سلام من هم دقیقا همین مشکل رو تو مغازم دارم ، آنتنم پره اما سرعت نتم خیلی ضعیفه
Printable View
سلام من هم دقیقا همین مشکل رو تو مغازم دارم ، آنتنم پره اما سرعت نتم خیلی ضعیفه
ببین bandwidth چند کیلو هرتزه؟ اون مهمه بعضی جاها 10000 هست بعضی جاها 15000 تا 25000 ، بیشتر باشه بیشینه سرعتت بیشترهنقل قول:
بچه های عزیز.upload724 چطوری ثبت نام کنم
خدا خیرت بده یک هفتس دارم چک می کنم تفاوت مشخصات کانکشن ها رو ببینم اینو دقت نکرده بودم. سرویس اول 20000khz هست دومی 10000khzنقل قول:
چیکار میشه کرد؟
اینو بر اساس میزان بار و شلوغی شبکه تو هر منطقه تنظیم میکنن و متغیر هست، ممکنه چند ماه رو 20000 باشه یه دفعه بیاد رو 10000، شما فقط یه کار میتونی بکنی، ممکنه چند تا دکل نزدیک شما باشه، جای مودم رو عوض کن تا اگر دکل دیگه ای هست از اون دکل بگیره شاید اون رو 20000 تنظیم شده باشه ، حتی اگر سیگنالت ضعیف تر بشه سرعتت بیشتر میشه، مثلا جایی که من هستم تو یه اتاق 25000 میگیره، تو اتاق دیگه 10000 میگیره ، اون اتاق که 25000 هست فاصله ی دکل از ما بیشتره سیگنال خیلی ضعیف تره ولی کیفیت و سرعت و پایداری نت خیلی بیشترهنقل قول:
دوستان با مودم TF-i60 امکان داره که سرعت بعضی از کاربران رو کم و زیاد کنیم؟ اگه میشه ممنون میشم راهنمایی کنید چکار باید بکنم:n40:
سلام دوستان چند تا سوال داشتم:
1- اینترنت td lte ایرانسل جدیدا قابلیت تبدیل از lan 3 به 2 یا 1 را دارد یا خیر؟ چون قبلا این امکان نبود میخواستم ببینم جدیدا اضافه نشده؟
2- بین خرید مودم فضای باز و خرید مودم d100 و استفاده از آنتن خارجی کدوم بهتره؟
3- اگر کسی از سایت yello خرید کرده میخواستم بدونم برای نصب مودم فضای باز خودشون کارشناس و و سایل و اینا میفرستن یا نه؟
ممنون
کجا میشه دید؟ i60 اما اینو تو status ندیدمنقل قول:
Device Informationنقل قول:
Upload bandwidth: xx MHz
Download bandwidth: xx MHz
Device name: TF-i60
IMEI:
IMSI :
My number: Unknown
Hardware version: WL1B612M01
Software version: 11.192.03.00.234
Web UI version: 21.100.31.00.0
LAN MAC address :30
WAN IP address:
WAN IPv6 Address: 6
PCI: 360
CELL_ID: 94994977
RSRQ: -7dB
RSRP: -105dBm
SINR: 12dB
Band: 42
PLMN: 43235
MIMO_RANK: 2
من فقط همین هایی که نوشتم رو اونجا دارمنقل قول:
منطقه ازاد ارس - جلفا - شهرک صنعتی و خارج از محدوده پوشش ایرانسل تو سایت :
مودم tf-i60 و یه چراغ آنتن دهی - سرویس 4 مگ نامحدود
محتوای مخفی: پینگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسته های جدید رو دیدید؟ من دو ماه بود که بی خیال شارژ شده بودم و هر وقت کار پیش میومد با تعرفه مصرف آزاد استفاده می کردم. امروز یه شش ماهه 20+40 خریدم. قبلاً شش ماهه 20+10 بود 67 تومن الان 20+40 شده 40 تومن. یا سالانه 50+25 بود 150 تومن الان 50+100 شده 85 تومن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه راجع به اعداد انتن توضیح بدید
روی کدوم باید تمرکز کنم بهتر بشه چون یه سانت جابجا میشه مودم کلی اعداد تغییر میکنه و میگفتن تو مودم ایرانسل خیلی مهم این موضوع
روی Main Antenna SINR تمرکز کنید که هر چه از مثبت یک بالاتر باشه بهتره. به قول پشتیبانی ایرانسل هرچی به عدد سی نزدیک تر باشه بهتره. الان مودم شما وضعیت خیلی خوبی داره از نظر آنتن دهی و سیگنال.نقل قول:
سلام دوستان
تو منطقه ما فقط از طرف مخابرات اینترنت داده میشه که گرفتم و داغون بود.
الان میخوام lte بگیریم. من همه جوره از اینترنت مبین نت و ایرانسل شنیدم. هم خوب و هم خیلی بد!
الان به نظرتون چی بگیرم؟ تو منطقه ما نسل 4 سیمکارت ایرانسل همراه موبایلم رو خوب میگیره ولی نمیدونم مودمش چجوریه. از نظر سرعت و نوسانات میگم
اینم بگم قبلا وایمکس مبین نت داشتم که متوسط بود(سال 92) و الان طرح تعویض مودم میده 346 تومن شش ماهه 200 گیگ روز و200 تا شب.
نظر شما رو میخوام بدونم که چی بگیرم اذیت نکنن مارو. (هر دو شرکت منطقه سبز هستیم)
و اینکه توی ایرانسل خرید سیمکارت دائمی یا اعتباری چه مزیتی نسبت به هم در خرید طرح های اینترنت دارند؟
اینجا کسی تفاوت مودم های فضای بسته و فضای باز رو میدونه ؟
مودم فضای بسته یکی رو آوردم تست کردم که داخل خونه جلوی پنجره سیگنالش قرمز بود یعنی بد.نقل قول:
بردم پشت بوم سبز شد.
حالا مودم فضای باز خریدم و راضی هستم. تو روز و شب و کل شبانه روز بی تغییر هست سرعت دانلود و آپلود و راضی هستم.
به نظر من زیاد تفاوتی ندارن. تقریباً منوها مثل هم هست ولی منوی فضای باز گیرندگی بیشتری داره چون رو پشت بوم نصب میکنی. البته کمی نصبش وقت گیر هست و باید بچرخونی ببینی کجا بهترین سیگنال رو بهت میده.
به نظر من یه مودم TD-LTE از آشنایی دوستی بگیر و بیار خونه تست کن. همه جای خونه بچرخون تا بهترین آنتن دهی رو داشته باشی و بعد سرعت دانلود و پینگ و پایداری رو تست کن. خوب بود بگیر از ایرانسل. من مبین نت هم دارم ولی جمعش کردم. وایمکس اون نوسان زیاد داره و برای فورجی هم اومدن تست کردن که نگرفت.نقل قول:
طرح TD-LTE م تموم شد.
سیمکارت موبایل توش می ندازم شناسایی نمیکنه و آنتنش چشمک زنه.
fd دیگه ساپورت نمی کنه؟
یا مودم (2101) تنظیمات خاصی می خواد؟
آپدیت: ظاهرا مشکل از عدم تطبیق خشاب مبدل سیمکارت بود
این همه صبر کردم عوض کنه طرحاشو تا اینکه خریداری کردم از جایه دیگه سریع طرح جدید داد
این طرحای به اصطلاح نامحدود حد مصرف دارند ؟ چقده برای 4 مگ ؟
دوستانی که سرویس حجمی میگیرن چند تا تست سرعت بذارند لطفا
با تشکر
طبق خط مشی استفاده منصفانه در صورت استفاده بیش از «سقف استفاده منصفانه»، حداکثر سرعت اینترنت شما به 256 کیلوبیت بر ثانیه کاهش مییابد. سقف استفاده منصفانه برای بسته های مختلف عبارت است از:نقل قول:
- بسته تا 512 کیلوبیت بر ثانیه ماهیانه 10 گیگابایت
- بسته تا 1 مگابیت بر ثانیه ماهانه 15 گیگابایت
- بسته تا 2 مگابیت بر ثانیه ماهانه 20 گیگابایت
- بسته تا 4 مگابیت بر ثانیه ماهانه 30 گیگابایت
دوست عزیز با ارایه بسته های حجمی جدید ، خرید بسته نامحدود کار عاقلانه ای نیست ، به عنوان مثال شما 4 مگابیت رو به قیمت 30 تومن میخرید و فقط 30 گیگ میتونید با این سرعت استفاده کنید که بعدش سرعت شما روی 256 کیلوبیت فیکس میشه که قطعا برای هیچ کس قابل تحمل نیست .پس ترافیکش رو همون 30 گیگ در نظر بگیرید ،درصورتی که بسته حجمی با همین حجم رو میتونید با قیمت 35 تا 40 تومن بخرید که ترافیک شبانه هم داره و پهنای باند ازاد هست .در هر صورت هر طور که صلاح میدونید.اگر میتونید با سرعت 256 سر کنید همون نامحدود بهتره.نقل قول:
با سلام ،من یه مودم وایمکس دارم تو خونه کارتن وچیاشو داره ولی اداپتورش سیمش قط شد یبار ،با چسب برق درستش کردم،شرایط تعویض چطوره؟چقد پول سر میخاد؟
فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه. مودم رو به اون صورت چک نمیکنن. من که پارسال عوض کرده بودم، مأمور ایرانسل عین یه تیکه آشغال، مودمم رو انداخت توی یه کارتن و فقط سریالش رو با یه برگه که دستش بود چک کرد. کارتن مودم رو هم اصلاً نخواست.نقل قول:
دوست عزیز،به شما چه مودمی دادن؟وقتی تعویض میکنی چه مدلایی میدن؟نقل قول:
اون موقع (خرداد 96) به من 5142 دادن و من به عنوان کاربر معمولی تا حالا به جز اندازه و ابعادش مشکلی باهاش نداشتم. الان خبر ندارم چه مدلی میدن.نقل قول:
تعویض رایگان هست و هیچ هزینه ای ندارهنقل قول:
جز اینکه موقع ثبت نام در سایت ایرانسل مجبور باشید هزینه ای را برای خرید بسته ی اول بپردازید
جز اولین کسانی بودم که تعویض کردم ، اونزمان باید به اجبار بسته 3 ماهه را موقع ثبت نام میگرفتیم ( الان خبر ندارم )
مودم را تست نمیکنن ، مهم نیست چه بلایی سرش اومده . کارتنش را هم نمیخواد
فقط مهم اینه که مودم وایمکس داشته باشید و مک مودم برای شما در سایت ایرانسل تائید بشه
مدلی که به من دادند B5142 که مودم خوبی هست و راضی بودم
موفق باشید
به هر بسته شبانه رو به زور اضافه کردند در حالیکه بدرد نمیخوره.
یعنی هیچی
مثلا بسته 45 گیگ میخری ولی در اصل 15 گیگ هست!
سلام دوستان یه سوال دیگه هم دارم این بسته های نامحدودش پینگشون خوبه؟مثلا من بیام بسته 512رو بگیرم پینگش با بسته های معمولی فرقی نداره؟من برا بازی انلاین کانتر سورس میخام،که اگه محدودشم کرد تاثیری تو بازی نداشته باشه،،،یا داره؟فقط بازی انلاین همینو میزنم که سرورشم داخلیه
جواب گو انلاین نیست نهایتش ۱ به یک ( دوتا که جوابگو نیست)نقل قول:
محدود هم بشه احتمالا کلا وصل نشی
من که آنلاین بازی میکنم نامحدود خوبه 4مگ میخرم همیشهنقل قول:
دوست عزیز مطمئنی؟قبلا وایمکس داشتم همین ۵۱۲ ،داخل بازی کانتر پینگ ۱۰۰اینا بود ،الان خو این باید تکنولوژی جدید تری باشه،پینگ اوکی باشه؟؟نقل قول:
پینگ ربطی به پهنای باند نداره، وایمکس هم ربطی به td-lte ندارهنقل قول:
یعنی میخای بگی پینگ تو وایمکس بهتره؟نقل قول:
وقتی با نت ۵۱۲ رفتی بتل یا پابجی زدی حتی تو بازیم نیومد ارور نت داد،میفهمی ربط داره یا نه،td lte هم خیر سرش ارتقا یافته ی وایمکسه،و ایرانسل هم تجهیزات وایمکسشو با کمی تغییر فرکانسارو تبدیل به فرکانسای td کرد ،ربطشون اینه
پینگش از وایمکس خیلی بهتره. فقط بحث 3 NAT Type میمونه که من خودم تجربه نداشتم ولی دوستانی که بازی آنلاین می کردن، اوایل خیلی با این موضوع به مشکل خورده بودن. به خاطر نداشتن تعداد کافی IP Valid ایرانسل خود مودم رو هم NAT می کرد و برای چند تا کاربر از IP Valid مشترک استفاده می کرد و این کار عملاً ارتباط مستقیم بین کاربرها رو مختل کرده بود.نقل قول:
نقل قول:
سلام مودمتون رو عوض کردید؟
نه خودم خونه نیستم،شهر دیگه ام ،خونواده هم پیداش نکردن تو خونه،بلکه خودم برم خونه تا کد و چیزاشو وارد کنم ایرانسل،ثبت نامش کنمنقل قول: