از آسیاتک خیلی بهترهنقل قول:
pc در دسترس ندارم که پینگ بزارم
سرویس گیم امتحان نکردم
Printable View
از آسیاتک خیلی بهترهنقل قول:
pc در دسترس ندارم که پینگ بزارم
سرویس گیم امتحان نکردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاتل
البته چند روزه عصرها پینگ خراب میشه میره رو 220 که من هرجا رو چک کردم همین طوری بود که نشون میده فقط شاتل نیست و مشکل چای دیگه ست ولی اگر همه چی اوکی باشه این پینگ صبح تا شب ثابت میمونه .
سلام بچه ها من امروز رفتم مخابرات میگه درخواست تخلیه بدید چند دقیقه ای حل میشه راس میگه؟؟؟
بعدم از کجا بفهمم تخلیه انجام شده؟؟
Sent from my SM-J510F using Tapatalk
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 17
برا من 24 ساعته همینه ، خیلی بره بالا میشه 115 ، پروفایل گیم هم نیست.
نمی دونم چی شده ولی ااز ظهر به بعد پینگم بعدجور خراب میشه قبلا صبح تا شب 90 بود اصلا نوسان نداشت اما چند روز بدجور نوسانیه!!!
شاتی که صبح گذاشتم کجا و این کجا!!!!!
پینگ شب ساعت 23:05
مشکل این بود که من با 4.2.2.4 پینگ میگرفتم الان با 8.8.8.8 گرفتم پینگ همون 95 هست !! xD
به جای پینگ ، tracert بگیر از گوگل.نقل قول:
مشکل از بیرون هست نه داخل :n09: :n10::n24:کد:tracert google.com
آقا کسی میتونه تو شاتلند چیزی آپلود کنه؟
واسه من که چند روزه تعطیله
تو شاتلندم پیام میدم که به نظرم الکیه
دوستان اگر قیمت سرویس های نامحدود شاتل رو می دونید به هم بگید
قسمت تعرفه سایت شاتل مشکل داره
---
اگر تجربه ایی از سرویس نامحدود شاتل دارید ،بنده رو هم لطفا راهنمایی کنید
باتشکر
کسی اطلاع دقیق داره که سرعت آپلود این سرویس های جشنواره پاییزی روی چقدر بسته میشه؟
من قصد خرید سرویس جدید دارم مرکز ولیعصر اما چون اسکایپ برام مهمه میخوام از این نظر مشکلی نباشه
که تا 83 کیلوبایت میره
البته بخوای زیاد هم میکنن ولی از دانلود کم میکنن
ممنوننقل قول:
شما خودتون با شاتل اسكايپ انجام داديد؟ مشكلي نداره؟
پارس انلاين كه خيلي بد بود
Sent from my iPhone using Tapatalk
ممنوننقل قول:
شما خودتون با شاتل اسكايپ انجام داديد؟ مشكلي نداره؟
پارس انلاين كه خيلي بد بود برام
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزیز منم حدود دو سه سال پیش زمانی که پارس آنلاین داشتم با اسکایپ داشتم یعنی به هیچ عنوان نشد من یک بار بدون مشکل مثلا 10 دقیقه بتونم با اسکایپ صحبت کنم.نقل قول:
قبلش های وب داشتم که واقعا عالی بود حداقل اون موقع که من داشتم عالی بود (البته اون موقع اسمش داده گستر عصر نوین بود که بهش می گفتن نوین نت).
بعد از اینکه نوین نت طی 6 ماه دو بار تعرفه هاشو زیاد کرد و ححجمشم کم کرد دیگه نتونستم تحمل کنم و اومدم پارس آنلاین به خاطر تعرفه بهتری که داشت.
انصافا پارس آنلاین هیچ مشکلی از بابت دانلود و وب گردی و ... نداشت ولی به شدت با اسکایپ و نرم افزارهای پیام رسان مشکل داست که خودتونم گفتید.
من چند دفعه باهاشون صحبن کردم ولی زیر بار نرفتند.
من بعد از پرس و جوهای فراوان متوجه شدم که مشکل سراسری هست (در واقع مشکل رو ایجاد کردند).طبق بررسی که من انجام دادن اینا اومدن یه سیستمی راه انداختند (شبیه فایروال سخت افزاری) که هدر یا سرآیند بسته های ارسالی رو بررسی می کنه و در صورتی که نوع بسته مربوز به نرم افزارهای پیام رسان باشه (بسته های صوت و تصویر) درش اختلال ایجاد می کنند و بسته شما به طرف مقابل نمی رسه و ارتباطتون دچار مشکل میشه.
تاکید می کنم که طبق بررسی که من انجام دادم این مشکل تا حدود زیادی سراسری بود و من بعد از های وب با هیچ ISP دیگری نتونستم درست و حسابی با اسکایپ صحبت کنم.
بعد هم که رفتم سمت app های موبایل مثل وایبر و ....
اظلاعات زیادی درباره اینکه چجوری این مشکل به وجود میاد و چجوری میشه تا حدودی (نه صد در صد) حلش کرد دارم که حقیقتا حوصله توضیحشو ندارم.
فقط بهت بگم که یکی از راه حلهایی که تا حدود 50 درصد دست شما و 50 درصد دست شرکت زیرساخته و میتونه مشکل مکالمه با اسکایپ رو تا حدودی حل کنه اینه که ببینید کدوم مسیر ارتباطی کمتر با اسکایپ مشکل داره و بعد ببینید شرکت ارتبازات زیرساخت اون مسیر رو به کدوم شرکت داده.البته ممکنه شما ازون شرکت سرویس بگیری و فرداش مسیر ارتباطی شرکت عوض بشه.
کلا میخوام بگم این مشکلی که با اسکایپ دارید مشکل پروتکلی هست و عمدا هم ایجاد شده و احتمال بالای 90 درصد با بقیه ISP ها هم همین مشکل رو خواهید داشت.
درود. شما سرویس جشنواره داری؟نقل قول:
سرعت دانلود از سرور خارجی هم میگن رو 4-5 مگ محدود شده درسته؟
____
از بقیه دوستان اگر کسی سرویس جشنواره داره ممنون میشم معایبش رو بگه
سلام
این 200مگ که شاتل هدیه میده به کاربر بعد از اتمام ترافیک ماهانه
آیا بعد از ترافیک کاه بعدش کم میشه؟؟؟
سپاس
بچه ها رنج IP های شاتل چیاس ؟ من فقط 151.240 رو میدونم..
دوستان شاتل سرعت اكو رو اسمي ميبنده يا بالاتر؟
سرعت دانلود از اپلود سنتر شاتل بین 30 تا 50 است بعد طرح میزارن دانلود نامحدود از زیر مجوعه شاتل لند فقط ده تومن :n08:
من الان 10 روزه بسته شاتل لند رو خریدم فقط یه بار یه مستند دانلود کردم .
خیلی سایت چرتی هست فقط بعضی موقع ها به درد دانلود دیتای بازی های روز میخوره که اونم لینکاش به دستور طویله مصادیق چرت و پرت حذف میشه ..
لعنت بهشون .
دوستان من از شاتل سرویس دارم یه مشکلی که با شاتل دارم اینه اگر فایلی با idm دانلود کنم کلا دیگه نه میتونم سایتی باز کنم نه اینترنت روی گوشی جواب میده در صورتی که خیلی جاها دیدم اینترنت شر میشه
یعنی هم فایل دانلود میشه هم میشه سایت باز کرد
یا هم با موبایل دانلود کرد هم idm
اما برای من وقی فایلی با idm دانلود شه کلا اینتترنت عملا قطع میشه
برای شما هم همینطور هست؟
برای منم همینطور تقریبا، مخصوصا اگر حداکثر سرعت بده کلا نمیتونم توی یک بازی انلاین برم تنها کاری که میتونی بکنی اینکه که محدوده سرعت بزاری برای دانلود کردنت مثلا ای دی ام محدود کنی روی 70 و 30 تا هم بزاری برای پیج باز کرد خودت اگر سرعت دانلودت در کل 100 است .....نقل قول:
سلام دوستان
طرح جشواره ای ۱۴۴ گیگ ۹۰ تومن شبانه ی رایگانه داره ؟
نه ولی خب مقرون به صرفستنقل قول:
هرچند ظاهرا دانلود از سرور خارجی رو 4 مگابیت محدود شده
دوستان شاتل اکو رو اسمی مبنده یا بالاتر؟
سلام
۱- در سرویس های شاتل مثل اسیاتک هر پکیجی خریداری بشه سرعت کاملا ازاد هست؟
۲- هزینه ی شاتل نسبت به اسیاتک به چه صورت هست ؟ به خصوص خرید حجم
نقل قول:بله سرعت ازاد هست. اسمي نيستنقل قول:
هزينه ها مثل ترافيك همه جا يه جوره (اگر بخوايد عادي بخريد)
اما خب هر از چندگاهي يه تخفيف هايي ميذاره مثل هميني كه گذاشته ١٠٠ گيگ ٩٢ تومن كه خيلي خوبه
تشکرنقل قول:
حداکثر و میانگین سرعت شاتل چقدره؟
اسیاتک ۱۰ مگابیت هست
نقل قول:نقل قول:والا من خودم چون خطم نميكشه نميدونم خودشون كه ميگن ١٦ ولي اون جور كه متوجه شدم ١٢ مگاببت ميبندن حداكثر البته مطمئن نيستم بازم بپرسيدنقل قول:
سلام چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
1-من سرویس ART داشتم و از ART 3 تا ART 6 رفتنم و کلا 180 گیگ دانلود کردم طی یک ماه. که محدود شدم و توی دوره ی جدید دیدم بازم محدودم. وقتی پیگیر شدم گفتن بعد از یک دوره محدودیت از بین نمیره و بعد از 30 روز محدودیت از بین میره! میخمواستم بدونم جریان این حرکت چرت و پرتشون چیه.
2-حالا فعلا اکو4096 گرفتم که سرعتم برگشت + شبانه
حالا شبانه از چه ساعتی تا چه ساعتی هست و آیا محدودیت داره اگر زیاد دانلود کنم؟
3-یکی از دوستام از شاتل لند تعریف میکرد میگفت میتونی لینک هرجایی رو بیاری اونجا آپلود کنی و رایگان دانلودش کنی. میخواستم بدونم درسته؟ محدودیتی در کار نیست؟
نقل قول:شاتل اگر خط بکشه همون اول ۱۶ مگ میبندهنقل قول:
تو آسیاتک قبلا ۱۲ مگ میبست ولی جدیدا فکر کنم طرح ۱۶ مگ اضافه کرده
سلام، می خواستم ببینم از دوستان شبانه رایگان حدودا چقدر دانلود می کنند و از چه سرویسی استفاده می کنند؟
دوستان میخوام یه راهنمایی کنید من میخوام سرویس نامحدود بگیرم توی کرج ، ببینم سرعت چطوری هست تو نامحدود ارزش خرید داره؟
دوستان میخوام یه راهنمایی کنید من میخوام سرویس نامحدود بگیرم توی کرج ، ببینم سرعت چطوری هست تو نامحدود ارزش خرید داره؟
نقل قول:
سلام
سرورهای خارجی چطور؟
سلام دوست عزیز ساعت رایگان شبانه از ساعت 1شب تا 8 صبح هستنقل قول:
بله اگر زیاد دانلود کنین شبانه محدود میشین سعی کنین در هفته بیشتر از 20 گیگ شبانه دانلود نکنین کلا کلمه نامحدود شبانه برای اینها مفهومی نداره هر کاری میکنن به نفع خودشون باشه.
در مورد شاتللند هم بله تمام لینک هایی که داخلی باشن رو میتونین اونجا اپلود کنین و دانلود کنین بدون اینکه محدود بشین.
سلامنقل قول:
سرعت دانلود شما کاملا بستگی به منطقه شما داره
من با نت 128 با سرعت 1.7 مگ دانلود میکنم ولی پسر خالم با نت 16 مگ با سرعت 1.2 دانلود میکنه
سرورهای خارجی معمولا سرعت پایینتری دارن ولی خیلی چشم گیر نیست مگر اینکه شبانه رایگان بخواین دانلود کنین که سرعتش نسبت به داخلی خیلی کمتره
۱۶ تقسیم بر ۸ می شه ۲نقل قول:
ولی تو شاتل من بالاتر از ۱.۸ مگ ندیدم .... یعنی اگر خطت روی ۱۶ مگ باشه سرعت دانلودت در بهترین حالت ۱.۸ مگ هست
شاتل لند محدوديت سرعت نداره؟نقل قول:
نه نداره ولی چون خیلی شلوغ میشه بعضی موقع ها خودش محدود میشهنقل قول: