منطقش اینه که اگه بی حساب و کتاب کاربر مفتی بریزی روی سیستم، بعدش مجبور میشی از این کارا کنی!:n02:نقل قول:
آقا این بزرگ نت آریا میشه همون ماکس نت؟ اگه اینطوره لطفا ما رو در جریان نوع سرویستون و سرعت دانلود روزانه و شبانه ش قرار بدید.:n16:نقل قول:
Printable View
منطقش اینه که اگه بی حساب و کتاب کاربر مفتی بریزی روی سیستم، بعدش مجبور میشی از این کارا کنی!:n02:نقل قول:
آقا این بزرگ نت آریا میشه همون ماکس نت؟ اگه اینطوره لطفا ما رو در جریان نوع سرویستون و سرعت دانلود روزانه و شبانه ش قرار بدید.:n16:نقل قول:
اسماعیل 1 ساله 96 گیگ گرفته ××× سال قبل این سرویس رو هم مخابرت میداد و هم مکس نت !!! ماهی 8 گیگ :n02: کل 1 سالش حدودا 120 تومن :n02: سرعت هم 1 مگنقل قول:
چقدر کم!!!:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بشتابید بشتابید:n02: بلوط آتیش زد به مالش:n08:
سه بسته ویژه اینترنت هر کدام با 4 انتخاب متمایز !
بسته 1:اینترنت با سرعت 4.5mbps با حجم اولیه 8 گیگابایت با8 ماه اشتراک( 6 ما اشتراک + 2ماه اشتراک رایگان) بدون هزینه نصب وراه اندازی به همراهمودم معمولی ویا ( لاینس یک ساله آنتی ویروس بیت دفندر، یا سرویس اینترنت رایگان دوقولو ویا حجم اضافی معادل بسته که در مجموع با 16 گیگابایتحجم اولیه) فقط 99,000 تومان .بسته 2:اینترنت با سرعت 4.5mbps با حجم اولیه 12 گیگابایت با15 ماه اشتراک( 12 ما اشتراک + 3ماه اشتراک رایگان) بدون هزینه نصب وراه اندازی به همراه مودم بی سیم ویا ( پک سه کاربره یک ساله آنتی ویروس بیت دفندر، یا سرویس اینترنت رایگان دوقولو ویا حجم اضافی معادل بسته که در مجموع با 24 گیگابایت حجم اولیه) فقط 155,000 تومان .بسته 3:اینترنت با سرعت 4.0mbps با حجم اولیه 30 گیگابایت با8 ماه اشتراک( 6 ما اشتراک + 2ماه اشتراک رایگان) بدون هزینه نصب وراه اندازی به همراه مودم بی سیم ویا ( پک سه کاربره یک ساله آنتی ویروس بیت دفندر، یا سرویس اینترنت رایگان دوقولو ویا حجم اضافی معادل بسته که در مجموع با 60 گیگابایت حجم اولیه) فقط 270,000 تومان.
اینترنت پرسرعت دوقلو !!
مشترک گرامی،
با استفاده از این طرح، یک سرویس خرید می کنید و یک سرویس رایگان هدیه می گیرید! بدون هیچگونه هزینه ای حتی هزینه ی راه اندازی.(فقط برای سرویس های اصلی و طرح های ویژه را شامل نمی شود)
سرویس دوم که کاملاً رایگان می باشد، 2 گیگابایت ترافیک داشته و سه ماهه است و پهنای باند آن معادل پهنای باند سرویس خریداری شده ی اول می باشد.
به عنوان مثال اگر سرویس خریداری شده، شش ماه ی 1.5Mps با 8 گیگ ترافیک باشد، سرویس رایگان سه ماهه، 1.5Mbps با دو گیگ ترافیک اولیه خواهد بود.
برای این منظور فرم مربوط به فعال سازی برای سرویس رایگان پر گردد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درصورت داشتن هرگونه سوال با واحد فروش تماس حاصل فرمایید.
دوستان یکی بره ثبت نام کن ببینیم این چیه ینجوری داره خودشو به آبو آتیش میزنه!
دورون قاچین.....:n02:
لامصب من اولین باره که نمیتونم اولین تست کننده باشم وگرنه معطل نمیکردم:n02: چون اصلا و ابدا شرایط مالشو ندارم !!! در ضمن خط تلفنی هم ندارم که بتونم سرویس بگیرم:n02:نقل قول:
فقط کافیه یکی بره و بعدش گزارش + بده به جون خودم هر نفر همراه خودش 10 نفر رو میبره بلوط:n02::n08::n08:
اگه خوب باشه نمایندگیشو میگیرم!:n02:نقل قول:
کم از اینا بذارید دل ما رو نسوزونید
لامصب همین داشتن گزینه انتخابیش هم شیرینه :n02: حتی اگه بد باشه
اره خداوکیلی!!!نقل قول:
در ضمن قرار هست تو آینده وایرلس هم بده:n02: فکرشو بکن:n08: اینترنت چندین مگ بگیری :n02: با پینگ هلو:n08:
همارای محدود من
مکس نت ناحدود من
آقایون این سرویس 4.5 مگ بلوط به گفته شرکت
سرعتش 560 کیلوبایت بر ثانیست :n19:
من این سرعتو داشته باشم سکته میکنم
منبع