هنوز دو برار حجم خریداری شده رو مصرف نکردم که سرعت شبانه رو محدود کردن،به حرفایی که میزنن هم نمیشه اطمینان کرد.
Printable View
هنوز دو برار حجم خریداری شده رو مصرف نکردم که سرعت شبانه رو محدود کردن،به حرفایی که میزنن هم نمیشه اطمینان کرد.
مگه تاحالا تحت تاثیر این توهم بودی که صبانت قابل اطمینانه؟؟نقل قول:
قبلا توی همین تاپیک سرعتهای واقعی را دوستان نوشته بودن پیدا نکردم
مثلا 128 کیلوبیت تا 1 مگابیت سرعت میداد
در حال حاضر 512 و 1 مگا بیت تا چقدر سرعت میده؟
قبلا توی همین تاپیک سرعتهای واقعی را دوستان نوشته بودن پیدا نکردم
مثلا 128 کیلوبیت تا 1 مگابیت سرعت میداد
در حال حاضر 512 و 1 مگا بیت تا چقدر سرعت میده؟
بعد از ۵سال دیروز با وجود اینکه ۴ماه از قراردادم مونده بود تخلیه کردم واقعا سرعت و کیفیت اش افتضاح شده خصوصا با این قانون یک به سه مسخره چندتا از دوستام و فامیل هم من باعث شدم بیان صبا باهاشون صحبت کردم بعد از اتمام قراردادشون تخلیه کنند
به سرعت نیست به پهنای باندیه ک بسته میشه :n01:من خودم رو 2 بسته شده ولی 1 مگ شارژ میکنم اندازه 2 مگ یعنی 250 کیلوبایت دانلود میکنم !هرچی بیشتر پهنا بسته بشه سرعت معمولا بالاتره جدا از سرعتی ک شما شارژ میکنیدنقل قول:
---
قضیه این چیه؟!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد شبانه در صورت محدود شدن سرعت ، سرعتتون به چند میرسه؟نقل قول:
هر پهنای باندی که داشته باشی بعد از محدودیت شبانه سرعت شبانت بین 10 تا 16 کیلوبایت فیکس میشه.نقل قول:
والا من دنبالشو نگرفتم اما حدس میزنم که یک آنتن وایرلس روی مجتمعتون میزارن و اینترنتو توسط وایرلس با برد بالا بهتون میرسونن به شرطی که تو اون مجتمع چندین واحد و خانواده درخواست اشتراک بدن و مشترکش بشن.(ظاهرا تک کاربر قبول نمیکنن)و دیگه به خط تلفن احتیاجی نداری.در کل فوق مزخرفه با همون قانون مصرف منصفانه شبانه.بازم دوستایی که اطلاع دقیقتری دارن بگن.نقل قول:
من که تخلیه کزدم
سرعت شبانه 14 کیلوبایت بود