[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اره بد نیست ولی به نظرم صفحه هایی که تو اینستا باز نمیشن به نسبت شرکت قبلیم بیشتره ( خودت که های وب داشتی دیگه در جریانی :n06: )
زنگ بزنم خطم رو بزارن رو 6 یا همین خوبه ؟
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اره بد نیست ولی به نظرم صفحه هایی که تو اینستا باز نمیشن به نسبت شرکت قبلیم بیشتره ( خودت که های وب داشتی دیگه در جریانی :n06: )
زنگ بزنم خطم رو بزارن رو 6 یا همین خوبه ؟
سلام
دوستان هر ۴ مگ snr دانلود چقدر میاد پایین؟
خواستم زنگ بزنم برام تست کنند گفتم زنگ بزنم اپلودم رو باز کم میکنند برای همون سوال کردم،اگر دوستان میدونن ممنونم راهنمایی کنند ،یا در صورت ممکن اگر میتونند روی خط خودشون از های وب درخواست تغییر بدن به این بهانه متوجه بشن هم ممنون میشم،کمکی به من کردید.
الان روی ۱۲ مگ خط من اس ان آر دانلود ۱۵.۷ داره..
در ضمن در تابستون و زمستون این اس ان آر فرق میکنه؟
با تشکر
اس ان آر شما پایینه و ممکنه همش قطع و وصل بشید و پینگتون هم مثل پینگ بقیه هست فقط تایم اون ندارید که خیلی خوبه.نقل قول:
عزیز بعد از تغییر پهنای باند ببینید چقدر اس ان فرق میکنه حتما برای من اعلام کنید تا بدونم ،همین الان برعکس در پست قبلی خواستم راهنماییم کنن،مثلا اگر ۲ مگ کم یا بیشتر کردید برام بزنید مثلا ۲ مگکم کردم اس ان ار اونقدر اومد بالا ،یا بالعکس.
ممنون میشم عزیز
خب من زنگ زدم خطم رو روی 6 مگ گذاشتن ( قبلش روی 7.2 بود ) SNR از 6 روی 10 اومد تقریبانقل قول:
اهاااا،ممنونم،قبلا روی چند مگ بسته شده بود؟نقل قول:
نمیدونم احتمالا 8 بود که مودم روی 7.2 میزاشتشنقل قول:
بزن بیارن رو 6 استیبل تر باشه بهترهنقل قول:
یه بار دیدی وسط تراکنش بانکی یا ویدیو انلاین لینک پرید
دوستان کسی از این پریزهای. اسمارت کانکشن یوز خریده؟و میدونه تغییر تاثیری هم داره یا نه؟
میگم های وب روی فیبر نوری سرویس میده؟
متاسفانه خیرنقل قول: