سلام دوستان من اینترنت 512 گرفتم و الان 1هفته هست adsl گرفتم! سرعتم خیلی کم هستش کارمم اینه هروز زنگ بزنم پشتیبانی و اونا بپیچونن میگن پروفایلتو روی 2mb گذاشتیم اما سرعتم خیلی کمه چیکار کنم؟
Printable View
سلام دوستان من اینترنت 512 گرفتم و الان 1هفته هست adsl گرفتم! سرعتم خیلی کم هستش کارمم اینه هروز زنگ بزنم پشتیبانی و اونا بپیچونن میگن پروفایلتو روی 2mb گذاشتیم اما سرعتم خیلی کمه چیکار کنم؟
خدا لعنتشون کنهههههه !!! من کار واجب با یاهو و Gmail ام دارم ،اما بستسسسسسسسس :)) ، چه کنم ؟؟؟ کس دیگه ای هم مشکل داره ؟؟
منم مشکل دارم.نقل قول:
در کل هر چی H.T.T.P.S بود رو بستن.:2::2::2:
---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:21 PM ----------
بله.ولی بعضی جاها از 12:30 تا هفت جواب میده و رایگانه.نقل قول:
---------- Post added at 02:24 PM ---------- Previous post was at 02:22 PM ----------
آنلاین بگیر مدرکم نمیخواد.مثل من.:31:من یک مگ دارم.البته اگه گیر بدن کارت دانشجویی هم دارم ولی تا حالا که مشکلی نبوده.:8:نقل قول:
حالا نمیشه یه سرنخی چیزی بدی که چجور سرعتت اینقدره؟:31: حداقل بگو سرعت بالایی که داری به چی بستگی داره؟نقل قول:
در کل به نظر شما امیدی به افزایش سرعت داشته باشیم یا نه؟برای افزایش سرعت چه پیشنهادی داری شما؟:46:
دارن سیستم ملی رو تست می کنن، بهترین موقش هم همین یوم الله شونه! :13:نقل قول:
خوشبختانه POP3 کار میکنه میتونید با اون EMAIL تون رو چک کنید.
در ضمن به نظرم هر وقت به ایمیل دسترسی داشتین یه FORWARD به یک سرویس دهنده غیر مشهور که SSL نباشه بدین که این موقع ها کارتون گیر نیافته(سرویس داخلی هم میتونید بدید ولی اینکه چک بشه بعید نیست!)
اینم اثبات اینکه کل Certificate های SSL رو نبستن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HTTPS رو هم نبستن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حق با شماستنقل قول:
من تو یاهو از قبل sign in بودم که تونستم برم تو
الان صفحه sign in باز نمیشه
هم برای یاهو هم جی میل
نه فی س بوک باز میشه نه یاهو چرا ؟ نکنه دوباره کوسه ها کابلارو گاز گرفتن ؟
انشالله هارد کامپیوترت بسوزه اینقدر فیلم دانلود میکنینقل قول:
یه سوال پرسیدم یه بار جواب ندادی
:2:
مشکل سراسری است
همه ISP ها این مشکلو دارن :((
HTTPS با Proxifier کانکت میشه ولی یاهو و میل ها و اینا وا نمیشن :((
خواهر / مادر / عمه ندارن اینا مگه؟؟؟ :((
همین الانم چراغ مودم قرمز شد یهو نت قطعید :|
الانم وصلید سند میکنم پستو :دی
مرده شور این مملکت :((