دوستان سرعت شما کم نشده.من توی این یکی دو روز اخیر سرعتم کم شده و خیلی نوسان داره!
Printable View
دوستان سرعت شما کم نشده.من توی این یکی دو روز اخیر سرعتم کم شده و خیلی نوسان داره!
از من با اینکه کیفیت خط بالاست سرعت حدود 500 کیلوبایت هستنقل قول:
زنگ هم میزنی میگن مشکل از مرکزه
برای منم همین وضعیته درخواست تخلیه دادم گفت تا تابستون مرکز شما پهناش ارتقا پیدا میکنهنقل قول:
کل مراکز شهریار یا فقط شهدا?نقل قول:
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
شهدا ک اون رفیقمون میگف مشکلی ندارهنقل قول:
مرکز مارو گفت همین هشتا مرکز حتمن دیگه
من مشهد هستمنقل قول:
پس مثل اینکه مشکل سراسریه
کسایی که میخوان بمونن های وب پس حالا حالاها وضع همینه
توی فورم ایرانسل نسل 4 ثابت صفحه 162 به نقل از وزارت ارتباطات گفته که این مشکل سراسری هست و یه بات میرانی اینترنت کشور رو مختل کرده .کسی از این مسله اطلاعی داره و یا لینک خبر؟
سرعت من هم افتضاحه ، استریم آنلاین بماند ، الان دیگه سایت باز کردن عادی هم خیلی کند شده (چه با VPN یا بی VPN) ،
بی شرف های همینطوری کاربر اضافه میکنن ، تازه هنوز تابستون نیومده ، اونموقع که بدتر میشه.
من جایی که هستم به خاطر مصرف بالا (ماهی ۱۰۰ گیگ) مجبورم از های وب استفاده کنم ،
گزینه های دیگه ای که دارم ، آسیاتک ، پارس آنلاین و مخابرات هستن ، کسی اطلاع داره که از این سرویس دهندها با ماهی ۱۰۰ تومن بشه ، ماهیانه حجم ۱۰۰-۱۲۰ گیگ گرفت ؟
دروغ میگن ، پهنای باند کم میارن ، میگن اختلاله ، من خودم الان اینترنت 4g ایرانسل همزمان با adsl استفاده میکنم ، سرعت اش هیچ مشکلی نداره .نقل قول:
من از روزی که پارس انلاین گرفتم فوق العاده راضی ام. سرویس شبانش بدون افت سرعت و تضمین هست.
این هفته 60 گیگ رایگان دانلود داشتم.
هفته ایی 60 گیگ میشه 240 گیگ درماه تعرفه 38 ت دومگ رو دارم. سرعت دانلود روی هشتصد.
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk