تورنت خیلی سرعتش پایینه ، در حد 2 ، 3 کیلوبایت ، همه اینطور شدن ؟ نکنه پورت تورنت ها رو بسته باشن ؟
Printable View
تورنت خیلی سرعتش پایینه ، در حد 2 ، 3 کیلوبایت ، همه اینطور شدن ؟ نکنه پورت تورنت ها رو بسته باشن ؟
یعنی فک میکنید مثل او قضیه سال پیش اتفاق افتاد " دز*دی پسورد ایمیل ها "؟!نقل قول:
چطور؟
یه چیزه دیگه دوستان من کلا نت رو زیرو رو کردم مودم های مبین نت به هیچ عنوان وجود خارجی نداره (یعنی بی ریشه)
به همیم دلیل سایت رسمی برای آپدیت نداره
کلا تا جایی که میتونید از آپدیت پرهیز کنید چون این آپدیت ها معلوم نیست از کجا اومدن و چه دست کاری هایی ممکنه توش انجام داده شده
2 ساعت اخر واسه من که سرعت خوب شده بود و 120 بود
سرعت جیمیل و https هم خوبه
مودم های مین نت و ایرانسل هردو مال یه شرکت چینی هستند. اگه بگردی مجوز وارداتشون از گمرک تو نت هست.نقل قول:
چون این مودم های چینی به سفارش این دوتا شرکت ساخته میشن پس تو سایت های دیگه ای برای فروش پیداشون نمی کنی ولی اگه بگردی مدلهای دیگه ای شبیه همین مودم ها هست رو پیدا می کنی
چند ماه پیش پیداش کردم ولی الان اسم شرکت یادم نیست ولی یه سری از مودم ها مال شرکت هاوایی بودند.
اون هایی که با BM شروع میشن مال هواوی هستند، DX350 هم مال Green Packet هست، بقیه را هم تحقیق نکردم. CPE های وایمکس سفارشی تولید میشن مثل مودم ADSL نیستن.نقل قول:
باور کنید جیمیل فیک هست! من نمیدونم رو چه مکانیسمی داره کار میکنه؟ شما لاگین کردید کار کرد؟ یعنی ایمیل هایی که داشتید رو نشون داد؟ روزهای قبل لاگین کردید تو جیمیل؟ ممکنه اطلاعات یه ماه گذشته کاربرا Save شده باشه و الان برای هر کدوم روی یه سرور Mirror دیتابیس ساخته باشن! این رو به همه بگید! تمام یوزرها در خطرند!
سرعت تورنت حسابی محدود شده با چیز پی ان درست کار میکنهنقل قول:
برای من مشکلی ندارهنقل قول:
برای من هم مشکلی نداشت.شما کلا چه مشکلی با جیمیل داری؟شاید توی ساعاتی که دسترسی به سرورهای خارجی مسدود شده بود داشتی لاگین میکردی.با یه سرویسی غیر از مبین نت تست کن.نقل قول:
دوستان همه طرح های 1مگ مبین نت رو 2مگ بسته شدن یا فقط 1مگ نوروزی اینطوریه؟؟
دومگ روزا چقدر دانلود میده؟