آره 2 تا 7 که اشتباه گفتم ولی آيا شما يک روزه گرفتی يا هفتگی اينا؟ ممکنه محدوديت هفتگی فرق کنه. من ساعت 5.5 اعتبار سيم کارت صفر شده ..نقل قول:
Printable View
آره 2 تا 7 که اشتباه گفتم ولی آيا شما يک روزه گرفتی يا هفتگی اينا؟ ممکنه محدوديت هفتگی فرق کنه. من ساعت 5.5 اعتبار سيم کارت صفر شده ..نقل قول:
یک روزه گرفتم ، ایرانسل محدودیت بیست گیگ داره همراه اول نامحدودهنقل قول:
شما کی تست کردید ؟ من هفته گذاشته نامحدود یک هفته ای گرفتم. نزدیک به 100 گیگ هم دانلود داشتم قبضم هم چک میکردم هر روز. مشکلی نبود. به نظرم برای کسایی که خط دائمی دارن بهتره با همراه من همیشه مبلغ فاکتورشون رو چک کنن.
٢ تا ٧ محدوديت حجم داره
١ تا ١١ نداره و نامحدود حساب ميشه
احتمالا
Sent from my iPhone using Tapatalk
من تو این 1 هفته سه مرتبه بسته نامحدود 1 روزه 2 تا 7 صبح گرفتم که شرایطش اینجوری بود تست کردم ( هات اسپات کردم رو پی سی و با idm دانلود کردم ) تست ها ساعت 02:03 بامداد دیتای موبایل روشن کردم و ساعت 06:57 صبح دیتا خاموش کردمنقل قول:
شب اول : 20 گیگ لینک گذاشتم و 200 تک تومنی هم تو سیم اعتباری همراه اولم بود : از 18 گیگ که رد شد شارژم صفر شد و اینترنت قطع شد
شب دوم : 19 گیگ لینک گذاشتم و 150 تک تومنی هم تو سیم اعتباری همراه اولم بود : از 18 گیگ که رد شد شارژم صفر شد و اینترنت قطع شد
شب سوم : 17 گیگ و نیم لینک گذاشتم و 100 تک تومنی هم تو سیم اعتباری همراه اولم بود : بدون هیچ مشکلی لینک ها همگی دانلود شدن و اعتبارم 100 تک تومنی باقی موند
بسته ۲ تا ۷ محدودیت حجمی ۲۰ گیگ داره ولی چون در اینترنت موبایل بر خلاف ADSL ، ترافیک آپلود هم محاسبه میشه بنابرین شما فقط همون حدود ۱۷-۱۸ گیگ میتونید دانلود کنید و ۲-۳ گیگ باقیمونده صرف آپلودی میشه که به صورت طبیعی از دستگاه شما حین دانلود فرستاده میشه . من خودم از نت ایرانسل زیاد استفاده دارم و اون هم همینجوریه دقیقا .نقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
محدودیتی وجود نداره من حدود 50 گیگ دانلود کردم با همین 1000 تومنی بدونه ی ریال اضافه بیشتر هم میتونستم دانلود کنم ولی چیزی نداشتمنقل قول:
البته من خودم هنوز این بسته رو تست نکردم ولی خیلی از دوستان توی همین فروم تایید کردن که محدودیت داشتن . فکر کنم همراه اول اینقدر سیستم اکانتینگش مشکل داره که واسه بعضی ها نامحدود و واسه بعضی ها محدود میزنه [emoji15] باور کنید از تنهای آخر همچین چیزی بعید نیست [emoji52]نقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
اگر روی 4g باشی محدودت نمیکنهنقل قول:
آقا حالا محدوديتش به کنار! اينکه از يه سری سايت های معروف داخلی دانلود نميکنه رو بايد چيکار کرد؟ ميخوام بازی دانلود کنم 2-3 سايت که بيشتر نميزارن. اونا رو هم با قند شکن نميشه گرفت سرعت کم ميشه. چيکار بايد کرد؟
طرح ویژه تعویض رایگان یوسیم (1 تا 22 بهمن)
همراه گرامی، با توجه به پشتیبانی گوشی تلفن همراه شما از اینترنت پر سرعت، می توانید با مراجعه به دفاتر خدمات مشتریان و فروشگاههای زنجیره ای همراه اول، علاوه بر تعویض "رایگان" سیم کارت خود به یوسیم جهت بهره مندی از اینترنت نسل 4 و 4.5، یک بسته اینترنت پرسرعت 4GB (2+2) هدیه بگیرید.
این راسته؟ همراه اول پیامک کرده برام
واسه منم پیامک اومده.نقل قول:
فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk
برا منم اومده و شهر ما هم تازه دیروز 4G شده . ولی اصلا هیچ کدوم از دفاتر همراه اول شهرستان ما سیم کارت 4G ندارن و خبری هم از این طرح ندارن و همون 5000 تومان کسر از شارژ در صورت موجود بودن و گرفتن 2 تومن دستی و تحویل سیم کارت معمولی سه پانچ برای سیم کارت های اعتباری .نقل قول:
خوش به حال شما این از وضع همراه اول تو شهرستان ما کلا محدود چه 3G و چه 4G :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان من با این اوصاف چطوری شبانه دانلود کنم ؟
دو ~ سه روزه سرعت واقعا افتضاح شده :n13: از یک تا 11 صبح بیشتر از 18 گیگ نمیتونم دانلود کنم !! :n28:
منطقه ونک میرداماد کسی داریم تست کنه ؟
رفقا تو رشت کسی فورجی نگرفته؟:n13:
اینم چند مدت پیش تو استان خودمون بهترین نقطه از نظر انتن دهی تست زدم با شهرستان ما فرقی نداره دیگه چی بگم استان این باشه شهرستان هم همین میشه .
همراه اول کلا دزد و کلاهبردار تشریف داره و تبلیغات خلاف واقع انجام میده آخه خجالت هم خوب چیزه این از وضع 3G و 4G که از نظر همراه اول فقط باید تفاوت اسمی داشته باشن حالا هم داره پوز + 4G رو میده. جم کن بشین بینیم بابا ........ :n24: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرح ویژه تعویض رایگان یوسیم (1 تا 22 بهمن)
همراه گرامی، با توجه به پشتیبانی گوشی تلفن همراه شما از اینترنت پر سرعت، می توانید با مراجعه به دفاتر خدمات مشتریان و فروشگاههای زنجیره ای همراه اول، علاوه بر تعویض "رایگان" سیم کارت خود به یوسیم جهت بهره مندی از اینترنت نسل 4 و 4.5، یک بسته اینترنت پرسرعت 4GB (2+2) هدیه بگیرید.
دوستان سایت همراه اول یا برنامه همراه من : خبری از این چیزا نیست ؟ دفاتر همراه اول هم زیر بار نمیرن قضیه چیه ؟
نمایندگی رفتم واسه تبدیل ب فورجی گفت 6تومن باس داخلشو شارژ کنی و 5تومن کارمزد می شه 11 تومن!!!!نقل قول:
کلا همراه اول سر گردنس
فکر کنم الان برم می گه رایگان نیست و باس پول بدی!
مگر اینکه معجزه بشه و یا دلشون به رحم بیاد :n02:نقل قول:
من برج 7 تعویض کردم و ازم 8 هزار گرفت. توی شهر خودم بروجرد الان یکماهی هست به صورت عمده پخش شده و هر جا نرخی داره واسه خودش و عشقی هست.نقل قول:
احتمالا طی روزهای اینده بخشنامه میرسه دست دفاتر
خوبه 4 جی درست و حسابی نداره من با 4 جیش 5 مگابیت دانلود داشتم تری جیش بهتر بود که فکر کنم با این توسعش اونم خراب کنه
اینقدر بی عرضس که نکرده توی توسعه حداقل 2600 رو که 15 مگاهرتز پهنای باند داره توسعه بده.
نه - 3G هم به زور آنتن میده چه برسه به 4G:n01:نقل قول:
همراه اول هنوز داره روی این تبلیغ میکنه که "شماره همراه اول معتبرتره ". چیزی که 10-15 سال پیش مهم بود که طرف با شماره همراه اولش " پوز" میداد
اتفاقا بسته شبانه می زنم تا 2.700 مگ سرعت دانلود می ده و راضی ام انصافا:n01:نقل قول:
پ.ن ...یادش بخیر تو تاپیک سربازی چقدر ازت سوال می پرسیدم:n40:
سلام
از کجا میشه لیست بسته های بلند مدت اینترنت همراه اول رو دید ؟
تو اینترنت جایی پیدا نکردم
دوتا بسته بلند مدت 10 و 20 گیگی 6 ماهه داره که از طریق اپلیکیشن همراه من میتونی بخرینقل قول:
دوستان تو باند 3 LTE همراه اول حداکثر سرعت 8 مگابیت میاره محدود کردن یا کشش این باند اینقدره؟
به احتمال زیاد محدود کردن .نقل قول:
دوستان من سیم کارت 4g ایرانسل رو ترابرد کنم به همراه اول میشه از 4g همراه اول استفاده کرد؟
بلهنقل قول:
اما 4 جی همراه اول چی هست که به خاطرش منتقل بشی. 4 جی نمیشه از تری جی ایرانسل استفاده کن. اگرم می خواهی همچین کاری کنی مطمئن شو 4 جی همراه اول اونجا سیگنال خوب میده پوشش همراه اول خوب نیستها
ممنون. والا 4g ایرانسل با اینکه 3 خط انتن میده اما با مودم سرعت دانلودش از 2 مگ بالاتر نمیره. کل جاهای خونه هم ازمایش کردم اما فرقی نکرد حالا میخوام یه ازمایشی با همراه اول کنم ببینم چقدر دانلود شبانه میشه داشتنقل قول:
من گرفتم حاجی آباد کلا یه سیم گرفتم اعتباری 10 تومن سرعتش تو اداره که تعریفی نداره با اینکه زیر دکل هم هستیم مثلا نهایتا تا 13 مگ رفت البته اینم بگم که اونجا کامپیوترش جای بدی قرار داره مثلا همونجا که همراه اول 13 مگ بیت گرفت ایرانسل رو باند 2600 نهایتا تا 9 مگ رفتنقل قول:
ولی تو خونه الصلا انت دهی خوبی ندارم نهایتا 3 خط هم ایرانس هم همراه اول
من با تری جی تا 3مگ سرعت دان دارم...میدون فرهنگ هستیم ب نظر شما اونجا ساپورت شده؟نقل قول:
آقا این جریان همراه اول رو کسی می دونه حتما باید بسته فعال داشته باشی تا بتونی سیگنال و اینا رو ببنی ؟
من بستم رو تمدید نکردم برای همین دیگه سیگنال ندارم
یعنی برای همینه
اره بابا حتما ساپورت شدهنقل قول:
یه تست بگیر
امروز رفتم دفتر خدمات پستی،گفت همچین چیزی نیست،پیامک رو نشون دادم،گفتم از همراه اول فرستادن،در جواب گفت همین امروز واسه دو نفر اقدام کردم ولی مبلغ ده هزار رو قبض اونها اومده.نقل قول:
حالشون خوش نیست،[emoji15] [emoji15] [emoji15]
من امروز رفتم عوض کردم سیمکارتو . یه بسه هم همونطور که توی مسیج گفته بودن برام فعال شدنقل قول:
نمایندگی معتبر که اسم ادرسش توی سایت نوشته برو
اینجا نمایندگی نداره،فقط دفاتر خدمات پستی هستن.ممکنه به دفاتر هم ابلاغ کنن بعدا؟نقل قول:
دوستان این بسته های بلند مدت روی ۴g رجیستر میشه یا نه ؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
بله جدیدا هر نوع بسته اینترنتی الفا پلاس رو 4g ریجیستر میشه و حتی اگر بسته هم نداشته باشین از طریق همون 4g راحت میتونین ازاد هم مصرف کنین . یعنی شده عین ایرانسل .نقل قول: