برا همه .... است ؟
Printable View
برا همه .... است ؟
دوستان الان تکلیف چیه ؟از امشب همه چیو تعطیل کنیم؟
چند دقیقه دیگه وارد اول اردیبهشت میشیم و هنوز بزرگترین شرکت اینترنتی ایران به مشتری هاش نگفته که چطوری محدود میشن و جریان چیه. حتی اگه یه بنده خدایی کل قبض رو نگاه نکنه و کاری با بخش های مختلفش نداشته باشه، متوجه نمیشه که اینترنتش دیگه نامحدود نیست، چون توی خود سایت هم هیچی ننوشتن و باید شانس باهاش یار باشه تا متوجه این قضیه بشه! دمشون گرم جداً...
مبادله کالا به کالا به یاد اجداد چند هزار سال پیش ـمون! :laughing:نقل قول:
چه شود...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط آقا تو سایتش حجم مصرفی رو فقط حجم دانلود شده رو زده مثلا من 16گیگ دانلود دارم 5گیگ آپلود تو حجم مصرفی زده 16 بعد نیاد 21گیگ حساب کنه :/
با سلام در مورد اینکه چرا دیگه سرویس نامحدود 1 مگ و 2 مگ ارائه نمیشه توضیح میدید؟این یه عقب گرد نیست در حالی که انتظار میرفت سرعت 4 مگ هم اضافه کنید؟بعد در مورد اینکه پشت قبوض نوشته شده سرویس نامحدود از اول اردیبهشت شامل مصرف منصفانه میشه شفاف سازی میکنید؟
جواب حضرات
مشترك گرامي به دليل اينكه مبلغ دريافتي از مشترك های نامحدود با تعرفه هاي مصوب سازمان(تنظیم مقررات) هماهنگي لازم را نداشت سياست مصرف منصفانه براي مشتركين كنوني شركت مخابرات در نظر گرفته كه به شرح ذيل مي باشد مصرف حداكثر سقف دانلود ماهيانه براي مشتركين ٢مگ ٨٠ گيگ ،يك مگ ٤٠ گيگ و ٥١٢ K ٢٠گیگ و٢٥٦K ١٠ گDگ و ١٢٨K شش گیگ می باشد.روابط عمومی
اگه بعد از مصرف اضافه اینترنت قطع بشه ضررش کمتره!!
اگه کسی خبر نداشته باشه یا بخواد از کل پهنای باند ۵۱۲ استفاده کنه و همش رو دانلود کنه حدود ۲۵۰ هزار تومن جریمه میاد رو قبض، اگه پرداخت هم نکنه کل خط تلفن جمع میشه بقیه خط هایی هم که به اسمته جمع میشه و ....
بقیه شرکتا بعد از عبور از حد مجاز سرعت رو کم میکنن اینا میخوان پولشو بگیرن. اسم نا محدود دیگه معنایی نداره، خودشونو مسخره کردن.
Sent from my iPhone using Tapatalk
من یکی که رفتم تخلیه ... دیوانم مگر با این شرایط بمونم مخابرات!!!
خداحافظی :n17:
بی درو پیکر ترین شرکت!!نقل قول:
تو قبض تبلیغ جشنواره بهاره می کنه اما در عمل اصلا وجود خارجی نداره!
این که نشد قانون مصرف منصفانه! عملا شده سرویس محدود! ولی به این راحتیا نمیتونن این کارو کنن! بار حقوقی سنگینی براشون داره مخصوصا اینکه تعداد مشترکای نامحدود بسیار زیادن، اینم مثل اون تبلیغ جشنواره ها رو قبض فقط فعلا در حد حرفه! امروز ۱اردیبهشته اما تو سایتشون که خبری نیست.
شرکت داتک هنوزم داره سرویسای نامحدود قدیمیشو به همون تعرفه میده به کسایی که هنوز فسخ نکردن.
بهترین isp با این شرایط چیه؟ برای گیم آنلاین بیشتر
1.پینگ خوب داخلی و خارجی (خارجی زیر 200 )
2. سرعت بالای 64 کیلوبایت حداقل تا 25 30گیگ مصرف
3.قیمت 20 تا 30 تومن
شبانه هم واسم مهم نیست زیاد چون دانلود آنچنانی ندارم
اگه این مصرف منصفانه برای مشترکین قدیمی اعمال نشه مخابرات میمونم :دی
البته اگه با این شرایط ISP بهتری هست معرفی کنین کسایی که استفاده کردین
راه های مختلفی برای بدست آوردن سود داشتن، ولی سراغ بدترین حالت ممکن رفتن. میتونستن قیمت نامحدود رو یه کم بالاتر ببرن. میتونستن سرعت رو بعد از رسیدن به فلان میزان حجم نصف کنن. ولی دست روی راهی گذاشتن که بیشترین سود رو براشون داره. بیچاره مشتری هایی که روحشون هم از این قضیه خبردار نیست و یه دفعه با یه قبض چند صد هزار تومنی روبرو میشن.
دوستان بهترین برنامه برای اینکه ببینیم چقدر حجم مصرف میکنیم چی هست؟ یه برنامه ساده و جمع و جور که کارش فقط همین باشه.