نقل قول:
سلام
من هندزفری s4 , s5 رو دارم هر دو اکبند هستن رو گوشیم بوده استفاده نکردم اگر میخوایید بهم بگید
راجبه جایگزین هم piston iron هندزفری بسیار خوبی هستش اگرم اهل بیس زیاد هستید این مدل رو اگر پیدا کنید هیولای بیس هستش Rock Zircon
Printable View
نقل قول:
سلام
من هندزفری s4 , s5 رو دارم هر دو اکبند هستن رو گوشیم بوده استفاده نکردم اگر میخوایید بهم بگید
راجبه جایگزین هم piston iron هندزفری بسیار خوبی هستش اگرم اهل بیس زیاد هستید این مدل رو اگر پیدا کنید هیولای بیس هستش Rock Zircon
نقل قول:
بهترین و با ارزش ترین هدفون وایرلس دور گوشی که تا 1.500 میتونید تهیه کنید Mee Audio Matrix 2 هست قیمتش هم زیر 500 تومنه از سونی MDR-100APN که قیمتش حدود 1500 هم هست خیلی بهتره و همینطور از Bose QC35 که حدود 1700 قیمتشه از خیلی از مدل های سنهایزر مثل مومنتوم 1 و 2 یا اربانایت روی گوش یا دور گوش هم بهتره حتی تا 2 میلیون هم این هدفون حرف ها زیادی برای گفتن داره
احسان خان این هدفون بیس خوب و نرمی داره واسه موزیک های هاوس و پاپ و رپ ؟ من درصد بالایی واسه موزیک گوش دادن میخوام .نقل قول:
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
احسان خان این هدفون بیس خوب و نرمی داره واسه موزیک های هاوس و پاپ و رپ ؟ من درصد بالایی واسه موزیک گوش دادن میخوام .نقل قول:
نقل قول:
سلام , بله بیس کیفیت خوبی داره و حجمی بالاتر از استاندارد هست بدون اینکه وارد مید رنج بشه و صدا رنگ نشده و نرم و طبیعی هست برای تمامی کاربرد ها مناسبه , به عبارتی برای موزیک هایی که نیاز به بیس بیشتره هم کاملا انتخاب مطمئنیه ولی بدون اختلال در باقی فرکانس ها صدا شفاف و وضوح خیلی خوبی داره
سلام دوستان
من میخوام یه هدفون کم خرج بالا نشین تهیه کنم
یه چیزی حدود 100 الی 200 تومن
بیس و ایناش هم راضی کننده باشه و زیاد هم گنده نباشه
و یه سوال اینکه آیا امواج این هدفون های وایرلس و بلوتوث برای بدن مضر نیست؟
ممنونم
صدا بازا این دو تا ریویو از دست ندید چون اولین و تنها مرجع نقد و بررسی تخصصی هدفون در ایران هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز احسان بزارین براتون خلاصه کنم.واقعا شکر گزارتم این matrix 2 عالیه امروز شرو کردم به استارت و بررسیش کردم.نقل قول:
هدفون در کل صدای خوبی داره,بیسش زیاده اما جالب نیس اما یه حسنی داره اینه که فرکانس میدرنج شفافن برخلا سری سونی.در کل برای سبکم دابستپ خوبه که بیسشو هم با مود v4a میشه درستش کرد.
مید رنج عالی و موردنظر
بنده از تربل بدم میاد به ولی ناموسن تربل زیبا داش
قیمت و شارژ عالی
استریو هم یکم شده ولی خوب در نیومده ...
دارای تکنولوژی nfc و apt که این تکنولوژیا اکثرا گوشی های پرچم دار سامسونگ یافت میشن ینی اگه دنبال تجربه بهترین بهتره سر s بخرین برا این هدفون.
ضعفی ک اکثرا هدفون های بلوتوث 70% دارن این 25% داره با پری امپش هم کم تر قابل توجهه پری امپش هم مناسب برای گوشه کارتون نمیکنه خوبم تقویت اومد.
زیبایی و نویز کنسلینگ:زیباییش ساده اس برای اتوبوس و بیرون راحت میشه رفت ولی به گوش زیاد جا نمیشه برای من که خیلی زرنگم نمیشه ;) قابل انعتاف هم نیس برای جیب ولی کیف داره و قابل چرخش 180 درجس نویز کنسلینگ هم 75-80% -حذف میکنه بر خلاف نظر های عمومی که میگن کم میکنه ولی خوبه
پیام کلی:اولویت هدفون سیمیه برای کیفیت ولی برای بی سیم این انتخاب خوبه بهتره بخرید تا تموم نشه و استاد احسان دمش گرم ایشون با تجربه ان من ناراضی نیستم هدفون ایشون رو خریدم خیلی بهتر از هدفون های ات اشغال یک بار مصرف چینیه که یه پری امپ میزاره فقط و فرکانس 200 تقویت میده اخرش گوش جماعتو کار میکنه. سر دستشونNIA وفیک ها .
سعی کنید هرگز ولومشو زیاد نکنین ضعف شنوایی یهویی میاد یه روز هم شما مثل پدربزرگتون هرچی بگن میگین چی؟
تشکر.( موسیقی الکترونیک)
سلام دوستان
خواهش دارم اساتید در رنج 200-250 هدفون بیسیم داخل گوشی با کیقیت ساخت خوب و مقاوم معرفی بفرمائید
استفادم گوش دادن کتاب صوتی(که بعضی هاشون کیفت بد و صدای نامفهوم دارن و لازمه حجم صدا رو زیاد کرد) تو ماشین
و گوش دادن موسیقی راک و پاپ هنگام ورزش
با تشکر
نقل قول:
سلام , بهترین ایرفون های موجود در بازار نسبت به کیفیت محصول و صداشون برند Mee Audio هست من مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیشنهاد میدم در برند های دیگه باید حداقل 2 تا 5 برابر بیشتر هزینه کنید تا این صدا پیدا کنید. البته مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم هست که نوع قرارگیری متفاوتی داره که سلیقه ای هست ولی صداشون تقریبا یکی هست اما بیس X6 Plus کمی بیشتره. چون ورزش هم اولویت هست موقع حرکت ایرفون داخل گوش ثابت باشه به نظرم X6 Plus انتخاب بهتری باشه
من چند وقت پیش پیستون 3 رو تست کردم اصلا راضی نبودم
بیس پایینی داشت و همینطور حجم صدای پایینی هم داشت
باورم نمیشد ولی با ep630 کریتیو که 10 سال پیش خریدیمش مقایسش کردم کریتیو هم حجم صدای بیشتری داشت هم تو بیس خیلی قوی تر بود فقط تریبل پایین تری داشت
با یه هدفون که رو گوشی HTC هم بود مقایسش کردم ولی بازم پیستون 3 خیلی ضعیف تر از این مدل بود
برام جالب بود این همه تو سایت ها از این پیستون 3 تعریف میکنن ولی از نظر من اصلا خوب نبود !
سلام میخوام یه هندزفری بخرم که واسه گیم (سبک اکشن) خوب باشه هم آهنگ، تا سیصد تومن چه هندزفری پیشنهاد میدین، هندزفری ریزر بهتره، بیتس یا مانستر؟ کدوم مدلش بدرد من میخوره
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
اگه میشه ی هدفون واسه فیلم دیدن و موسیقی پاپ بیشتر تا 300هزار تومن معرفی کنید
این چطوره
سلام
هدست تا 250 یکم بالا پایین واسه گیم و در درجه بعد موزیک چی پیشنهاد میکنین.یه هدست که واسه گیم ( pc و ps4) خوب جواب بده و برای موسیقی هم صداش زیاد بم نباشه که نشه جزئیات رو شنید! تفکیک صدا برام مهم تره تا بیس
مدل های زیر نظرمو جلب کردن
SteelSeries Siberia 200 قیمت 260
SteelSeries Siberia 150 قیمت 200
A4Tech Bloody G501 Gaming Headset قیمت 180
ASUS CERBERUS قیمت 220
مدل سایبریا 200 با رابط 3.5 mm وصل میشه و مدل 150 با usb و با مدل 200 نمیشه به برنامه system engine شرکت استیل سریز وصل شد.حالا نمیدونم این برنامش تاثیر خاصی تو کیفیت صدا داره یا نه....یا این که رابط usb کیفیتش بیشتره یا جک 3.5mm
مدل a4tech حالت صدای 7.1 کاناله داره! با usb متصل میشه. ولی برندش معروف نیست و کسی رو ندیدم تا حالا داشته باشه.ولی مشخصات و قیمتش وسوسه انگیزه
ایسوس هم هیچ اطلاعی ازش ندارم فقط میدونم صدای بمش خیلی زیاده و درایو 60 میلی متری داره!
نقاط قوت مدل های استیل سریز راحتی استفاده ازشون هست که در طولانی مدت میگن اذیت نمیکنه
سلام
با بودجه 100 هزار تومن چه هدفونی رو پیشنهاد میدین؟
اولویت بغیر از کیفیت صدای نسبتا خوب، دوام بالا و دیر خراب شدن و پاره نشدن و... هست
ممنون
سلام دوستان وقت بخیر
میخاستم ازتون مشورت بگیرم ، البته برای 1 کی از دوستانم ، الخصوص اقایون
rave-87@
metalhead_forever@ و... بقیه دوستان و اساتید
دوستان 1 هدفون میخایم که کیفیت بالا داشته باشه ، نویز کنسلینگ خوبی داشته باشه برای محیط شلوغ و بیرون ، کیفیت ساختش هم بالاباشه وبا دوام باشه
گوش را اذیت نکنه برای استفاده طولانی و استفاده مداوم
حالا شما کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ in ear یا روی گوشی؟ یا از هر نوع ،1 مدل آفر بدید ممنون میشم ، البته فکر میکنم in ear با این قیمت چیز خاصی نمیشه گرفت
بودجش تا حداکثر 100 هست حالا یکم بالا و پایین
الته این رو هم میدونم با 100 نمیشه توقع حرفه ای داشت ولی در حد 100 میخام بهترین گزینرو با توجه به دانش و تجربه شما انتخاب کنیم ، و برندای معتبر وشناخته شده و رو بورس باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید.ممنونم
سلام دوستان
نظرتون درمورد هدفون xiaomi mi pro HD چیه؟
همچنین در مورد xiaomi quantine
میخام با گوشیه xiaomi mi 5 استفاده کنم
بودجمم بین ۷۰ تا ۱۰۰ تومنه
Sent from my K00E using Tapatalk
دوستان یه هدفون بی سیم برای موسیقی میخوام
ولی سیستمم بلوتوث نداره
به نظرتون این مدل که خودش دانگل داره مورد خوبیه؟
Asus HS-W1 Wireless Computer Headset
دوستان T-Jays Three موجوده اگر کسی خواست . میخوام ارفونم رو بفروشم . کاملن سالم
لینک مشخصات : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
واقعاً واقعاً یادش بخیر یه زمانی انجمن p30world تو ایران حرف اولو میزد
مدتی میشه که تقریباً میشه گفت نیمه فعاله
اصلا کسی نیست راهنمایی کنه کاربرارو
یادش بخیر اون روزا :n37::n37:
نقل قول:
سلام , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرید و 50 تومن هم صرفه جویی کنید. برند امریکایی معتبری هست و تخصصش صدا هست نماینده رسمی هم داره ایران با گارانتی هست قیمت ارزونی هم داره , مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم هست که کیفیت ساخت بالاتری داره و کمی هم صدای بهتری ولی قیمتش بیشتره
سلام. 30 تومن بیشتر هزینه کنید این مدل بگیرید قرار گیری پشت گوش هست و صدای خوبی هم داره با کیفیت ساخت خیلی خوبی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهترین میزان عملکرد نسبت به قیمتی که دیدم همین می اودیو داره مخصوصا مدل rx18نقل قول:
سلام دوستان
کسی هدفون SONY MDR-XB1000 سراغ داره (هم اکبند و هم دست دوم)؟؟؟؟
با سلام و خسته نباشید
من الان هدفون logitech h150 دارم 3 ساله ولی الان سیمش دچار مشکل شده و میخوام یه هدفون بی سیم بگیرم
اهل اهنگ نیستم ولی خیلی خیلی فیلم میبینم
ایا هدفون های بی سیم کیفیت صدای خوبی دارن؟
هدفون بی سیم هدفون کريتيو سري Sound Blaster مدل Jam چطوره ؟
هدفون بلوتوث مايپو مدل M3 BTX-500S هم خوشم میاد ولی وزن بالاش اذیتم میکنه چون هدفون چندین ساعت روی سرمه
A4TECH RH-200 Wireless Headset این مدل هم مد نظرمه؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
با تشکر فراوان
سلام به همگی دوستان
خسته نباشین
من دنبال یک هدفون on ear هستم چون گردنم تحمل وزن بالا رو نداره و وزن کم میخوام و هم چون چند ساعت گوش میکنم گوشم گرم نشه خیلی و راحت هم باشه نسبتا برای استفاده طولانی و چند ساعته
سبکایی که گوش میکنم بیشتر Rock هست و pop-rock و dance و بعضی وقت ها هم ballad و r&b
بعضی از راک هام خیلی شلوغ هستن
صدایی که میخوام صدایی شفاف هست و بیس هم خوب باشه ولی خیلی دوست ندارم حالت بوم بوم شدید داشته باشه چون زیاد گوش میکنم و گوشم خسته میشه ولی خب صدای هدفون فلت نباشه و تحرک داشته باشه و بیسش هم خوب باشه و نرمال باشه کم هم نباشه ولی بیشتر وضوح و شفافیت صدا مهمه برام
نمیدونم چرا فرکانس های بالا توی موزیک های من خیلی تمیز نیستند و گوشم رو اذیت میکنه و بعضی وقتا کل آهنگ رو یه حالت کثیف میکنن(شاید هم گوش های من بهشون حساسه)
سورسم fiio x3 2nd هست و میخوام صدا شفاف و تمیز باشه و وکال ها هم خیلی توی آهنگ گم نشه و فرکانس های بالا هم اذیت نکنن ولی خب جوری هم نباشه که انگار صدای آهنگ گرفته است.
تفکیک هم خوب باشه
soundstage و حالت سه بعدی بودن هم تا حد ممکن خوب باشه ولی طبیعی نه مصنوعی
و هم صداهای بالا harsh نباشن چون اذیت میشم ولی جوری هم نباشه که soundstage کم بشه یا صدا حالت گرفته پیدا کنه و صدا یکم حالت گرم/نرم داشته باشه
راستی خیلی خوب میشه که در عین تفکیک و پخش خوب جزئیات هدفون صداش جوری باشه که کل آهنگ نسبتا حالت یکپارچه داشته باشه و جوری نباشه که همش احساس کنم کلی ساز مختلف هرکدوم دارن واسه خودشون میزنن
(البته میدونم ممکنه مقداری از این ها رو با اکولایزر بشه بهتر کرد ولی ترجیحا میخوام صدا این سبکی باشه و مخصوصا فرکانس های بالا اذیت نکنن و هم با اکولایزر صدا یکم مصنوعی میشه)
قیمت هم حدود ۲۰۰-۳۰۰ یا حداکثر ۴۰۰ احتمالا بتونم هزینه کنم ولی ۴۰۰ حداکثر هست و خیلی خوب میشه اگر با قیمت کمتر باشه
راستی من هدفون رو توی خونه استفاده میکنم و برای بیرون نمیخوام و معمولا سعی میکنم مواظبت کنم ولی لطفا یه هدفونی معرفی کنین که حداقل چندسالی دووم بیاره و از لحاظ کیفیت ساخت و سیم و... هم خوب باشه
خیلی خیلی ممنونم
اگر لطف کنین چند مدل با مقایسه بفرمایین خیلی ممنون میشم
بعد به نظر شما یک سال یا بیشتر صبر کنم تا پول جمع کنم مدل گرون تر مثلا با کابل جدا شدنی اینا و صدا و کیفیت بهتر بخرم که اگر مثلا سیم خراب شد بشه جایگزین کرد و کلا کیفیت صدا و ساختش بالاتر باشه و... یا با همین بودجه میشه هدفون خوبی خرید و نیازی نیست بیشتر هزینه کنم و یا مثلا اون جداشدنی ها قطعاتش نیست یا ...؟
راستی بی زحمت هدفون رو از جایی بگین که بتونم برم تو فروشگاه تستش کنم و بی زحمت اون فروشگاه رو هم بگید جاش رو (خودم ایران هدفون رو میشناسم ولی جدیدا تنوع هدفوناشون تو بازه قیمتی که من میخوام و ویژگی هایی که میخوام کمه)
بازم خیلی ممنون
سلام دوستان
یه هدفون AKG Q460 دارم که سیمش ایراد پیدا کرده از یکی از گوشی هاش صدا نمیاد. (سیم رو تو یه زاویه خاص نگه داری درست میشه )
برای تعمیر یا عوض کردن سیم کجا تو تهران باید ببرم؟
نقل قول:
سلام , با توضیحاتی که دادید غیر ممکنه بتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هدفون بهتر و کم نقص تری پیدا کنید صدایی مثل مدل های سنهایزر اوربانایت و مومنتوم داره که قیمتاشون بالای 1 میلیون هست ولی با یک سوم قیمت , اگر بودجه بیشتر کنید و بتونید مدل ماتریکس 2 یا 3 بگیرید پشیمون نمیشید کلا این برند با محصولات مشابه چند برابر قیمتش رقابت میکنه و هم با بلوتوث میتونید استفاده کنید هم با سیم و کابل هدفون هم 3.5 معمولی هست که همه جا پیدا میشه , و به نظرم بیشترین عملکرد ممکن با کمترین قیمت و کیفیت عالی ارائه میده مثلا مدل P1 همین برند که قیمت حدود 900 تومنی داره با ایرفون های بالای 3 تا 4 میلیون تومن عملکرد مشابهی داره برند امریکایی و شناخته شده ای هست جستجو کنید متوجه میشید
سلام به همه دوستان عزیز . من برای تمرین یه هدفون مناسب میخوام میخوام که هم بیسیم باشه و هم مموری استیک بهش بخوره تا گوشی رو با خودم سر تمرین نبرم ؟ از بین برند های خوب با این مشخصات تا قیمت 700 تومن کیشه چیزی پیدا کرد یا نه؟ اگر نه همون یه هدفون بیسیم مناسب تا قیمت 800-700 بهم معرفی کنید بردشم زیاد باشه که گوشی رو بزارم تو کمد . مرسی
سلام. لطفا یه هدفون مناسب برای ورزش به من معرفی کنید. با بوجه 700-800 تومن. بردشم قوی باشه که گوشی رو با خودم سر تمرین نبرم. خیلی ممنون
سلام. من میخواستم یه ایرفون بگیرم برا استفاده موزیک و فیلم چه رو گوشی های مختلف چه لب تاب کیفیت مناسبی داشته باشه و سیمش به این سادگیا خراب نشه. قیمت حدود 100 تا 150 چه مدل هایی پیشنهاد میشه؟
برند MEE Audio در چه حده؟ بعد اینکه سیم جدا میشه و قابل تعویضه، هنگام استفاده هم با یک فشار کوچیک براحتی سیم جدا میشه یا اینجوری نیست؟
سلام
من یه akg y50bt میخوام بگیرم. از کجا بگیرم بهتره؟ دی جی کالا فقط رنگ نقره ایش رو داره من مشکی میخواستم
سلام. طبقه 4 مجتمع چهارسو، فروشگاه ایران هدفون یه سری بزن. شاید داشته باشه.نقل قول:
سلام و درود ،،، با اومدن هدفون هاي با كيفيت رو گوشي ها ديگه بازار هدفون هاي حرفه اي كمرنگ تر شده ... يه زمون چقدر تو تب و تاب هدفون بوديم ...
دوستان يه هدفون اصلي آيفون ٦ رو كارتني دارم اگر كسي به دردش ميخوره بگه در خدمتم
سلام به همه .
دوستان هندزفری با کیفیت و تفکیک صدای خوب که مناسب سبک های با جزئیات بالا مثل راک ، متال و کلاسیک باشه در حدود 100 تومن چی رو پیشنهاد میکنین؟
سلام.
لطفا راهنمایی بفرمائید . در مجموع بیس lcd 2 بیشتر راضی کننده هست یا he560 ؟
برای من لذت بخش بودن صدا و بیس ضربه ای و عمیق اولویت داره و اینکه برای موسیقی الکترونیک کدام انتخاب بهتری هستش ؟
با تشکر.
سلام دوستان خسته نبشید
قصد دارم به زودی هدفون Shure SE215 رو تهیه کنم(با قیمت 510 تومن یکی پیدا کردم) ، سبک ها یمورد علاقم هم بیشتر توی حوزه های راک و متال و کلاسیک و.... هست و دوست دارم صدای ساز ها رو با جزئیات بشنوم
سورس هام اس5 سامسونگ و لپتاپم هستن که فکر میکنم یک مقدار ضعیف باشن
توی این بازه قیمت گزینه های مناسبتری برای این سبک ها پیدا میشه ؟
با سلام میخواستم ببینم هدفون اسکال کندی مدل کراشر(crusher) چه طوره هم از لحاظ صدا هم کیفیت اونایی که داشتن بگن مرسی
با سلام میخواستم ببینم هدفون اسکال کندی مدل کراشر(crusher) چه طوره هم از لحاظ صدا هم کیفیت اونایی که داشتن بگن مرسی
سلام. پیشنهاد شما در مورد یه هدفون (هدست) واسه فیلم و بازی که باس قوی و وضوح صدا بالا و حتما حتما سیمی باشه و در ضمن نشت صدا هم نداشته باشه که بهتر... واسه اتصال به تلویزیون میخوام...لطفاً در صورت امکان در رنج های قیمتی مختلف معرفی کنید؟
سلام
برای استفاده از نرم افزارهایی که واس اموزش تلفظ صحیح کلمات زبان خارجی هست نیاز به یک هدست دارم که بلندگو و میکروفونش کیفیتش بالا باشه و نویزگیر ام اگه داشته باشه که سروصداهای اطراف موقع تلفظ وارد نرم افزار نشه خیلی بهتره.
کسی همچین تجربه ای داشته؟ از کمترین رنج قیمت تا بالاترینش اگه اطلاعی دارین به اشتراک بذارید . ممنون.