نقل قول:
چرا مردم رو می ترسونی!؟ ببین تو الان تو روند رشد این بازی تاثیر منفی گذاشتی.. به TW ریپورتت رو می دیم تا ازت خسارت بگیره (:
Printable View
نقل قول:
چرا مردم رو می ترسونی!؟ ببین تو الان تو روند رشد این بازی تاثیر منفی گذاشتی.. به TW ریپورتت رو می دیم تا ازت خسارت بگیره (:
خب یه تصمیم جامع بگیرین دیگه
صفا هم که اومد صفا بچه هات چطورن؟
راستی قدم نورسیده مبارک ورد14 را میگم:27:
پدرام بیشترش تقصیر خودت بود وقتی رو هیچ کی سیتر نمی کنی و میزاری میری همین میشه دیگه
وای نگو جون بچه هات نهنقل قول:
ولی مهم هم نیست ما که داریم از این ورد میریم اگه خدا بخواد من فردا تو ورد آخرت هستم
چون امشب دوباره تا یک و نیم ساعت دیگه گازمون میره و از سرما جناب عزراییل میاد منو نوبل میکنه
تو ورد آخرت می بینمتون :27:
مصطفی برا تو کنار خودم یه جا رزرو کردم
بدبخت شدم بیچاره شدم به خاک سیاه نشستم
9000 تا شمشیرزن لول 3 پرید
به احتمال زیاد امشب 3 تا روستام میپره
فکر کنم بهترین گزینه الان عضو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شدن باشه!
اگه 20 از قویترین های فایت برن اونجا... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رنک 3 و 4 میشه
و با توجه به اینکه این ترایب با 24/7 دوستهای خیلی خوبی هستند.. وضعیتون خوب میشه
الان منتظر نظر نهاییه فری هستم... و همینطور اوکی آخر دوک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمود
نامهارو رو بخون
نقل قول:نقل قول:من الان هستمنقل قول:
واقعا شرنده که دیر به دیر سر میزنم
راست میگه مگه دسته خودته ؟نقل قول:
اصلا دست سبان و هم بگیر بیار
یادش بخیر من تو 9 یه مدت کوتاه توش عضو بودم ولی چون خیلی دور بودم از اون ترایب اومدم بیروننقل قول:
خوش به حالتون من که یک روزم تعطیل نشدمنقل قول:
همش کار همش کار همش کار .................
نقل قول:
نه حاجی اگه توبخوای اونا از خداشونه
من هستم حاجینقل قول:
وحید جان من میتونم فعلا 5 پوینت برات بفرستم ,بعدا که کمال گرف برام پسش بفرستنقل قول:
چند بار بگم تو مسائل خونوادگی من کاری نداشته باشنقل قول:
حسودیت میشه من 14 تا بچه دارم ؟
حسود حسود .............
خوب تصمیم جامع رو کی باید بگیره ؟
این قضیه اش چی است؟ :20:نقل قول:
کمال کجایی بابا.دارم از خماری میمیرم دیگه کار ما از تریاک(تریبال)گذشته.اگه بهم پریمیوم(کوکائین) نرسونی میمیرم.هر چقدر پول بخوای میدم داداژ.دارم از خماری میمیرم کمک. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمال جان اینا ضد ایرانی هستن کهنقل قول:
اسمشون که سیصده ,اواتورشونم که عکس فیلمه سیصده
مطمعنی میتومنیم باهاشون ادغام بشیم ؟