دوست عزیز،
در همه جای دنیا، دولت ها به طرق مختلف دست در جیب مردمان میکنن..
بودجه کشورهای غربی چطور تامین میشه؟ با مالیات های سنگین از شهروندان خودشون... اصلا هم ظلم نیست.. چه ظلمی؟ کسی که مثلا کارخانه داره و ماهی حداقل 1 میلیارد درآمد داره.. خب این داره هوا رو الوده میکنه... داره از زیرساخت کشور استفاده میکنه که کسب درآمد میکنه... از زیر ساختی که من و شما سهم مون رو (حالا چه با پول نفت چه با مالیات یا تورم!!) دادیم که اون جاده کشیده شده.. اون زیرساخت اینترنت بهش داده شده... جز اینه؟
حالا از 1 میلیاردی که درمیاره، 200 میلیون بده مالیات... چه اشکال داره؟ اون 200 میلیون خرج مجددا زیرساختی بشه که خود کارخانه از اون کسب درآمد کرده
چرا یک پزشک از جاده و زیرساخت و اینترنت استفاده کنه اما مالیات نده؟ آخرش همین میشه که سرمایه دارها با سرمایه همین مملکت... با کارگر همین مملکت ، میلیاردی پول درمیارن اما 2 زار مالیات به زور میدن و دودش میره چشم من و شما قشر متوسط یا فقیر...
وگرنه این ویلا ها و این ماشین خارجی ها چطور مثل قارچ رشد کرده؟ چون یک عده دارن از زیرساخت و کارگر ارزان و یارانه انرژی مفت و ارزان این مملکت که سهم من و شما داخلش هست استفاده میکنن اما حاضر نیستن 30 درصد درآمدشون رو مالیات بدن(یعنی بخشی از چیزی که از همین مردم گرفتن رو به خود مردم بدن)
حرف شما عجیبه ... اصلا کار به جمهوری اسلامی و خوب و بد ندارم... اما اگر یک دولت از شهروندان مالیات نگیره پس چطور درآمد کسب کنه؟ این شیوه ای که کشورهای با اقتصاد داغون دارن میرن جلو مثل ایران و ونزوئلا و کوبا و ....... عاقبت نداره... شده وضعیت فعلی... پولدار پولدار تر، فقیر فقیر تر...
شما میگی افزایش قیمت اینترنت درست نبوده؟ دمت گرم... حرفت درسته.. برای ما قشر عادی نباید گران میشد یا در این حد گران نمیشد ... جاش باید از سمت شغل هایی که از اینترنت استفاده میکنن و میلیاردی پول درمیارن جبران میشد و از اونا بیشتر میگرفتن... اونا دارن از زیرساختی استفاده میکنن و پول درمیارن که من و شما پولش رو دادیم.. پس الانم سهم شون رو بدن