نقل قول:
نابودکردن هلی کوپترهای امریکایی را د ردهه های گذشته توسط آنها صورت گرفت . آنها دستگاهی دارند که وقتی از آن استفاده می کنند طوفان شن مصنوعی ساخته می شود و در یک لحظه همه جا را می پوشاند .در این باره یادم هست که جیمی کارتر از اتفاقات عجیبی صحبت کرد که باعث شکست ماموریت طبس آنها شد ولی دقیقا نگفت که آن اتفاقات عجیب چه بودند .
نقل قول:
اهالی شهر مخفی دارای علم و تکنولوژی بسیار بالایی هستند . قدرت فوق هسته ای دارند و مطمئن باشید که هیچ قدرتی در جهان نمی تواند ایران را مورد حمله هسته ای قرار بدهد .
این نقل قول ها تقریبا نشون میده که شما یا کسانی که این داستان ها رو براتون تعریف کردند چه انگیزه ای دارید :13:
البته من هم برای شما جواب دارم ولی چون ربطی به این بحث نداره و شاید باعث دردسر بشه چیزی نمیگم...
نقل قول:
همچنین من توصیه می کنم که کسانی که مایل هستند از روی کنجکاوی هم که شده با اینترنت پرسرعت و گوگل منطقه کویر ایران را کاملا جستجو کنند البته گمان نمی کنم آنها چیز خاصی را پیدا کنند. قسمت عمده شهر و تجهیزاتشان کاملا در زیر زمین استتار شده اما در قسمت بیرون شهر هم جاده های بزرگی توسط آنها تاسیس شده ، اما در مجموع نمای شهرکاملا خشک و کویری است و جای زندگی کردن برای ما نیست
شما که اینقدر اطلاعات دارید، مختصات این شهر مخفی رو هم بگید لطفا
نقل قول:
اگر مایل نیستید در این باره اظهار نظر کنم کاملا از بحث شما خارج می شوم
نقل قول:
همچنین در صدد هستم مدارک محکمی برای ارائه به شما فراهم کنم
نقل قول:
من برای شما مدرک فراهم می کنم ، مدرک دقیق و غیر قابل انکار ، قول می دهم ...
بی صبرانه منتظر مدارک محکم شما هستم :46:
نقل قول:
آیا اینکه می گویند بشر بر اثر تصادف در طول میلیونها و میلیاردها سال بوجود آمده و نه ناظری دارد و نه پرورش دهنده ای و نه تولید کننده ای و نه توزیع کننده ای ...و همینطور ی سنگی از فضا به زمین خورده و دایناسورها نابود شدند و بعد هم میلیونها سال گذشت و بتدریج یک سری موجودات میمون شدند و یک سری آدم و ...آیا خنده دار نیست ؟ ...چه داستانی خنده دارتر از افسانه تکامل تدریجی و بدون شعور واسطه ؟ ... شما به من می خندید من هم به این دنیا و به مدعیان دانشمندی آن می خندم ...
حق با شماست هیچ چیز خنده دار تر از تکامل تدریجی نیست، به ویژه وقتی که با چند تا لگد زدن به گِل و بعد هم فوت کردن میشه آدم و حوا ساخت :31: