شاتل سرویس گلدش رو حذف کرد...:eh:
Printable View
شاتل سرویس گلدش رو حذف کرد...:eh:
برم بپرسم ببینم چه خبره
با پشتیبانی حرف زدم گفت حذف نشدن و سایت در حال بروزرسانیستنقل قول:
فعلانه که روی سایت نیست، البته اعتباری هم به حرفشونم نیست...نقل قول:
سرویس گلد رو حذف کردن (هرچند من الان تو قسمت تمدید دارم)
نقل قول:
بلاخره اینا شرکت های خصوصی هستن و میلیارد ها سرمایه رو گذاشتن وسط که سود ببرن.. اگر قرار باشه که سود ناچیزی ببرن چرا سرمایه بزارن وسط؟
مدیر عامل شاتل همین نخجوانی اقتصاد خونده و چند تا مشاور داره که از اون زرنگ های روزگار هستن. خب معلومه سرشون کلاه نمیره و دنبال حداکثر کردن سود خودشون هستن
ترافیک اخر هفته تو پنلتون هست؟:thumbsdow
عملا شاتل زده به سیم آخر...سرویس هاش چک کردم الان فکر نکنم گرونتر از شاتل بشه پیدا کرد...ظاهرا چاره ای نمیذارن جز تخلیه خط ...نقل قول:
فکر کنم شاتل یوزرهاش زیاد هستن که ترسی از تخلیه نداره ...وگرنه حدودا سه برابر بودن قیمتش نسبت به های وب خیلی عجیبه
- از وقتی اینترنت رو گرون کردن، وضعیت سرعت و ثبات اینترنت من بهتر شده... این نشون میده خیلی از مردم بی دلیل و برای الافی تو اینترنت چرخ میزدن و الکی ترافیک شبکه رو اشغال کرده بود.
بنظرم باید از همین قیمت فعلی هم حداقل 3 برابر بشه... تا الافی در اینترنت به حداقل برسه
- از وقتی اینترنت رو گرون کردن، وضعیت سرعت و ثبات اینترنت من بهتر شده... این نشون میده خیلی از مردم بی دلیل و برای الافی تو اینترنت چرخ میزدن و الکی ترافیک شبکه رو اشغال کرده بود.
بنظرم باید از همین قیمت فعلی هم حداقل 3 برابر بشه... تا الافی در اینترنت به حداقل برسه