سلام کسی آدرس ورود به پنل کاربری اینجا قرارمیده من بعد از چند ماه میخوام اینترنت خودم شارژ کنم آدرس پایین برای من باز نمیشود ممنون :n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام کسی آدرس ورود به پنل کاربری اینجا قرارمیده من بعد از چند ماه میخوام اینترنت خودم شارژ کنم آدرس پایین برای من باز نمیشود ممنون :n16:
معلوم نیست دارن چکار میکنن.اینترنت مشهد کلا بی ثبات شدهنقل قول:
سلام، اطلاعاتی در مورد طرح 2m سه گیگ میخام
قیمتش گفتن 14 تومنه و دانلود شبانش هم رایگانه
آیا این طرح یک ماهه هست؟ میشه تمدید کرد؟ هزینه تمدیدچقده؟ چجوری باید اقدام کنیم؟
دوستان کسی از تعرفه بهار تا بهار استفاده میکنه؟سرعت روزانه و شبانه را لطفا بگید ممنون میشم:n16:
نه نمیشه.نقل قول:
دو هفتست هر موقع خواستم لاگین کنم نشده!
الان اصلا نمیدونم وضعیت پهنای باندم چطوره!
اینا با اینکار میخان راه دزدیشون باز باشه و کسی نتونه گزارش بگیره و بفهمه چطوری داره پهنای باندش مصرف میشه!
واقعا مسخره شده این اینترنت مخابرات
اشتباه بزرگی کردم که سرویس 1 ساله از اینا گرفتم...
من تونستم لاگین کنم.نقل قول:
البته من شهرستانم و برا خط خودم باید از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنم. اما برا خط دوستام که مشهدن از لینک 2020 وارد شدم و مشکلی نداشته
2مگ 3 گیگ هست که 17 تومنه رو قبضم میاد!تا جاییم که میدونم شبانه رایگان نداره! قسطی بخواید میاد رو قبض تلفن . زنگ بزن 2020نقل قول:
من تا امروز نمیتونستم تو سامانه وارد بشم فقط میتونستم شارژ سریع انجام بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اما امروز تونستم تو سامانم وارد بشم و ریز کارکردم رو هم بگیرم
مثل سامانه قبلی گزارش ریز میده
از بخش میزان روز و ترافیک باقی مونده
همونطور که دوستان گفتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست. بازم اگر نشد میتونید از این آدرس لاگین کنید:نقل قول:
مرسی حجت جون؛ ارزون ترین طرحی که دانلود رایگان شبانه داره کدومه؟ من اهل وبگردی نیستم فقط یه سری موضوعات گاهی پیش میاد که باید دانلود کنم......... لطفا راهنمایی کنید.