-
ببین ماالان باتیم اول امارات تویک گروه هستیم پیروزی باتیم چهارم امارات و فولادمبارکه باتیم دوم امارت وصباباطری باتیم سوم امارات تویک گروه هستند. این گروه بندی براساس رتبه تیمها درلیگ کشورشون بوده و مطمینا تیمهای اماراتی خیلی سرنوشت سازمیشند اگربه رقم قراردادبازیکن برزیلی نگاه کنی می بینی که بودجه 4 سال تیم مارادادند اینو خریدند.
-
آقا پولو بیخیال... بچه ها اگه کمی غیرت نشون بدن همه چی حله
-
-
این لینک تیم قطریه است بازیکناشو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم لینک الجزیره است که دوبازیکن خیلی خوب برزیلی داره سه بازیکن ساحل عاجی ویک بازیکن ازکشورمالی داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
اخه این هم از گروهها الااتحاد هم خوراک ماست.
تو ازادی 3-1 می بریمشون.
-
اونا بازیکنن اونی : دی ما اگه یه تیم یه دست و کامل باشیم کاری از دست یه نفر یا دو نفر بر نمیاد
-
حرف اونی درسته
گروهمون الان که فهمیدم الجزیره چه تیمی هست زیاد هم اسون نیست
اما استقلال اگه میخواد موفق بشه نباید براش فرقی کنه که جلوی چه تیمی بازی کنه.
شاید عربا خوب پول داشته باشند و خوب بازیکن بخرند اما کدومشون یک ورزشگاه 100 هزار نفری را می تونند پر کنند؟
من روی ورزشگاه ازادی خیلی حساب کردم یا بهتر بگم روی تماشاگران تیممون که تو ازادی عربها را ذوب کنند.
بعد هم عرب جماعت که از فوتبال چیزی سرش نمیشه تمام لیگ امارات تو دسته بازیکنان خارجی این لیگ هست حالا الجزیره اگه 6 تا بازیکن خارجی درجه ی یک(!) داشته باشه (فکر کنم نتونه از همشون استفاده کنه) اما در کنار اونها یک مشت عرب فوتبال نفهم بازی می کنند!
به قول یارو که یک دست صدا نداره حالا این رافائل اگه تیری هانری هم باشه وقتی کنارش یکی مثل احمد جمعه می خواد بازی کنه چیکار می تونه بکنه؟
-
-
-
حالا بازیا از کی شروع میشه ؟