سلام عکسها رو دیدم.کلا باکسهای لوله ای درشون از ساب ووفرهای مرغوب استفاده نمیشه.ولی اگر جنس صداش رو میپسندی بگیر.من صدای باکسهای جی بی ال رو شنیدم ولی ساند رو خیر. در مورد پروتکت به سوالهای حسین عزیز پاسخ دهید.آمپتون زیر بار سنگسن هست و در اثر گرمای بالا و عدم توانائیه دفع گرما توسط هیت سینک برای جلو گیری از صدمه دیدن پروتکت کرده. پخشتون فکر کنم 4 ولت باشه. تو منوال پخشتون قسمت مشخصات میزان ولتاژ خروجی رو زده. Pre Amp ش ببینید چقدره؟ خواهش میکنم. برند هرتز متاسفانه تقلبیش بسیار زیاده.ولی اگر از شرکت تهیه میکنید سریه های انرژی به بالا ش رو انتخاب نمائید. سریه انرژی و دایچی رو اصلا فکرشم نکنید. آمپ HDP4 هم آمپ خوبیه ولی حیف که کلاس D هست. بیشتر برای درایو کردن ساب ووفر مناسبه. 8019 حدود 700 هست اگر مایل بودید میتونم براتون تهیه کنم. بله میتونید در استیج جلو از اسپیکر سبک که نیاز به آمپلیفایر نداشته باشه بهره ببرید و همون ایده ای که دارید رو اجرا نمائید. هیچ تفاوتی درشون تیست جز تغییر شیب کات آف. هر دو 12dB/oct هستند.در کراس اوورهای داخل باکس اغلب امکان تغییر شیب مثلا از 12 به 6 یا از 12 به 18 هست. همچنین امکان تغییر در فرکانس تیوترها نیز هست. که از طریق یک کلید که در داخل باکس کراس اوور تعبیه شده میتونیم منیزان dB تیوتر رو به +3 و یا -3 دسیبل افزایش(کاهش) دهیم. در کراس اوورهای خطی مثل Mx 165 برای اینکه هم هزینه رو کاهش بدن و هم تو نصب فضای کمتری اشغال شود کراس اوورها رو روی مدار اسپیکر طراحی و میسازند. پخش رو X400 با 350 تومن و اسپیکر هم آلپاین spg-69c3 با قیمت 270 تومن تهیه نمائید.