ای پی من فقط قسمت اخرش تغییر میکنه یعنی 2.185.32 ثابته از وقتی وارد پرتک شدم اینطوریه هر چی ریست میکنم نه رو گسترش ارتباطات میافتم نه روی اسیاتک همش ای پیم همینه .چکار باید بکنم ؟
Printable View
ای پی من فقط قسمت اخرش تغییر میکنه یعنی 2.185.32 ثابته از وقتی وارد پرتک شدم اینطوریه هر چی ریست میکنم نه رو گسترش ارتباطات میافتم نه روی اسیاتک همش ای پیم همینه .چکار باید بکنم ؟
هیچ راهی وجود نداره این مشکل از اکانتینگهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعتم چطوره؟:n05:
سلام دوستان یه سوال داشتم
من از سامانه پرتاک ترافیک اضافی خریدم اما هنوز تو سیستم IBSNG ترافیک اضافیم رو در نظر نگرفتن می خواستم بدونم این ترافیک اضافیم کی فعال میشه ؟؟
نقل قول:
چه جوری بازش کردی ؟ اکانتینگ از کار افتاده یا چی ؟
اگه مشکل از اکانتینگه چرا فقط برای من اینطور شده و برای بقیه روی همه ای پی ها میافته ؟ کلا فک کنم من فقط 5 تا ای پی دارم که فقط همینا دراختیارم هستن و 2 ماهه که باهر بار ریست روی یکی از این 5 تا میفته گاهی هم تا چند بار ریست روی یکی ثابت میمونه .چرا فقط برای من اینطوره ؟ حتی همسایمون که مرکز مخابراته خودمونه ای پی هاش روی گسترش و اسیاتک میفتن ولی من نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعرفه 128 ترافیک:n05::n05: 4 گیگ
بچه ها میگم اگه 128 حجمی تا 1 مگ میره از این به بعد 128 برداریم که ارزونتره ؟
بچه های خوزستان اینرنت خوب شد؟؟؟؟؟؟؟ دیشب داشتم با برادرم چت میکردم تو المانه میگفت اینرنت یک ساعت قطع شده یک ماه به قرارداد تمام مشترکین به صورت مجانی اضافه شده من گفتم سه روز اینرنت اینجا قطع باشه اخرش 1 گیگ ترافیک میدن.هی خدا کجا گیر کردیم.
بچه ها هر وقت نت قطع بیاید همینجا بگید اینقدر بگید تا شاید از رو برن قطع میکنن جبرانی هم در کار نیست
ببخشید شما از کجا به این نتیجه رسیدی 3 روز اینترنت قطع باشه 1 گیگ میدن؟:n13:
ترافیک نخواستیم حجم خودمونو میخورن:n27:
گفتم فوقش هنر کنن 1 گیگ بدن.خداییش باورم نمیشد برا 1 ساعا قعطی اینرنت 30 روز به همه اضافه کنن.یعنی اینقدر قعطی کمه:n13:نقل قول: