی مونده استفاده کنیم ؟! یعنی از 3 سال مهلت کاردانی نهایت استفاده رو بکنم..
کسی این کارو انجام داده؟!
سلام.
به نظرتون تکمیل ظرفیت کاردانی به کارشناسی ای که این اواخر جوابش امد کی میاد؟!
ممنون
كارداني به كارشناسي نداره
نقل قول:نقل قول:
كي گفته نداره؟
داره خوبشم داره. پارسال يكي از دوستام تو تكميل ظرفيت قبول شد. البته مث آزاد نيس كه خودشون شركت بدن . بايد ثبت نام كني. كه فك كنم اين حدودا بياد .
اره پارسال تکمیل ظرفیت کاردانی به کارشناسی دولتی بود امسالم باید باشد
موفق باشید