چنین چیزی صحت ندارد .سرویس های مخابرات مشکلی ندارند و حجم خوری کاربران و تمام شدن ترافیک ان ها در مدت زمان کوتاهتر دلایل دیگری دارد و مربوط به مخابرات نیست و باید از طرف خود کاربر دلیل ان مشخص شود .قبلا چندین بار از مخابرات به دلیل حجم خوری شکایت شده و پس از بررسی معلوم شده که مشکل از سیستم خود کاربر بوده و اکانتینگ درست محاسبه کرده و این به دلیل عدم اطلاعات کافی کاربر هست که باعث میشه چنین تهمت های ناروایی به مخابرات بزنه .البته یک سری افراد هم هستن که قصد تخریب مخابرات رو دارن و سعی دارن با پست های اینچنینی سرویس دهنده مورد علاقه خودشون رو برتر از مخابرات نشون بدند .جسارت بنده رو هم ببخشید منظورم شما و کاربران این تاپیک نبودید ، کلی گفتم.بهتره بدونید بازرسی به نرم افزار اکانتینگ دسترسی داره و دارای بالاترین سطح دسترسی هست و تمامی سرویس ها ،تعرفه ها و تراکنش ها رو چک میکنه و در صورت بروز هر گونه مغایرت با قوانین یا بروز اشکال ، بلافاصله از طریق اطلاع رسانی به بخش مربوطه اقدام به بررسی و اصلاح اون میکنه و از این جهت خیالتان راحت باشد که مخابرات به هیچ وجه چنین کاری انجام نمیده چون اگر انجام بده متحمل پرداخت جریمه سنگینی میشه و اعتبارش رو هم از دست میده .
اما یک چیز خیلی برام جالب هست :
شما در ابتدای پستتون گفتید مخابرات سیستم رو طوری تنظیم کرده که از کاربراش 3 4 برابر کم کنه و بعد در انتهای پستتون هم گفتید که برای من داره درست حساب میکنه .من دلیل این تناقض در حرف هاتون رو متوجه نشدم .
موفق باشید