یعنی پورتت خراب بوده وقتی رفتی پارس پورت عوض شده و وضعیت خوب شده؟نقل قول:
منظورت اینه؟
من 256 دارمنقل قول:
تقریبا میشه گفت واقعی سرعت میده
Printable View
یعنی پورتت خراب بوده وقتی رفتی پارس پورت عوض شده و وضعیت خوب شده؟نقل قول:
منظورت اینه؟
من 256 دارمنقل قول:
تقریبا میشه گفت واقعی سرعت میده
نقل قول:
ممنون بابته جوابتون من خودمم 256نامحدود دارم راستش دهنم سرویس شده:n03: خیلی کنده چند روز دیگه سرویسم تمام میشه میخوام بکنم برم کیانپارس برای تمدید:n02:خواستم از دوستان راهنمایی بگیرم زیاد چیزی برای دانلود ندارم ولی خب مثلا اهنگ یاا ویدیو با حجمه کمم میخوام دانلود کنم با این سرویس خیلی طول میشه با این اوصاف چی پیشنهاد میکنید
شما در حال حاضر از مخابرات سرویس داری؟نقل قول:
بله..................نقل قول:
یعنی منظورتون اینه که اپراتور های دیگه مخابرات بهتر هستن؟نقل قول:
نه ارمین پیش ضحی که بود معمولا همون کندی سرعتی که برای بقیه پیش میومد برای من هم بود ولی هیچ وقت از سرور داخل کم نمیشد تحت هیچ شرایطی فقط از خارج کم میشد الان گفتم شاید پورت جدیدی که بهم دادن مشکل داره که سرعت داخل اینطوریه وگرنه خارج که شل کن سفت کن هست بعضی وقت ها خوبه بعضی وقتها نه
سلام امروز حجم ترافیک 2 مگ محدودم تموم شد رفتم بصورت آنلاین از سایت پارس ماناماد ثبت نام کردم و 512 نامحدود رو انتخاب کردم مبلغ رو هم آنلاین واریز کردم منتها الان حدود 4 ساعته که هیچ خبری نشده همون اوایل زنگ زدم پشتیبانی گفت نیم تا 45 دقیقه طول میکشه تا سرویستون فعال بشه ولی نشد میخواستم بدونم کسی از دوستان همچین مشکلی تا حالا براش پیش اومده؟
لطفا بگید مخابرات سرویس نامحدود 512 قیمتش چقدر ماهیانه
هزینه ی نهایی ماهیانه اش طرفای 27000 تومنه با احتساب مالیات و ... البته فکر میکنم بعضی جاها 25 تومن هم هست.نقل قول:
نه منظورم اینه که از بین سرعت های مختلف مخابرات کدوم رو یشنهاد میکنید؟؟؟دانلوده زیادی ندارم در حده اهنگه ام پی تری و کلیپه کوتاهه ولی با سرویسه 256نامحدودی که دارم سرعتم پایینه الان میخوام عوضش کنمنقل قول:
2020نقل قول:
آره داداش بلده ولی باید بشون گیر بدی :n10:
همین طوری انجام نمیدن :n09:
واقعا تبريك داره به شركت بزرگ مخابرات خوزستان و شركت عظيم پاس پاناماد.
لينك من همش مي پره اينم وضعيت من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا داشتم تايپ مي كردم دوباره لينك پر زد و رفت!
بهتر شد وضعيت:
الان 2-3 روز گیت وی تغییر نکرده . کاملا معلوم بود که خودشون گیت وی رو تغییر میدادن ! قبلا مودم هم که خاموش نمیکردی بازم گیت وی عوض میشد !!! خداروشکر 2-3 روز طعم اینترنت خوب دارم میچشم :n02::n01:
توي ده دقيقه گذشته سه چهار بار ديگه هم لينك خاموش شده.نقل قول:
اگه كسي مشكل من رو داره بگه!
اگه بدونم مودم خرابه يه فكري براش مي كنم!
سرووووووووووووووش چي شد؟!:n02:
ديگه عادت كرده بوديم كه تست شما بين 0.80 تا 0.90 باشه.نقل قول:
امروز كم شده سرعت؟
اه!
6-7 بار ديگه هم لينكم پريد.
ديگه نمي دونم چه كنم!
:n28:
نقل قول:
شاید من برم پارس ......
هیچی که نداره سرعت بیش از سرویست بت میده ساعت رایگانش بیشتره و پشتیبانیش هم اذیت نمیکنه تازه به خاطر قطعی ترافیک هم به سرویست اضافه میکنه
در صورتی که مخابرات پشتیبانی بوق ، سرعت بوق ، پینگ بوق ، قطعی در شرایط خاص مثل انتخا...... هم که خیلی داره .........
نقل قول:
از دو ساعت پيش تا الان نزديك 20 بار لينك مودم قطع شده و وصل شده دوباره.
آره يادش بخير براي عيد فطر و ... گيگ ميداد:n03:
ديگه اوضاع خطت من فاجعه شده! همين 2 خط رو تا نوشتم تا الان 4 بار لينك پريده.
آره انصافا پشتيباني پارس عالي بود. دو سه سال پيش اومدن 15 روز عيد گفتن ترافيك رايگان سرعتها خيلي كم شد يه ايميل زدم بهشون كه سرعت كمه فرداش 2 بار زنگ زده بود خونه نبودم تا زنگ زد كلي معذرت خواهي كرد.
اگه مخابرات بذارمون بريم شركت ديگه خيلي خوبه ولي بعيد مي دونم بذاره. اگه قرار باشه 2 هفته بدون اينترنت بمونيم اصلا معقول نيست!
snr من الان 6 هست نمي دونم چيكار كنم!
نظر شما چیه بچه ها ؟؟ بنظرتون برم پارس آنلاین ؟؟؟؟؟؟؟؟
آسیاتِک چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کلا" مخابرات شانسیه ، اگه شانس داشته باشی . مثل من کـــــ زمانی داشتم شش ماه برام 4 مگ بسته بودن شبانه تا 7 گیگ دانلود میکردم سرعت فیکس روی 500 با 8 کانکشن ولی هرچی به انتخا...... نزدیک تر میشدیم کیفیت پایین تر میومد ......
سرعت ساعات رایگان امشب
نقل قول:
شما دوست داری مردم رو اذیت کنی .
من توی روزشم همچین سرعتی ندارم.
بعد شما که نا محدود داشتی پس نباید سرعت شب و روز برات فرق کنه.
داداش بنظرم اونی کــــــ اذیت میکنه این بنده خدا نیست . اونی کـــ اذیت میکنه همونه کـــــ میگه سرعت سرویس خانگی باید 128باشــه همونی که داره اینترنت رو با پایین ترین کیفیت و با بالاترین قیمت میده و خونمون رو تو شــــیــــشــــه کـــــردهنقل قول:
همونی کــــ باعث شده اینترنتمون توی جهان کم سرعت ترین و محدود ترین باشه . آره همونی که حق ما رو ضایع میکنه .......
جالبه از خارجی ها میپرسم سرعت اینترنتتون چنده میگه نمیدونم برای من کـــ میخوام از یوتیوــــبوق ویدئو کلیپ ببینم کافیه.
بعد ما داریم اینجا تو سر کله هم میزنیم که snr پایینه ، پینگ بالائـــه . downstream تو رو چنده و ........
آسياتك نداشتم ولي پارس به نظرم بهتره. پارس آنلاين هم مثل مخابرات دولتي هست( مداركش موجوده!)نقل قول:
مخابرات از بس مشترك گرفته به اين روز دچار شده. خود روز همين قضيه كه مي گي ما هيچ افت سرعتي نداشتيم بچه ها هستن گواهي مي دن عين شير داشتيم دانلود مي كرديم.
تا يكسال پيش اصلا اسمي از مخابرات نبود همه يا پارس مي گرفتند يا شاتل. الان روزي فكر كنم نزديك 50 تا مشترك جديد توي شهر ما مي گيره.
البته يه حدس هاي بعيدي هم مي زنم. كندي سرعت ما دقيقا مصادف شد با روزي كه تلويزيون ديجيتال اومد توي شهرهاي استان. شبكه ها از طريق فيبر نوري دريافت ميشه. هر چند خودشون ميگن بستر فيبر نوري صدا سيما از مخابرات جداست و روي اينترانت ملي هست ولي خب روي اينترانت هم كه باشه بازي تاثير داره!
شايد همزماني اين دو قضيه با هم من رو به اين حدس وادار كرده!
مطمئن هم باشيد وضعيت به طور كلي ثابت هست! يكي مثل مخابرات پول كمتر مي گيره خدمات كمتري ميده يكي بيشتر مي گيره سرعت بهتري ميده. مثلا يكي 27 تومن بده اسمش 512 نامحدود هست ولي سيستمش رو بايد 24 ساعته روشن بذاره تا چند تا فايل بگيره.
از اون ور پارس آنلاين داره 128 نامحدود رو كه 20 گيگ پر سرعت داره رو ميده 27 تومن.
از اونور 128 نامحدود مخابرات هر 24 ساعت يك گيگ دانلود ميكنه:n08:
در كل زياد حرف زدم خواستم بگم شركتها فرقي نمي كنه مهم اينه كه ببيني كاربردت چيه. نامحدود مي خواي مخابرات محدود پارس انلاين:دي
ایمان جان که تغییر سرویس داده به 2مگ محدودنقل قول:
منم مشکل لینک دارمنقل قول:
فکر کنم الان چند روزی شده به دنبال حل مشکلم که تا الام هیچ نتیجه ی خاصی نداده :دی
1مگ نامحدود ساعت 12:18 ظهر یکشنبه
اینم یه تست از سرور لس آنجلس کالیفرنیا دقیقا اون سر دنیا:
دیشب کم بود ممد جاننقل قول:
ولی امروز خوب شد
البته با اسپید تست دیشب کم بود - با آی دی ام همون 110 رو بهم میداد - اما ملاک کیفیت اینه که با اسپید تست روی سرور خارجی سرعت بالا باشه
اینترنت من از شرکت اکسینه
رفتم سه گیگ ترافیک شارژ کردم
تو حساب کاربری میبینم 2.5 گیگ اضافه شده!
عجب مال مردم خورایی ن!
به نظرتون چی بگم به پشتیبانی یه کم وضعیت نتمو تو ساعت رایگان بهتر کنه؟!!!
انصافا کیفیت روز و شب خیلی با هم فرق داره! روزا سرعت تا 220 میره! ولی شب به زور تا 70 میره!
مرسی پس یعنی اگر حدودا 30 تومان بدهیم نامحدود 512 میدن و یعنی محدودیت دانلود نداره
واسه ثبت نام کدوم شرکت برم؟
خود سایت sitra یا برم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا شرکت پاس ماناماد؟
کدوم رو پیشنهاد میدید؟؟
واسه من دان استریم به شدت اومده پایین.زنگ زدم 2020 میگه واست رو 4مگ بستیم اما اینجا وایه من روی 2مگم نیست.کلی با سیستمش کلنجار رفت و آخرش گفت احتمالاً از مرکز مخابراتیتونه.
باید برم مرکز مخابرات یا مرکز تعمیرات(117)؟
بعد باید بگم چی رو چک کنن؟
دوست عزبز down stream شما روی چند بسته شده ؟نقل قول:
لطف میکنید ادرس سایت شرکت رو بزارید تا اگر دوستان اطلاعات خواستند از سایت دنبال کنند.نقل قول:
دان استریم من روی 1024 هستش- جون به جونش کنی از این سرعت بالاتر نمیرهنقل قول:
2مگ هم که بگیرم روی 1024 میبندن آخه مرکز انقلاب روی کافو نوری حداکثر 1024 میبنده
سرویست چیه دوست عزیز؟نقل قول:
پس سرعتت طبیعیه چون داون استریم هر چقدر باشه همیشه به خاطر فاصله و خیلی عوامل دیگه 100 تا 300 کیلوبیت تلفات پهنای باند وجود داره وسرعت نهایی کمتر از داون استریم خواهد بود.نقل قول:
بله سرعت من طبیعیهنقل قول:
الان 1مگ نامحدود دارم - این حداکثر سرویسیه که میتونم بگیرم
512 نامحدود مخابرات مازندران:n09:
تکرار اول/نقل قول:
تکرار اول