آره تازه بدون گارانتی انقدرنقل قول:
Printable View
آره تازه بدون گارانتی انقدرنقل قول:
از شما به خاطر جواب دادن به مشکله من ممنونم و خیالم راحت شد فقط میخام بدونم که قیمت فلش گوشی p990iچقدره آیا همون 25000تومنه یا نه ممنونم به امید سلامتیه همگیه شما
بچه ها اين كه ميگن مخابرات مي خواد يه كارايي روي گوشي هايي كه سريال اصل نيستند بكنه قضيه اش چيه؟
آقا راست میگه من شاهدم !! :10:نقل قول:
چاکرتم:27: :10:
سلامنقل قول:
1-ديروز من و دوستم گوشي اونو كه نوكيا 5500 sport بود رو از روي سايت نوكيا آپديت كرديم چون اون هم بعد از خريد مستر ريست كرده بود و برنامه massage reader و يكسري بازيهاي روي گوشي پاك شده بود و ما به اميد اينكه بعد از آپديت اين نرم افزار و بازيها برمي گرده حدود يك ساعت وقتمونو گذاشتيم ولي متاسفانه بعد ازاينكه آپديت تموم شد ديديم نه تنها اون برنامه ها برنگشته بلكه هيچ تغييري هم توي گوشي ايجاد نشده حتي contact ها هم پاك نشده بود...
تنها تغييري كه ديديم اين بود كه وقتي كد #0000#* رو ميزديم قبلا 3.15 نشون مي داد الان 3.55 نشون ميده.
حالا من هم تو شك افتادم كه نكنه سايت سوني اريكسون هم همينطور باشه يا بهتر بگم شما كه آپديت كردي مطمئني كه نرم افزارهاي روي گوشي مثل اون روز اولي ميشه كه خريدم؟؟
2-الف)من تمام connectionهايي رو كه ساخته بودم حتي اون connection پيشفرضي رو كه خودش داره رو هم حذف كردم و وقتي كه ap رو ميشناخت آيكن ستاره كنار اسم ap نبود.
ب)من تمام تنظيماتي رو انجام دادم كه روي يك ap-client انجام دادم يعني open و security شماره يك .
مدل شبكه ما اينجا infrastructure هست كه يعني به يك ap وجود داره و همه client ها به اون متصل ميشن ولي در حالت ad-hoc يك شبكه دونفرست مثل كراس در كامپيوتر.
من حتي ip هم براي گوشي ست كردم و dns سرور رو هم بهش دادم.
ج)من با senoa زياد كار نكردم ولي مطمئنم كه امكانات ap مدل senoa از مدل Dlink بيشتر نباشه . كمتر نيست!!!(يعني من با dlink وصل شدم ولي با senoa نه!)
سلام بچه ها من یه مشکل دارم وقتی دارم تو بازیasphalt2 برای بار دوم بازی میکنم میاد بیرون و error زیر رو میده کسی میدونه مشکل کجاست aplication:asphalt2
reason code:KERN-EXEC
REASON number:0
سلام
كدومو بخرم؟ sony ericsson p990 يا nokia n73
ببين دوست من قبلا من n73 داشتم الن هم پي 990 به نظر من پي 990 بهتره ولي اميدوارم جدال نشه اونم توكلوپ پي 990نقل قول:
نظر من در پست قبل هستنقل قول:
سلام
كدومو بخرم؟ sony ericsson p990 يا nokia n73