ایول هیشکی تا حالا با فیلتر شکن تست نگرفته شما اولیش هستی.نقل قول:
Printable View
ایول هیشکی تا حالا با فیلتر شکن تست نگرفته شما اولیش هستی.نقل قول:
منم دومیش.
فاصله رو حال کن ! 7150 مایل ! از آمریکا تا باکو!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم همین الان گرفتم بدون پرا کسی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا برای من هم هست ، یکی دیگه از بچه ها هم چند صفحه قبل همچین مشکلی داشت. من زنگ زدم شرکت گفت ترافیک شما تموم شده باید ترافیک جدید بخرید. شاهکاری جدید از شاتل..نقل قول:
شما کدوم شهری؟نقل قول:
shiraz cityنقل قول:
اکانت منم همینطور!!نقل قول:
گفتن که پیگیری میکنیم!!
دوستان این دومین شبی هست که سرعت من حدود ساعت 1:40 خوب میشه .... داستان چیه؟؟؟؟؟؟؟ تا قبلش به زور به 40 میرسید الان زیر 68 نمیره!!!!!!!!! البته فقط لینک مستقیم ... رپیدشیر با اکانت بیشتر از 18 نمیشه!!!!!!!
دوست عزیز شما میگین 20 روز من الان دو ماهه مشکل دارم و دقیقا از وقتی سرعت 125 ها روی 512 یا حتی دو مگ رفت اینجوری شده...:19:نقل قول:
اینجا سال پیشم از اواسط پاییز تا اواخر زمستون شاتل مشکل داشت...امسالم همون بازی رو درآوردن!
در ضمن یه سوالی داشتم قبلا تماس میگرفتی با شاتل حداقل جواب آدمو میدادن ولی از وقتی بخشهای مختلف رو با شماره جدا کردن هیچکدوم زیربار پاسخگویی نمیرن و میگن فقط چت آنلاین(= کپی پیست!):2:
میخواستم بدونم شماره کدوم بخش (فروش,پشتیبانی,فنی,پهنای باند یا...) رو باید وارد کنیم که مربوط به شکایات باشه!?
پشتیبانی هر شهر فرق میکنه ولی همه جا یه چند تا بچه پررو داره. من جات بودم دیدی اینجوری صحبت میکنه مثه خودش جوابش بده. بعضیاشون لیاقت درست صحبت کردن ندارن.نقل قول:
سرویس صبا چه طوره؟ حداقل تو تست اسپید اولین isp که اسمشُ زده! اگه خوبه بریم صبا