Verbatim از همه بهتره .نقل قول:
Verbatim از همه بهتره .نقل قول:
والا من تا حالا زیاد به DVD ها دقت نکردم ولی تا حالا همچین مارکی اینجا ندیدمنقل قول:
چون گرون هست دوستانی که dvd رایت میکنن از این دیسک استفاده نمیکنننقل قول:
والا من تا حالا زیاد به DVD ها دقت نکردم ولی تا حالا همچین مارکی اینجا ندیدم
خوب این شکلیه :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی DVD گرونیه . من 5 تا شو میخرم 10 یورو ، تازه از این پک گردا . با قابش گرون تر هم هست .
البته دونه ای 2 یورو پول DVD دادن بهتر از دونه ای 60 یورو هست .
در کل برای 360 بهترین مارک همینه چون ساختارش درست مثل ساختار دیسک اورژینال هست و در نتیجه به درایو دستگاه آسیب نمیرسه و دیسک فول استیلث شما خیلی خیلی به دیسک واقعی نزدیک میشه .
شما کنسول کپی خور دارین؟نقل قول:
ولی DVD گرونیه . من 5 تا شو میخرم 10 یورو ، تازه از این پک گردا . با قابش گرون تر هم هست .
البته دونه ای 2 یورو پول DVD دادن بهتر از دونه ای 60 یورو هست .
در کل برای 360 بهترین مارک همینه چون ساختارش درست مثل ساختار دیسک اورژینال هست و در نتیجه به درایو دستگاه آسیب نمیرسه و دیسک فول استیلث شما خیلی خیلی به دیسک واقعی نزدیک میشه .
میلاد دیسک های VERBATIM از دیسک های ارژینال هم بهترن !نقل قول:
البته اگه اصلشو بتونه ادم تو ایران گیر بیاره که کاره سختیه!
سلام بچهها من امروز بازی جدید خریدم
میزارم میگه نیاز به update داره منم مثل همیشه میزنم ok و update خطش پر میشه و کنسول ریست میشه اما انگار نه انگار باز که میخوام برم تو بازی دوباره میگه نیاز به update داره انگار نه انگار که update رو نصب کرده ، و هر چه قدرم اینکارو تکرار کردم باز ریست کرد کنسول رو و باز همون پیغام اومد که برای اجرای بازی باید update کنین.
حالا باید چه کار کنم ،فکر نمیکنم که اشکال از dvd باشه ؟ فابل اپدیت روش خراب باشه؟
چون ۳ تابازی که مختلف دارم همین مشکل رو دارم با هشون
،file update داشبورد xbox چه جوری میشه از اینترنت downlod کرد ؟
دوست عزیز این سوال شما مربوط به این تاپیک نمیشه ولی در هر صورت شما اپدیت زیر رو دانلود کنید و به روش دستی داشبورد را اپ کنید :نقل قول:
اموزش اپ به روش دستی هم در صفحه اول تاپیک اپدیت داشبورد موجوده.کد:http://download.microsoft.com/download/1/D/8/1D8C09BE-278E-41CD-98BE-EB9188128227/$SystemUpdate.zip
بچه ها راستی امروز ELITE قیمت کردم 345 تومن.همینطوری یهو قیمت کردم دیگه خوب یا بدش رو نمی دونم، به خدا هیچ نسبتیم با یارو ندارم :31:
اینم شماره تلفنش :33924970
آدرسشم توپخونه هست و تو پیاده رو اصلیه اسم مغازش هم جاوید هست:46:
شما هم میتونی فلشو با pc فرمت کنینقل قول:
هم میتونی تو خود xbox به قسمت memory رفته و روی فلشت دکمه Y که detail هست رو بزنی بهد گزینه remove xbox360 content یا همچین چیزی رو بزنی(املا شو دقیق یادم نیست:31:)