درود بر همه
حالا که صحبت قیمت دست دوم پرینتر شده ، باید بگم یکی از دوستان یک اچ پی 1215 رنگی لیزری داره فقط یکبار شارژ شده و دیگه استفاده نکرده ، چقدر میارزه که بگیرم بزارمش برای فروش ؟
Printable View
درود بر همه
حالا که صحبت قیمت دست دوم پرینتر شده ، باید بگم یکی از دوستان یک اچ پی 1215 رنگی لیزری داره فقط یکبار شارژ شده و دیگه استفاده نکرده ، چقدر میارزه که بگیرم بزارمش برای فروش ؟
سلام دوستان عزیز من 1پرینتر epson RX690 دارم که مخزن بهش وصله اما متاسفانه شلنگ تخلیش رو پیدا نمیکنم میشه دوستانی که وارد هستن کمکم کنن؟؟
پیشاپیش ممنون
نقل قول:دوست عزیز سلام.نقل قول:
ظاهرا باتری مشکل دار شده.
البته تا حدی افت ولتاژ وقتی زیر با قرار می گیره طبیعی هست اما اونقدر فکر نمی کنم درست باشه.
1- آیا باتری جدید رو به تنهایی وصل کردید؟
2- آیا + و - رو درست وصل کردید؟
3- آیا مسر تغذیه باتری ایراد ظاهری نداره؟
4- آیا برد دستگاه ایراد ظاهری نداره؟
5- این مشکل از کی و چطور به وجود اومد؟
ممنونم
سلام دوست عزیزنقل قول:
1- سرعت دستگاه که روی کاتالوگ می زنه سرعت حداکثر هست که برای تنظیم DRAFT مطرح شده. در تنظیمات پرینتر می تونیدکیفیت رو تنظیم کنید.
حالت کلی: هرچه کیفیت بالاتر =» سرعت پایین تر
2- راجع به مشکل دوم فکر نمی کنم طبیعی باشه. آیا وقتی یه فایل متنی چندصفحه ای هم چاپ می کنید همین اتفاق می افته؟ آیا وقتی یک برگ تموم میشه ارور کاغذ میده؟
3- کارتریج های این دستگاه در واقع یک بار مصرف هستن ولی من تا 30 یا 40 بار هم شارژ کردم شون (510 و 511) اما بالاخره می سوزن.
موفق باشید
سلام دوست عزیزنقل قول:
پشت دستگاه دریچه کوچک وجود داره؟
این پرینتر ها حتما شلنگ تخلیه جوهر ضایعات و مخزن جوهر ضایعات دارن اما در بعضی مدل ها دسترسی به اون شلنگ راحت نیست و باید قابش باز بشه.
موفق باشید
کسی نیست بگه درد این پرینتر ما چیه؟نقل قول:
دوستان من یه پرینتر Epson R280 داشتم که الان تقریبا دو سال هست که استفاده نشده. میخواستم بدونم میشه درستش کرد؟؟
دلیل اینکه میخوام درستش کنم اینه که این پرینتر قابلیت چاپ روی سی دی رو داشت و کیفیت بدی هم نداشت و با وصل کردن تانک رنگ مقرون به صرفه هم بود.
کاربردی که از پرینتر میخوام اینه که میخوام از قابلیت چاپ روی سی دی برای چاپ روی آیدی کارت استفاده کنم.
اگه دوستان متخصص راهنمایی کنن در مورد درست شدن این پرینتر یا یه پرینتر مشابه برای خرید ممنون میشم.
ای کاش نمی شستیش.نقل قول:
می تونه مگنت باشه. می تونه فوم (PCR) باشه و حتی می تونه درام باشه
ابتدا از PCR شروع کن عوضش کن
یا از یه کارتریج دیگه باز کن روش ببند.
سلام
من یک مشکل دارم با پرینتر HP 1320
وقتی که میخوام یک فایل رو پرینت بگیرم ( مثلا PDF ) انتخاب میکنم که از صفحه 1 تا 10 را پرینت بگیرد. اما فقط صفحه اول را پرینت میگیرد و بقیه صفحات را خالی پرینت میگیرد. مشکل از کجاست ؟
همه رفتن مسافرت عید ؟ کسی نیست یاری دهد ما را ؟ :n28:
دوستان بهترین پودری که توی بازار هست واسه شارژ 1006 چیه ؟؟؟ سوپر گرافیک سبز چطوره ؟؟؟؟
و یه سوال دیگه چرا دنسیتی density را تغییرش میدم اصلا هیچ تاثیری نداره
با سلام
دوستان من یک دستگاه فتوکپی ricoh aficio 2075 دارم.
الان اون رو با استفاده از کابل lan به کامپیوتر متصل کردم.
برای نصب پرینتر یک پورت جدید standar tcp/ip port معرفی کردم و Ip دستگاهم رو بهش دادم.
بعد دراویر دستگاه رو بهش معرفی کردم و پرینتر نصب شد.
الان وقتی می خوام پرینت بگیرم پایین ویندوز یک local area connection هست که ارور می ده و کنارش علامت تعجب هست.
می زنه limited or no connection.
فکر کنم این local area connection مربوط به ethernet controller هست.
ولی نمی دونم چرا ارور می ده؟؟؟ در ضمن کابل شبکه من هیچ مشکلی نداره.
و از ویندوز xp 32 بیت هم استفاده می کنم.
سلام خدمت دوستان و اساتید
آقا من یه LBP 2900 HP دارم بعد نمیدونم چرا جدید ناجور چاپ میکنه مثلا اگه یه صفه A4 باشه هر 5 سانت برمیگرده چیزی که 5 سانت پیش چاپ کرده رو دوباره کم رنگ چاپ میکنه و کلا گند میزنه به همه چی :n28:
مشکل از کجاست؟:n27:
ممنون
2900 باید کنن باشه نه HP
ابتدا یه کارتریج دیگه بگذار تو دستگاه ببین مشکلت حل می شه
احتمالا حل می شه
وقتی این مشکل با تعویض حل بشه باید بری سراغ کارتریج
یه قطعه پشت درام هستش به اسم PCR اون قطعه رو عوض کن
آره ببخشید حواسم نبود کنن . کارتریجشو که تازه عوض کردم اما درست نشد چس احتمال از اون دومیه که گفتین باشه ... بازم مرسینقل قول:
نه PCR تو کارتریج هستش
بازم من شکم رو کارتریج هستش تا پرینتر
اگر پرینتر باشه یا فیوزینگ فیلم یا سرامیکی هیتر و یا برد DC
سلامنقل قول:
پرینتر های جوهر افشان معمولا اگر مدت زیادی بی کار باشن (خاموش) خشک میشن و احیاء اونها ممکن مقدور نباشه.
ابندا دستگاه رو روشن کنید و چندبار هدکلین کنید و نازل چک بگیرید،اگر نتیجه رو به پیشرفت بود که ادامه بدید وگرنه به مراکز تعمیر مراجعه کنید تا با حلال هد رو شستشو بدن.
البته زیاد به درست شدنش امید نداشته باشید.
نکته دیگه اینکه چیز هایی که با دستگاه های جوهر افشان چاپ میشن به رطوبت حساسن مگر اینکه مدیای چاپ خاصیت ضد آب داشته باشه.
موفق باشید
درود بر اساتید گلم
ای سی موتور سامسونگ 4300 از نوع 24 پایه اش را می خواهم کسی سراغ داره
و اینکه چرا میسوزه - اخه یک برد ارواقی داشتم از روش ورداشتم دوباره سوخت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آقا من یک پرینتر HP 1100 دارم...چند وقت پیش کارتریج پرینتر تموم شد و بردمش برای شارژ کارتریج ، وقتی که شارژ شد اصلا دیگه مثل اولش نمیزنه و یکم کمرنگ تر چاچ میکنه برگه ها ، ولی بازم مشکل اصلیم این نیست ( باید برم یه کارتریج نو بخرم تا مشکلم حل بشه فک کنم ، شارژ کردن فایده نداره ، درسته؟! )
مشکل اصلیم اینه که وقتی میخوام یک کادر رو که توی مثلا ورد طراحی کردم برام پرینت کنه ، کادر دقیقا در محل مشخص شده نمیزنه و یکم اینور اونور میزنه و حتی بعضی از قسمت های کادر خارج از برگه میوفته!
اندازه ی کاغذ هم در ورد و هم در پرینتر درست تنظیم شده و در پرینت پریویو هم همه چیز درسته
حالا به نظر شما مشکل از چیه؟! آیا مربوط میشه به همون کارتریج؟!
دوستان بهترین پودر برای 1006 اچ پی که سیاه سیاه بتونه پرینت کنه چیه؟
سلام من نمي دونم اينجا جاييه كه بايد اين سووالو مطرح كنم يا نه
من يك پرينتر اچ پي ١٠٠٠ دارم كه سالمه اما با ويندوز ٧ كار نمي كنه ميخوام بدم بره حتي شده خيريه برسه به دست كسي كه احتياج داره اكه راهي ميشناسين پ خ بدين
سا:n16::n16::n16:سﻻم من یک پرینتر hp laser jet 1200 دارم وقتی وصل میکنم به کامپوتر ویندوز7.و8 اینو به عنوان پرینتر نمیشناسه درایواشو هم دارم:n16:ولی پرینتر نصب نمیشه واینکه وقتی تست میگیرم پشت برگه رو هم کمی سیاه میکنه اگه کسی میتونه منو کمک کنه ؟
آفرين به شما دوست داريد كار خير انجام بديد. اينجا كه دوستان كلا توي كارهاي خيريه هستند! دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براي مدارس محروم قطعات كامپيوتري مهيا مي كردند.نقل قول:
شارژ کارتریج ML-2160:n13:
خوب شارژش کن یا منظورت اینه که به یکی بدی برات شارژ کنه؟
تونرهای سامسونگ یه مدل هستن و می تونی از تو بازار تهیه کنی و شارژ کنی
من خودم تونر کرونا Corona می گیرم خیلی عالیه
سلام منhp laser 1200دارم در 8 نمیشناسه و در category پرینتر اضافه نمیکنه باید چیکار کنم ؟ از درایور های سایت hpکدوم درایور باید نصب بشه؟خیلی زیادن
upd-ps-x32-5.6.0.14430 upd-pcl6-x32-5.6.0.14430
pcl or post script
باید درایور چنرال لیزر جت رو از سایت HP دانلود کنی و معرفیش کنی
جنرال نداره؟نقل قول:
چنذ تا درایور دانلود کردم الان تو پرینتر هاست ولی مینویسه:n23: status:driver is unavailable
پرینتر اچ پی 2015 دارم که چند روزی است وقتی فرمان پرینت بهش میدهم در اون پنجره مربوط به پرینتر پیام error-printing میده و چیزی پرینت نمیزنه. لطفا علت را بفرمایید. در ضمن کابل پرینتر رو عوض کردم اما همچنان معما حل ناشده است.
نقل قول:;کسی نیست جواب منو بده؟؟؟
درایوری که کار کنه اصلا گیر نمیاد :n18:
سلام دوستان. من یه سه کاره samsung 4300 دارم وقتی کاغذ دستی وارد میکنم از نصفه پرینت میگیره چطوری درستش کنم؟؟؟
کسی میدونه پودر سوپر گرافیکس مخصوص hp 1600 از نوع رنگی به clp315 سامسونگ میخوره ؟ چون فروشنده گفت پودرشون یکیه فرقی نمیکنه ولی روش نوشته مخصوص hp حالا چکار کنم؟
سلام
من پرينتر canon lbp-1120 دارم
توي تنظيمات انتخاب نوع صفحه براي چاپ ، سايز A5 نداره
چيكار بايد كرد كه a5 اضافه بشه؟
توي form هاش هم كه معمولا براي اضافه كردن سايزه ، نميشه سايز ادد كرد. يعني جايي نداره
سلام
من پریینتر canon ip4940 با مخزن دارم
پرینت نمی گیره و کاغذ هم نمی کشه دائما اعلام می کنه holder را دوباره جایگزین کنید و بعد ink tank را جایگزین کنید و درب را ببندید
نمی دونم باید چیکار کنم . لطفا راهنمایی کنید ممنون
می شه بگی کجا گشتی که نداشه ؟
این ادرس لینکش ببین 64 بیت یا 32 بیت هستش؟ و دانلود کن
می شه بیگی چطوری گشتی که پیدا نکردی؟نقل قول:
این ادرس لینکشه
یه سری از سامسونگها با تونر HP سازگارند. البته فقط رنگی هاشوننقل قول:
ولی حالا تونر سوپر گرافیکس نمی دونم می خوره یانه
ولی من تونر کرونا سامسونگ رو به تونر HP ترجیح می دم
چه کاریه برو تونر رنگی سامسونگ بخر. مارک corona خیلی هم خوبه
چطوری خواستی سایز رو اد کنی که نتونستینقل قول:
تو باید تو قسمت پرینت منیجرت این کار رو بکنی تو برنامه ای که می خوای پرینت بگیر
مثلا تو ورد نباید اینکار رو بکنی می ری تو قسمت کنترل پنل و یا قسمت پرینت منیجر (بسته به نوع ویندوزت) و کاغذ custom رو تعریف می کنی.
ويندوزم xp هستنقل قول:
از تنظيمات خود پرينتر ديگه
كنترل پنل
يه قسمت داره form
كه form1-2-3 داره
اونجا
ولي جايي واسه ادد نداره اصلا !
شما بگيد دقيقا از كجا برم؟
و چرا اصلا a5 نداره؟
سلام
من یه پرینتر mp490 canon دارم .
اینا وفتی رنگشون تموم میشه دیگه حتی نمیشه باهاش اسکن کرد راهی داره بشه ار اسکنش استفاده کرد بدون اینکه رنگ داشته باشه؟؟؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
رنگش مهم نیست تموم بشه یا خیر، چون می تونید شارژ کنید.
اما مهم اینه که کارتریج رو بشناسه و کارتریج نسوزه.
اولش یه خطا میده که با نگهداشتن دکمه کنسل می تونید اون رو بی خیال بشید.
بعدش می تونید اسکن کنید و حتی چاپ (در صورت شارژ) ولی دیگه سطح جوهر رو نشون نمیده و خودتون باید حواستون به تموم شدن جوهر باشه.
موفق باشید