درود به همه
یه هفته ای می شه که من نمی تونم بطور معمولی وارد چند سایت مثل تابناک، انتخاب، فرارو و یا آپارات بشم. جالب اینکه وقتی با ف ی ل ت ر ش ک ن وارد می شم تمام سایت ها بدون مشکل باز می شن؟؟!!
دوستان کسی چنین تجربه ای رو داشته؟
Printable View
درود به همه
یه هفته ای می شه که من نمی تونم بطور معمولی وارد چند سایت مثل تابناک، انتخاب، فرارو و یا آپارات بشم. جالب اینکه وقتی با ف ی ل ت ر ش ک ن وارد می شم تمام سایت ها بدون مشکل باز می شن؟؟!!
دوستان کسی چنین تجربه ای رو داشته؟
proxy ها رو از داخل مرورگرت بردار.نقل قول:
مشکل برداشتن پراکسی مرورگرم نیست. چون بفیه سایت ها بدون مشکل باز می شوند و فقط برای باز کزدن این چند تا سایت مجبور به استفاده از ف ی ل ت ر ش ک ن می شوم
بچه ها همتون موقع دانلود شبانه مجبورید برا سرعت بیشتر دانلود، مودم رو ریست یا خاموش روشن کنید یا اصلا تنظیمات مودم رو تغییر نمی دین ؟؟ :n13:
منکه تابحال اینکارو نکردوم. سرعت میانگین 2 مگ
حالا اثری هم دره؟
مشکل از dns است با dns گوگل بازشون کنیننقل قول:
نقل قول:منم همینو می خوام بفهمم که اصلا اثری داره یا نه؟؟؟؟ چه جوری ؟؟؟؟دلیلش چیه مگه ؟؟؟؟نقل قول:
همش 2020 میگه مودم ریست کن یا خاموش روشن کن تا سرعت دانلود بره بالا
خیلی انجام دادم اما فایده نداش
این همه این تاپیک بازدید کننده و نوسینده داره، یعنی بقیه نمی خوان نظرشون رو بگن؟؟؟؟ !!!!!!!!!
سلام
این مشکلی که بعضی سایت ها رو باز نمی کنه برای منم اتفاق افتاده به 2020 زنگ زدم می گن مشکل سراسریه از زیرساخته
من با دی ان اس گوگل هم نمی تونم باز کنم
دوستان راه حلی دارن پیشنهاد کنن؟
ممنون
نقل قول:
با dns jumper تست کردید؟ اگه مشکل سراسری بود منم باید مشکل داشته باشم که ندارم این مشکلات منطقه ای است بیشتر
اینکاری که موگوم رو یکبار بکن شاید درست رفتک(خالی کردن کش dns شبکه):نقل قول:
توی خط فرمان دستورات زیر رو بزن. به فاصله ی داخل دستورات (space)دقت بشه
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
ریستارت