بچه ها مبین نت کلا سیستم وایمکس ب بارون حساسه ؟؟ ما هر وقت بارندگی داریم قطع می کنن اینترنتو !!! من از 6 عصر تا 12 شب قطع بودم :(
[SPOILER]راستی مخلص اقا امیر هم هستیم[/SPOILER]
Printable View
بچه ها مبین نت کلا سیستم وایمکس ب بارون حساسه ؟؟ ما هر وقت بارندگی داریم قطع می کنن اینترنتو !!! من از 6 عصر تا 12 شب قطع بودم :(
[SPOILER]راستی مخلص اقا امیر هم هستیم[/SPOILER]
نتیجه دانلود دیشب
983 مگ در تقریبا 6 ساعت یعنی سرعت به طور متوسط 46 KBps
من زمانی که وایمکس استفاده میکردم، هیچ مشکلی با بیرون نداشتم، تازه مودمم هم بیرونی بود، اما بالاخره ممکنه یه ذره خیلی کم سیگنال کم بشه اما نه در اون حدنقل قول:
آره عزیز واسه منم وقتی بارون میاد خیلی تاثیر میزاره تو سرعتم و تقریبا سرعتم نصف میشهنقل قول:
کسایی که حجم دانلودی شبانه شون کمه یه دلیل اصلیش بخاطر سرعت و پهنای باند لینکی هست که ازش دانلود می کنند اگه لینک دانلود هم تو سرور داخل ایران باشه باز سرعت خیلی بهتر میشه.
سعی کنید از لینک های دانلود vip دار یا سایت هایی مثل اپلودباز و رپید باز استفاده کنید.
تست سرعت دیشب قبل و بعد از ساعت 2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا هم (قبل از عید) بعد از ساعت 2 سرعت افت می کرد ولی فرقش اینه که اون موقع به خاطر تعداد یوزر زیاد بود ولی معلوم الان خود مبین نت هم سرعت ها رو محدود می کنه
کلا مبین نت از قبل از عید علاوه بر تغییر تعرفه ها محدودیت های زیادی رو هم رو سرعت های جدید اعمال می کنه هدفش چیه خدا می دونه!!!
نقل قول:
تا جایی که میدونم مبین نت نصفش توسط پاه خریداری شده بقیش هم معلومه..
برای من که طوفانم بیاد اینترنتم قطع نمیشه یا سرعتم کم نمیشه، فقط یه مقدار سیگنالم ضعیف تر میشه.نقل قول:
بنده هم ارادتمندم:n16:
محدودیتهای بعد از عید،دانلود از سرورهای سرعت بالا،سرورهای داخلی..... همه اینها تایید میشه اما یک نکته هم ترافیک منطقه هست که از همه اونها مهمتره.نقل قول:
آخه عزیز مگه میشه دقیقا بعد از عید ترافیک منطقه ما اینقدر بالا رفته باشه که سرعت لینک دانلودی که من از سرور شخصی خودم دانلود میکنم نسبت به قبل عید ۱/۳ شده باشهنقل قول: