من چندین ماه نامحدود داشتم! الانم فعلا چون متاسفانه مخابرات نتونست بهم پورت بده مجبور شدم بعد از مدتی تعطیلی نت ، دوباره صبانت لعنت الله علیه بگیرم! فعلا هم باز نامحدود 256 استفاده میکنم!
روالش به این صورته که شما هر بسته ای که خریداری کنید ( مثلا من 256 طلایی یک ماهه گرفتم ) در یک مقدار حجم مشخص ( برای 256 طلایی من 20 گیگابایت حجم مشخص داره ) می تونید باید سرعت یک مگ به بالا دانلود داشته باشید! یعنی شما نامحدود 256 طلایی میگیرید که اجازه دارید تا 20 گیگ با سرعت 2 مگ دانلود کنید! بعد از 20 گیگ ، سرعت شما میشه همون 256 اسمی که خریدید! اینم بگم که 256 صبانت هیچ فرقی با 128 نداره! یعنی من ماه هایی میشد که حجمم دو سه روز زودتر از یک ماه تموم میشد و سرعتم میشد 256 ولی سرعت دانلود روی 11 فیکس میشد! در صورتی که باید حداقل روی 25 و حداکثر روی 36 باشه ولی متاسفانه روی 11 فیکس میشد! دانلود شبانه رایگان هم نداره! خلاصه که شدیدا بهتون پیشنهاد میکنم اگر مخابراتتون می تونه بهتون یک مگ بده ( اگر اشنا دارید ) حتما نامحدود مخابرات بگیرید!
من خودمم شدیدا پیگیر مخابراتم که هر وقت یک مگ ازاد شد و تونستند بهم یک هفته ای بدند دوباره صبانت رو جمع اوری کنم!