من که یه هفته است اصلا تو اینترنت هم نرفتم . فقط همین p30world . مگه وقت میزاره واسه ادم این lol . شبا تایم اوت مخابرات زیاد میشه واسه همین خوب نمیتونم بازی کنم . هر چند با همون تایم اوت هم خودمو ارضا میکنم :n02:نقل قول:
Printable View
من که یه هفته است اصلا تو اینترنت هم نرفتم . فقط همین p30world . مگه وقت میزاره واسه ادم این lol . شبا تایم اوت مخابرات زیاد میشه واسه همین خوب نمیتونم بازی کنم . هر چند با همون تایم اوت هم خودمو ارضا میکنم :n02:نقل قول:
باباااااااااااااااااااااا اا
اینترنتم پینگ تو بازی که نزدیک 700 تقریبا. حالا اسپک هم نمی تونم بکنم. اصلا صفحه اول که بازی میشه اسپک کرد یا چیزهای دیگس نمیاد
:n19:
مواد لول بهم نرسیده 2 روزه
کمک
تا چه Tier می تونی ببری ؟نقل قول:
من تا دایموند میتونم بوست کنم البته اگه mmr رو نترکونده باشی:n26:نقل قول:
دوستان این smurf یعنی چی بعضی وقتها میگن
یعنی کسی که خیلی با تجربس لول 30 عه بعد میاد یه اکانت میسازه با لول پایینا بازی میکنهنقل قول:
من اکانت بوست میکنم تا هر جایی که بخواین و نصف قیمت سایت lolboosters میگیرم
چمپایی ام که باحاش بوست میکنم riven top و yasuo mid و یک هفته هم هست که با nidalee jungle بوست میکنم
بعضی از بازیکن ها اول بازی یه سری حرکات با چمپشون انجام میدن.یه سری حرکات تکراری پشت سر هم ( منظورم dance و joke و ... نیست.)
میخواستم ببینم کسی میدونه با کدوم کلید های ترکیبی باید انجامش داد ؟ خیلی وقت پیش یکی از دوستان بهم گفته بود ولی الان یادم رفته ( فکر میکنم توش alt+shift+ctrl داشت)
ممنون
در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم. منظور از gank توی بازی چیه ؟ یه چیز تو مایه های tanke ؟
وقتی میگن این چمپ پسیو ی بالایی داره یعنی چی ؟
نقل قول:دو سیزن قبل تا گلد چهار و پنج رفتهنقل قول:
سیزن قبلی هم سیلور 1
الان هم سیلور 4
در چه حدیه ؟ امیدی بهش هست ؟
تا دایموند بخواد بره چند در میاد ؟
قیمت پ. خ کنید
ممنون
قیمت ها رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی ببینینقل قول:
از سیلور 4 تا گولد 5 چیزی حدود 350 تومن میشه که من نصفش رو میگیرم:n40: