سرویسهای ویژه صبانت واسه نمایشگاه کسی میدونه چیه؟!
Printable View
سرویسهای ویژه صبانت واسه نمایشگاه کسی میدونه چیه؟!
با سلام خدمت همه
دوستان کسی هست که صبانت خوزستان یا اهواز داشته باشه بگه پینگ صبانت تو خوزستان چند در سرورهای ایرانی و خارجی؟؟برای گیم آنلاین میخوام بگیرم
پینگ 8.8.8.8 چنده؟؟
من 128 نامحدود میخوام بگیرم
با تشکر
دوستان سلام.امروز 19 آذر دقایقی پیش از 195 با من تماس گرفتند و گفتند جهت حل مشکل اینترنت شبانه صبانت که چند ماه پیش به ما شکایت نوشته بودید قرار است چهارشنبه هفته(26 آذر) دیگه جلسه ای حضوری با مسئولین مربوطه گذاشته شود آیا مایل به شرکت در آن هستید.با خوشحالی گفتم بله.گفت پس آدرس رو یادداشت کنید:تهران.....تا گفت تهران گفتم خانوم محترم من خیال کردم تو شهر خودمون هستش من نمیتونم بیام تهران.مخصوصا چهارشنبه هفته دیگه.گفت نه این جلسه دیگه خیلی مهم و قرار هست توش تصمیم گیری بشه و فقط در تهران برگزار میشه.منم گفتم نمیتونم بیام و متاسفانه ایشونم گفت پس خداحافظ.:n03:حالا اولا میخواستم ببینم این تماس با بقیه دوستان هم گرفته شده؟و اگر با بقیه دوستان گرفته شده خواهشا دوستان تهرانیمون برن و به جای ما هم اعتراضات رو برسونن.اگر بقیه بچه ها از شهرستانهای دیگه هم میتونند برن حتما این کار رو بکنن.آقا مثل اینکه وضع ریزش مشتریشون بدجور بیخ پیدا کرده:n02:.الان بهترین زمانیست که میتونیم حرفمونو رو در رو بزنیم و به حرفامون گوش بدن.از دوستان خواهش میکنم اگر این تماس برای همه بوده هر کسی که میتونه در این جلسه شرکت کنه.
لطفا دوستان به همه در این مورد اطلاع رسانی کنن.
سلامنقل قول:
دیروز با منم تماس گرفتن ساعت 11
اما اینکه به شما گفته میخوایم تصمیم گیری کنم و تایید نمیکنم
در این مورد حرفی نزد
گفت شکایت داشتین قراره جلسه ای تو وزارت ارتباطات برگزار بشه میاین یا نه
منم گفتم علاقه ای ندارم بیشتر از این وقتمو واسه این جریان تلف کنم و هزینه کنم بیام
دوست عزیز اینا دستشون تو دست همه
همه شرکت ها دست به یکی کردن و شبانه رو برداشتن
تنظیم مقررات هم تصویب کرده و کمکشون کرده
اینا مشکلشون تو دانلود فیلم و این چیزاس که با برداشتن شبانه به هدف کثیفشون میرسن
چون اینا باید برای ما تعیین کنن تو نت چکار کنیم چکار نکنیم
این که میگن به خاطر کیفیت شبانه این کار و کردن دروغ محضه همش بهونس
از طرح شبانه ایرانسل استفاده کردین ؟
سرعت بین 200تا 500 اما وبگردی افتضاح
قابل تنظیمه واسشون که سرعت وب بره بالا یا دانلود
خدا لگدشون کنه
-------------------------------
دیروز نماینده فروش گداگستر و تو نمایشگاه دیدم و از شکایتم گفتم
به جز یک مشت دروغ و چرت و پرت چیزی تحویلم نداد
بین صحبت ها گفت شماره تو بده پیگیری کنم
بعد از 2 دقیقه حرفشو عوض کرد و گفت نمیتونم کاری بکنم
صد در صد حرف شما درسته.نقل قول:
احتمالا یکسری دلواپس بودن که با دانلود فیلم خارجی تو ساعات رایگان احتمال داره فرهنگ غربی وارد کشور بشه
وگرنه کی اون موقع شب میخواد اینترنت رو به هدف تحقیق علمی استفاده کنه؟
تازه اگر هم کسی بود(محقق و یا یوزر 3 نیمه شب) خیلی راحت میشد اون مشکل رو هم حل کرد(جدا کردن بستر شبانه رایگان از اینترنت اصلی)
ما ایرانیا حقمونه که به این بدبختی دچاربشیم.حقمونه عزیز حق [emoji17]
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
نمیدونم چند وقته مشترک این شرکت خراب شده هستیننقل قول:
چند سال قبل برای استفاده از ساعات شبانه میباست از یوزر و پسورد رایگان که مخصوص این ساعات بود استفاده میکردیم
البته برنامه ریزی شده بود که ساعتی یک بار قطع بشه. سرعت وب گردی هم پایین بود
اما اگه میخواستی وب گردی کنی میتونستی با یوزر اصلی خودت وارد بشی و با سرعت خوب استفاده کنی
مگه وب گردی چقدر حجم مصرف میکنه ؟
ولی خب جهت دزدی بیشتر یوزر رایگان و برداشتن و اتصال به ساعت رایگان با همون یوزر اصلی شد
حالا هم که این ماجرا ...
دوستان من تو تاپیک دیگه هم گفتم، الان فقط شبانه ی صبانت اینجوری شده یا همه؟ من بخوام ispم رو عوض کنم با توجه به اینکه هم بازی میکنم هم دانلود کدوم بهتره؟
حرفت رو باید با طلا نوشت و بهترین خاتم کار ها رو اورد براش قابسازن و برنن جایی که همه تو جهان ببینننقل قول:
مخابرات بهترینه فعلا و نمیدونم همه اینجوری شده یا نه ولی خیلی ها شدهنقل قول: