دوستان کسی عکسی از زمانی که سرویسا قیمت اولیه داشتن مثلا 512 برنزی 22 تومن بود و 256 حدود 12560 رو داره؟؟؟؟ خیلی مهمه! لطفا اگه دارید اعلام کنید و پیام خصوصی بفرستید
Printable View
دوستان کسی عکسی از زمانی که سرویسا قیمت اولیه داشتن مثلا 512 برنزی 22 تومن بود و 256 حدود 12560 رو داره؟؟؟؟ خیلی مهمه! لطفا اگه دارید اعلام کنید و پیام خصوصی بفرستید
من که دارم دیوونه میشم سرعت دانلودم رو 15 فیکس شده و از 15 بالاتر نمیره سرعت 256 طلایی دارم نامحدود 40 هزار پولشو دادم برای یک ماه
فامیلم 256 مخابرات داره ماهی 15 هزار میده . داره فیکس 32 دانلود میکنه اخه این چجورشه ؟!!!!!!!
من با این حال که 23 روز از حسابم مونده میرم تخلیه میکنم مخابرات میگیرم
اخجون سرعت من به قبل برگشت البته فعلا خدا کنه همینجور بمونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا اعصاب برام نموند تو این دو سه روزه هی دم به دم قطع میشه . سرعت هم که کلا داغونه . به مرز خودکشی رسیدم . لعنت به این آسیاتک بی همه چیز
یک صفحه معمولی بدون عکس و ... میخواد باز بشه جون ادم رو به لب میاره
بی پدر همینطوریش سرعت دو مگ ها فرقی با یک مگ ها نداره اونوقت اومده 4 مگ گذاشته
دزد هم دزد های قدیم حداقل انقدر وجود داشتن که شبانه از خونه مردم برن بالا
موندم چیکار کنم . شیطونه میگه تخلیه کنم و برم یک شرکت دیگه . حیف که چند روز معطلی دارم وگرنه همین الان تخلیه میکردم و از شرش راحت میشدم
دوباره خراب شد.
کدوم طرحه؟نقل قول:
دوستان این قطعی ها و نوسانات سرعت مروبط به اسیاتک هست یا از طرف مخابرات هست و کلا همه شرکت های اینطوری شده ؟
256 طلایی الان سرعتش رسیده به 25 کیلوبایت برثانیه . فقط 10 دقیقه درست شده بود که دوباره خراب شدنقل قول:
دوستان کسی میدونه 512 نقره ای چند سرعت میده؟