طبق قوانین این سایت ریپورتت می کنمنقل قول:
بنده تقاضای قطع دسترسی این کاربر به این بخش از انجمن رو دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
طبق قوانین این سایت ریپورتت می کنمنقل قول:
بنده تقاضای قطع دسترسی این کاربر به این بخش از انجمن رو دارم
نقل قول:
بزار بگه
من که خودم میدونم کی هستم مزدور کی هستم مزدور کی نیستم
اینا به اصطلاح اسلاح طلب هستن همینایی که به روانی رای دادن فکر کردن معجزه میکنه حالا حتما ناراحته
شایدم ساندیسی هست داره امر و نهی میکنه اینجا میگه باسه نظام مزدوری کن
یه عده ام هستن تا یه جایی پاتوق میشه با فحاشی میریزن که پاتوق را قرق کنند
تو اینترنت هر سه تای این ها را با هم هستن عرزشی اسلا طلب عربده کش
چرا چرت و پرت می گی! چه ربطی به سوئیس داره!نقل قول:
یه مشت ... رو چسبوندی به کل ملت!!!
البته جای تعجبی نداره! وظیقه شما چرت و پرت گفتن و تکرار مزخرفات کسانی است که وطن را ویران کردند و دین خدا را سرافکنده.
عزیز منننن عزیززززنقل قول:
اومدن دلار رو کردن 4200 برای اقلام ضرورییی و کمک به کنترل اقلامی مثل دارو .... چی شدددد ؟؟؟
یا یارانه .....
ازین جور دسته ها زیاد ما دیدم سبد کالا و ....
نمیخوایممم
اینا فقط کوتاه مدت و برای کم کردن فشار روانی مردم هست ...
میفهمی؟؟
این مملکت باید کوبیده شه و عین هیروشیما و ژاپن از بی مغز هایی مثل شما به کل زودوده شه
و هرچی اخوند و عمامه داره با هرکی که ازین تز ها میده بره رو هوا ...
نقل قول:
سلام، اگر امکان داره و در سایت تاپیکی وجود داره میتونیم بریم تو اون تاپیک و بحث کنیم (اگر مایل باشید)
چون این تاپیک در مورد اینترنت و شاتل هست و دیگه دلار 4200 و بحث حکومت و ... بیاریم دیگه خیلی خیلی از موضوع دور شدیم و بقیه معترض میشن. ممنون
در بخش تاپیک های متفرقه میتونی موضوعی رو شروع کنینقل قول:
اخه عزیزم شما اگر میتونی تو خبرپراکنی شرق و تسنیم از ارزانی اینترنت صحبت کنینقل قول:
اون ها هم باید بتونن اینجا از گرانی دفاع کنن
وقتی واقعیت جامعه ما دقیقا برعکس گفتار و رفتار این مزدوران هست چرا باید تریبونی برای ابراز نظر داشته باشند
شما میدونی ما هم میدونیم که ارتش سایبری وجود داره و واقعا انگل این نظام هستند برای هر موضوعی دفاع میکنن مهم نیست چی باشه پول میگیره که دفاع کنه
اینترنت ایران گرانتر از اروپا و کندتر از آنگولا!
اگرچه کیفیت اینترنت ارائه شده در کشور شرایط مساعدی ندارد اما تعرفه بستههای اینترنت به شکل خاصی در روزهای گذشته افزایش پیدا کرده.
افزایش قیمت بستههای اینترنت در حالی است که بسیاری از خانوادهها از اینترنت برای بخش مهمی از زندگی خود "مثل تحصیل یا خدمات بانکی و ..." استفاده میکنند.
رئیس جمهور در تبلیغات انتخاباتی خود اعلام کرده بود که باید استفاده از اینترنت برای دهکهای پایین رایگان شود، اما حالا اوضاع جور دیگری رقم می خورد./خبرآنلاين
کارزار مخالفت با افزایش تعرفه های اینترنت به راه افتاد
هزینه اینترنت 8.3 درصد درآمد ماهانه خانواده های ایرانی/ در کشورهای دیگر زیر یک درصد است!
یک ادعای دیگر موافقان گرانشدن اینترنت، مقایسه قیمت آن با دیگر کشورهاست که به درستی هم نشان میدهد قیمت اینترنت ما نسبت به 78 کشور دیگر ارزانتر است؛ اما این همه ماجرا نیست و باید محاسبه کرد که هزینههای اینترنت چه سهمی از درآمدهای مردم است.
روزنامه دنیای اقتصاد این مقایسه را انجام داده و خروجیاش این شده است که هزینه اینترنت ما، به طور متوسط 8.3 درصد درآمد ماهانه هر خانواده است. در حالی که در کشوری مانند امارات با گرانترین تعرفه بین 106 کشور مقایسهشده، هزینه اینترنت فقط 2.9 درصد درآمد خانوادههاست.
جالب اینکه این هزینه در کشورهایی مانند آلمان، دانمارک، فرانسه، کره جنوبی، رومانی و روسیه زیر یک درصد درآمدهاست.