داداش ایشاالله دو باره وضعت خوب میشه و از این اینترنت لذت میبری.ایشاالله دو باره خوب شه.فقط مثل اینکه دارن دانلود شبانه رو محدود به دوبربر روزانه میکنن خاهش میکنم شما هم اعتراض کنیدنقل قول:
داداش ایشاالله دو باره وضعت خوب میشه و از این اینترنت لذت میبری.ایشاالله دو باره خوب شه.فقط مثل اینکه دارن دانلود شبانه رو محدود به دوبربر روزانه میکنن خاهش میکنم شما هم اعتراض کنیدنقل قول:
شما تاج سر مایی :دی ولی دوباره بدتر شد !! تایم میده در حد مدال های چین تو بازی های آسیایی :دینقل قول:
=========
والا ما که از شبانه مشکلی نداریم و تنها شکایت ما از مخابرات تبریز اینه که سرویس نامحدود فقط 2 تا داره !! سرویس 128 نامحدود رو میده ماهی 12400 تومن با 32 کیلو سرعت که عالیه ولی برای سرویس 512 بیشتر از نرخ سراسری پول میگیره !!!
======
از شبنه هم یکی از دوستان میگفت که قراره پهنای باند جدید اضافه کنن!!! البته من از صحتش اطلاعی ندارم ولی اون دوستم نمایندگی مخابراته و اون میگفت :دی
داستان چیه امروز یه تست هم نمیشه گذاشت وسط تست قطع میشه بس که سرعت پایین هست ! مخابرات و شاتل جفت داغانن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت من درست شد !! :n05:
پینگ :
اسپید تست :
تست مای
سرور آمریکا
خدایا خواهش میکنم ما رو بگیر راحت کن.
سرویس 8 مگ صبانت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
از خارج پینگش چقدره ؟نقل قول:
بسته به مسیر داره. الان که هندوستانه جالب نیست ولی وقتی مسیر آذربایجان بود برای باکو پینگ 20 میداد برای اروپا 100نقل قول:
اینم الان که بچه ها اکثرا خوابن