نقل قول:
فارم کردن میدونی چیه ؟
اگه منظورت اینه که من به مولتی هام آتاک می دادم تا تجربه بگیرم کلا در اشتباهی چون مطمئن باش تا حال بن شده بودم
نقل قول:
اون موقعی که ما مثل اسکل ها داشتیم واسه شهر تو میجنگیدیم و ازش دفاع میکردیم تو با مولتی هات یه جایی داشتی واسه خودت حال میکردی .
منظور از شهر تو !!! من وقتی اومدم سیلور بود !! من هیچ شهری نزدم فقط من یک فورت با تلاش خودم و بقیه زدم تا فورت اول ورلد 9 بشه از لحاظ زود ساخته شدن
شرمنده مولتی هام که قبلا مولتی های من نبودند من فقط یک ویتامین را داشتم بعدا حاجی خیار و مشنگ را داد بهم به صورت امانت که حاجی از من پس نخواست من چون هر کار را با حیار می کردم ( روابط عمومی با دیگران ) خودمم نمی خواستم حاجی پس بگیره
ویتامین را هم من از اول گفته بودم که هدفم رسیدم به رنک بالا هست به خاطر اون هر کار را با حیار می کردم و ویتامین داشت کار خودش را می کرد
نقل قول:
بعد هم که exp کم میاوردی کی بهتر از من ؟!
شرمنده ولی فکر نکنم من بیشتر از 5 بار باهات دوئل کرده باشم !!!
نقل قول:
یعنی واقعا فکر میکنی من همون موقع نمیتونستم بیام دوئل کنم و نذارم لول آپ کنی ؟
مطمئن باش هیلست نمی رسه تا دوئل دوم را بکنی :31:
نقل قول:
حتی همین الانش تا قبل لول 99 شدنت به جرئت میتونم بگم با اینکه 25 لول پایینترم میتونم باهات دوئل کنم ! نمونش هم همین چند روز پیش که دوباره اومدی که شانس آوردی خون کم آوردم و پاس اوت شدم وگرنه هم دمیج بیشتر زده بودم هم یه ضربه کمتر (860 به 840 یادته که ... )
من فکر نمی کردم اسکیلات را برگردوندی به شوتینگ اینا ( البته فکر کنم بازم رزیستانس داری ) به خاطر اون از سلاح دمیج کم بهت آتاک دادم تا پس اوت نشی و بتونم یک بارم دوئل کنم چون خوب تجربه می دی :31: وگرنه مطمئن باش مثل قبلیا به راند 5 هم نمی رسیدی تا بتونی 860 تا بزنی :31:
از benben7 چه خبر :31:
نقل قول:
نامردیه طرف کلی پول خرج کرده واسه بازی و داره سعی خودشو میکنه
ببین کی داره بهم رحم می کنه :31:
نقل قول:
مثل تو که به جز مولتی ها بقیه رو هم برای رسیدن به هدفت زیر پا گذاشتی
منظور از این را نفهمیدم !! کی را زیر پا گذاشتم !! نگو من را که غش می کنم :31:
نقل قول:
مولتی های من بن شدن من یقه کسی رو چسبیدم ؟
من مگه یقه کسی را چسبیدم ؟؟
قبل ریپورت تو اونا بن شده بودند تو می خواستی ویتامین بن بشه که نشد مثل چند نفر دیگه که ریپورت دادن و همون جوابی که به تو داده شده به اونا هم داده شد
بررسی شد ولی چیزی پیدا نشد :31:
نقل قول:
این بحث رو بیشتر از این کش نده قضاوت باشه به پای بقیه .
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ضمنا من اون همه راه را به خاطر تو نیومده بودم آپدیت جدید یک کویست داره که فقط سکتور شهر تو بود اومده بودم اون را بکنم گفتم یک 600 تجربه هم از تو بگیرم که نشد 300 تا گرفتم :31:
ضمنا چرا رفتی اون همه دور و داری از یک گوشه با اون حیوونکی ها دوئل می کنی ؟ بیا نزدیکشون دیگه :31: فکر کنم نامردی باشه تو بهشون حی آتاک بدی از دور :31: