اون Device ناشناخته مروبط به اسلات کارت حافظه هست و ربطی به مشکل شما نداره
شما سعی کنین درایور کارت گرافیک رو به آخرین ورژن آپدیت کنین .
Printable View
اون Device ناشناخته مروبط به اسلات کارت حافظه هست و ربطی به مشکل شما نداره
شما سعی کنین درایور کارت گرافیک رو به آخرین ورژن آپدیت کنین .
اما اگه از گرافیک باشه چرا تو بازی ها این مشکل رو ندارهنقل قول:
اگه صدا هم در حال پخش باشه گیر میکنه و پخش میشه
مشکل از مادربورد نیست؟؟؟ بعضی وقت ها usb not recognized هم میده و باید ریست شه (البته همیشه ریست هم جواب نمیده) تا درست بشه!!
سلام دوست مننقل قول:
مشکل اول شما از کارت گرافیک یا همان GPU است و مشکل دوم همانطور که ناظر انجمن گفتند مربوط به اسلت رم مانند SD و... میباشد .
البته ممکن است شما مشکل در نصب دریور ها و یا مشکل نرم افزاری در مورد سیستم عامل و یا حتی ممکن است ویروس داشته باشید باید سیستم کامل چک شود
سلام
intel gma4500 mhd 128 up to 1700MB با cpu : corei5 با 4GB ram ایا قادر هست بازی مثل pes 2011 رو حتی با کیفیت پایین اجرا کنه ؟؟؟؟
2: این گرافیکها که share دارن مثلا تا فلان گیگ چجوری میشه از اون قدر ت بیشترشون استفاده کرد ؟؟؟؟
سلام دوست مننقل قول:
تا آنجا که بنده در مقالات معتبر خواندم برای بازی شما تنها نیاز دارید به:
یک CPU دو هسته ای با سرعت بالای 2 مگاهرتز و کش مینیمم 4 مگ
یک هارد ساتا با دور بالا
رم 4 گیگ
و یک کارت گرافیک خوب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
آیتم آخر چیزی است که شما را به مطلوبتان میرساند و بهترین راه تست و فهمیدن قدرت آن رفتم در سایت مادر آن قطعه و دیگر قطعات مشابه است و هم رفتن در سایت مادر بازی خاص خود و خواندن مطالب آن زیرا در اینجا اگر خیلی خوش شانس باشید یک نفر تجربی و اتفاقی کاری را که شما میخواهید انجام داده و همه نظر خود را ابراز میکنند و این نظر تجربه ای ندارد و صرفا" یک تفکر است !!!!
Intel 4500 MHD گرافیک مجتمع ضعیفی هست که برای بازی طراحی نشده ، در ضمن رم اختصاص داده شده به کارت گرافیک از منبع اصلی اصلا تاثیری آنچنانی در سرعت و کیفیت اجرای بازی شما نداره ، چیزی که تو کیفیت بازی کردن تاثیر داره کلاک GPU ، سرعت ، پهنای باند و نوع رم هست نه حجم رم .نقل قول:
اختصاص دادن حافظه بیشتر هم دست شما نیست .
---------- Post added at 09:32 AM ---------- Previous post was at 09:29 AM ----------
شما سعی کنین ریکاوری کنین یا ویندوز جدید نصب کنین + آخرین آپدیت های درایور کارت گرافیکنقل قول:
ببینید درست میشه یا نه
حالا این گرافیک اینتل ما بالاخره dedicated 128 که هست؟ یعنی بازیای 2سال پیش که اکثرا گرافیک لازمشون 128 بود رو که اجرا میکنه ؟؟؟؟؟
به هر حال نباید انتظار زیادی ازش داشته باشید ، تا جایی که یادمه بله 128 مگابایت حافظه اصلی و مجزای خود گرافیک هست
pami جان یه دنیا ممنونتم
نقل قول:
شما يه كارى بكن روى اون unknown device دابل كليك كنيد , بريد تو Hardware Detalis و از اون منوى كه اونجا وجود داره Hardware IDs رو انتخاب كنيد در قسمت پايين چند تا سطر ميبينيد ,روى سطر بالاى كليك كنيد و اون رو copy كميد (CTRL+C) حالا به وب سايت زير بريد اون نوشته رو اونجا PASTE كن ببين به شما چى رو نشون ميده
[PHP]http://devid.info/[/PHP]
اميدوارم كه مشكلتون حل بشه :10:
سلام
این که باتری لپ تاپ زود تموم میشه معنیش اینکه حتما سلولش سوحته یا ممکنه ایراد دیگه داشته باشه ؟؟
چطور اینو بفهمم آیا راهی وجود داره که بشه فهمید باتری سوخته یا نه؟
سلام
چجوری میتونم بفهمم لپ تاپم usb2 ساپورت میکنه یا usb3؟
سلام
دوستان متاسفانه چیپ لپ تاپ دل 5110 برای منم از نوع B2 هستش . بنده با برنامه gigabyte sata chech چک کردم و دیدم که زده B2 و اون پورتی هم که روش یه وسیله وصل شده به رنگه قرمزه و بقیه سفیده که به اونا هم یه وسیله دیگه وصل شده . برنامه میگه که باید پورت رو عوض کنید. حالا یکی دو تا سوال اولا اینکه اون وسیله ای که وصل شده چی هست ؟( من احتمال میدم DVD RW باشه ). سوال دوم اینکه اگه پورت رو عوض کنم مشکل حل میشه؟ و یه چیزه دیگه اینکه چطوری باید بازش کنم که گارانتیش بهم نخوره ؟ ( احتمالا هیچ راهی نداره)
خلاصه دوستان راه حلی دارید که پیشنهاد بدید؟
با تشکر....
سلام
میشه بفرمایید کارت وایرلس 5110 رو از کجا دانلود کنم
و چطور نصب کنم ؟
اعصاب نذاشته برام دیگه
از سایت دل یه درایور براش گرفتم ولی جواب نمیده
سلام دوستان....من موقعی که با لپتاپم به اینترنت متصل میشم پنجره asus live update واسم باز میشه و میگه میخواد اپدیت کنه....ایا با اپدیت مشکل خواصی واسم پیش نمیاد ؟
سلام من یه لپ تاپ dell inspiron 5110 دارم بلوتوثش همیشه روشنه و خاموش نمیشه . ضمنا نمیتونم از گوشی موبایلم به لپ تاپ فایل بفرستم پیغام unable to connect می دهد چکار کنم؟ با تشکر و قدر دانی از دوستان
نقل قول:
تو گوگل سرچ بزن "مشخصات فنی ..." و به جای ... مدل لپ تاپ رو وارد کن!
اگه نتونستی پیدا کنی مدل لپ تاپت رو بگو تا برات پیدا کنیم
نقل قول:
احتمالا درایوری که گرفتی مربوط به این مدل لپ تاپ نیست و یا اینکه به سیستم عاملت نمیخوره
اگه مدل وایرلس لپ تاپت رو می گفتی راحتتر می شد پیدا کرد .از این نرم افزار برای تشخیص خودکار درایورها استفاده کن و بر اساس اون درایور صحیح رو نصب کن:
اینم یه تاپیک آموزشی در این رابطه:کد:http://drivermend.com/drivers-en/index.php?us-txt-&gclid=CMbO-KW0v6kCFcRN3god6HRYfg
در ضمن برای طرح این مشکل بهتر بود به قسمت "نرم افزا ها ، درایورها و مباحث فنی" می رفتیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=481845
احتمال داره بعضی از درایورای سیستم بخوان آپدیت شن و یا اینکه :نقل قول:
تو تنطیمات سیستم عامل شما حتما outo update فعاله بنابراین ویندوز به محض اتصال به اینترنت با وصل شدن به سایت سازندش آپدیت های جدید رو پیدا می کنه و اجازه می خواد که دانلود و نصب کنه! با دانلود این آپدیت ها نه تنها مشکلی پیش نمیاد بلکه مواردی مثل امنیت سیستم، به روز رسانی فایر وال و ... هم انجام میشن. البته این کار اصلا ضروری نیست و حتی بعد از نصب این آپدیت ها شاید هیچ تغییری در سیستم عاملت حس نکنی.
سلام جواب سوال قبلی ام را هیچ کس نمی دونه ؟؟؟؟؟؟ یه سوال دیگه دارم من وقتی با آداپتور شب کار می کنم خیلی خیلی داغ میشه؟می خواستم علتشو بپرسم و این که آداپتورم خراب نیست؟
سلام
من لب تاپ 5010 دارم
وقتی روی آیکون بلوتوث کلیک میکردم اکسپلورر ریستارت میشد
یکم ور رفتم بهش حالا هر کاری میکنم نمیتونم از حالت Disable بیارمش تو Enaible وقتی میخوام فعالش کنم مینویسه کلید Fn + F2 رو بزن و وقتی میزنم بازم فعال نمیشه
تو رو خدا کمکم کنید.
سلام دوستان
یه مشکل کوچیک دارم ممنون میشم سریع راهنماییم کنید
یه لپتاپ asus N53jn خریدم / ویندوز سون هم روش نصب شد و به خوبی داره کار میکنه/ فقط یه مشکل اینکه بعضی اوقات که سیستم از حالت اسلیپ (استند بای ) در میاد روی صفحه دسکتاپ حالت برفکی بوجود میاد که وقتی موس رو روش میکشم از بین میره/ نگرانم که مشکل سخت افزاری (اسکرین) نباشه...
ممنونم...
نقل قول:
سلام
به درایورهای موردنیاز دقت کنید. اولا Quickset بایستی نصب باشه. ثانیا درایور ماژول بلوتوث و نرم افزار همراهش.
Quickset :
[PHP]http://liz.ir/?Al [/PHP]
درایور ماژول بلوتوث :
[PHP]http://liz.ir/?AE [/PHP]
درایور بلوتوث:
[PHP]http://liz.ir/?An [/PHP]
در زمان نصب هرکدوم سیستم به برق شهری وصل باشه و وایرلس سیستم روشن باشه.
اگه سئوالی بود بپرسین.
موفق باشین.
---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------
سلامنقل قول:
وقتی دستگاه رو اسلیپ هست ، Light نمایشگر خاموشه و طبیعتا هم خودش و هم پنل نمایشگر سرد میشه. وقتی دوباره روشن بشه و مجبور باشه تصویر گرافیکی نشون بده ممکنه از توانش خارج باشه. اگه بعد از یکی دو دقیقه محو شد، مشکلی نیست. اما اگه محو شدنش طول بکشه حتما به تعمیرگاه یا گارانتی ببرید.
موفق باشین.
سلام لپ تاپ سونی دارم با ویندوز 7 اوریجینال که آپدیت هم می کنم
جدیدا بعضی وقتا تا فلش مموری نصب مکنم تمام یو اس بی ها حتی موس فطع میشن و حتما باید خاموش کنم
مشکل از چی می تونه باشه
ممنون
سلام
من یک لپ تاپ vaio vgn-cr490 دارم که ویندوز سون هست . دیروز برای اجرای یک بازی رجیستری کامپیوتر دسکتاپم رو توی لپتاپ وارد کردم بعد خاموشش کردم . وقتی روشن کردم به محض اینکه مینویسه starting windows و آرمش میاد وارد صفحه ی آبی زیر میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد ری استارت میشه . کلا تو ویندوز نمیره . بعدش ویندوز رو میخواستم عوض کنم دیدم فقط یک پارتیشن رو نشون میده با اینکه 3 تا دارم .وقتی نصبش تو اون پارتیشن تموم شد رفتم تو ویندوز دیدم تو mycomputer فقط درایو ویندوز هست و توی disk management اینطوری هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چکار کنم درایو ها دوباره ظاهر شن لازم دارم اطلاعاتشونو مرسی از شما .
سلام من Vostro Notebook dell1510من ویندوز نصب کردم الان ویندوز dvd writer نمیشناسنه انگار ندارمش چیکار کنم من ویندوزم با dvd writer usb نصب کردم
بچه ها من توی بازیها وقتی که رزولیشن رو 800 600 یا 1280 720 میکنم تصویر نصفه نشون داده میشه یعنی فول اسکرین نمیشه چیکار کنم؟
سلام من یه لب تاپ سونی مدل وایو دارم با رم 4گیگ مدتیه سرعتش پایین اومده حتی اگه برنامه ای باز نباشه 2گیگ از رم رو یوزیج میزنه (اما سی پی یو10% میزنه) خیلی بنظرم غیر عادیه ممکنه ویروسی باشه البته تازگیا نود32 نصب کردم آپدیت هم هست اما ویروس پیدا نمیکنه
چکار باید بکنم اگه رستوری کنم به 1ماه قبل ممکنه درست بشه؟درضمن برا فایلهای رو درایو اتفاقی نمیفته؟
سلام من dell 5110 رو دیروز خریدم ولی از باتریش راضی نیستم باتریش در حالت پخش فیلم 100 دقیقه نگه میداره چرا؟
سلامنقل قول:
مدل لبتاپ تو بگو.
ویندوزت ایکس پی یا ویستا یا 7؟
چون من با لبتاپ 5010 دل همچین مشکلی رو داشتم و مشکلم حل شد.
نقل قول:
لب تاپ msi gx680
ویندوز 7
سلام من دیروز لپ تاپ dell 5110 خریدم ام از عملکرد باتریش راضی نیستم باتری در حالتی که هیچ کاری باهاش نکنی 2 ساعت شارز نگه میداره طبیعیه یا مشکل داره؟لطفاکمکم کنید.
salam
ye laptop sony daram vaghti mikham faily ro ba bluetooth beferestam gozineye 'via bluetooth' nadare
درود
یه لپ تاپ مدل ASUS X52F دارم که اریجینال ویندوز نداره. ویندوز روش نصب کردم 64بیتی، خوب کار میکنه، فقط یه مشکل داره که خیلی منو اذیت میکنه اینه که بعضی مواقع تو یه برنامه دارم تایپ میکنم با دارم چت میکن یا هر چی، اون پنجره از حالت فعال در میاد، یعنی تایتل بارش از آبی به خاکستری تغییر رنگ میده(دیگه نمی دونم چه جوری توضیح بدم). میشه راهنماییم کنید مشکلمو حل کنم. خیلی اذیت میکنه
دوست عزیز شما آنتی ویروست به روزه؟ ممکنه یه برنامه ای نصب کردی که هر از گاهی پراسس می کنه و برای سوئیچ شدن بقیه برنامه ها رو از حالت فعال در میاره. شکت به برنامه یا درایور خاصی نیست که زیاد سازگار نباشه؟نقل قول:
سلام بنده لپتاپ asus k53sv دارم . نمیدونم ویروسی شد چی شد! ولی تاچش از کار افتاد صداش قطع شد و لوگینش بسیار طولانی . تصمیم گرفتم dvd back up که روز اول با ai recovey burner گرفته بودم رو استفاده کنم ولی چند با امتحان کردم توی 47% ارور میده میگه filed شد و شاید دوباره امتحان کنی درست بشه/ حالا اومدم ویندوز بازاری های خودمنون نصب کردم ولی بعد از آنکه تموم شد و ریست شد . ویندوزی بالا نمیاد گویی اینکه فایل بوت ویندوز جدید رو نشناخته ولی همین طور الان روی یک علامت (-) چشمک زن بالای صفحه سیاه میمونه . درایو مخفی ریکاوری هم داره ولی نه با f11 نه با f9 و... هم نمی تونم چیزی بیارم. فقط توی بوت با f2 لطف میکنه منو میبره توی srtup مادربرد.!
راستی روز اول هم فروشنده با acronis true image درایو ریکاوری 120 گیگ فابریکش رو کرد 20 گیگ.
ممنونم از جوابت. آنتی ویروسم نو هستش آپدین هم هست. نرم افزری نیست که بخواد خودشو آپدیت کنه. این مشکل رو یکی دیگه از دوستان که سونی داره باهاش مواجه هستش. نکته ی دیگه ای وجود ندره در این مورد؟نقل قول:
سلام دوستان لپ تاپ من asus k53sv هستش من اولی که خریدمش نمیدوستم باید میکروفونشم چک کنم حالا که نگاه میکنم میبینم هوا داره !!!
میخاستم از اساتید بپرسم راهی هست که بشه خودم درستش کنم یا درست بشو نیست :19:
سلام دوست عزیز ، ورودت رو به انجمن پی سی ورلد خوش آمد می گم.نقل قول:
ببین کلاً مایکروفون های اینترنال لپ تاپ ها به هیچ وجه خوب نیست! پس اگه می خوای کار ضبط انجام بدی باید یه مایکروفون حرفه ای تدارک ببینی (کارت صدا هم مهمه) ولی اگه واسه voice chat می خوای فکر کنم یه هدست معمولی کارت رو راه بندازه.
موفق باشی.
سلام داداش گلم ببین من واسه استفاده خاصی نمیخوام شایدم استفادم ازش در حد صفر باشه برا ضبط هم اصلا به درد نمیخوره چون مونوئه ولی من روحیم جوریه که نمیتونم قبول کنم چیزی که دارم خراب بشه (باشه)نقل قول:
بخاطر همین میخوام درستش کنم