نه خیر اکثر فوق لیسانس ها تازگی ها ستوان 3 میگیرننقل قول:
همونطور که دوستمون گفتند درجه یه چیز مفت هست خصوصا تو ناجا
Printable View
نه خیر اکثر فوق لیسانس ها تازگی ها ستوان 3 میگیرننقل قول:
همونطور که دوستمون گفتند درجه یه چیز مفت هست خصوصا تو ناجا
سلام.
تا اونجایی که می دونم تو ارتش می خوان به لیسانسه ها استواری بدن بر حسب نمره.
بعدش هم شما فکر می کنین این درجه ها به چه دردی می خوره؟
به شما همین الان اگر هر درجه ای هم بدن ولی وظیفه باشین و اون نوار کنار شلوار رو هم داشته باشید باید هر روز صبح که میان پادگان و بر می گردید باید توسط دژبان خوب تحقیر (به قول خودشون بازدید ) بشید ، از هیچ سهمیه خوراک و امتیازی برخوردار نباشید ، توی صبحگاهها اجبارا کلی حرف مفت بشنوید، از یه ستوان 3 کادری برای یه مرخصی منت بکشید ، و دور گوشی و... رو هم خط بکشید و با پول خودت و کلی استرس صبحها بیای و تاخیر بخوری و اضافه خدمت بخوری و موهاتون رو هر روز مثل یه سرباز صفر متر بزنن تا بیشتر از اندازه مجاز نباشه و بدون لباس نظامی هم اجازه ورود و خروج نداشته باشید.
..حالا شمای وظیفه می خواهید درجه سرتیپی بچسبونید یا گروهبان دومی.
البته اینا برای وظیفه هست ها ، وگرنه شما کادری باش با سطح تحصیلات دوم دبستان و گروهبان دومی می تونی :
1- هر وقت دلت خواست بیای و بری
2- با هر سر و وضعی که می خواهی مثل مو و لباس بیای و کسی کاری به کارت نداشته باشه.
3- با خودت هر چی که دوست داری بیاری و بدون بازرسی از دژبانی رد بشی : موبایل و کیف و زن و بچه و لب تاب وشهاب3 و...
4-هر جور دلت خواست کار کنی و کارات رو به وظیفه های افسر که حداقل 20 سال از تو بیشتر درس خوندن واگذار کنی و بشینی دستور بدی و چایی بخوری و با موبایل فک بزنی و ساعت 8 بیای و 11 مرخصی ساعتی مفت بگیری و بری.
5-هر بخور بخوری که بود رو با کله توش شرکت کنی و حقوق بگیری و خونه مفتی بشینی و سرویس مجانی بیارتت و...،فقط به خاطر اینکه کادری هستی.
بعد میگن ارتش بده :31:
شما وظیفه هم دلت خوش باشه که ستاره و درجه داری.
فوق لیسانس تو ارتش هنوز ستوان2 و لیسانسا ستوان 3 هستن.نقل قول:
متاسفانه فقط نیروی انتظامی هست که فله ای درجه میده و یکی رو استوار و دوتا رو ستوان3 میده.
در ضمن دوستان این خبر تنزیل درجه از ستوان3 به استوار رو از کجا شنیده اید؟
---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------
دوست عزیز من با 90% حرفت موافقم و واقعا این درجه ها همش الکیه و حتی بعضی وقتا بچه ها میگن اگر ما اینا رو بکنیم هیچ فرقی به حالمون نمیکنه.نقل قول:
اما در مورد گروهبان ها و استوارها بنده به شخصه به بهشون اجازه نمیدم بهم دستور بدن و بیشتر مسالمت امیز کارا رو با هم انجام میدیم و خودشون هم فهمیدن.یکی دو بار کار به من محول کردند و من با نق و نوق و چپ چپ نگاه کردن منظورمو رسوندم و دیگه ازم چیزی نمیخوان.:20:
سلام
میخوام بدونم که این قاتون کف پا واسه معافیت هنوز هم هست؟
اگه هست؛ تا چه حد باید صاف باشه؟
نه دوست عزیز اینطورم که میگی نیست (لا اقل تو ارتش که نیست)نقل قول:
اگه درجه رو دوشت باشه(یعنی افسر باشی تعداد ستاره هات مهم نیس) بازرسی نمیشی چون فقط افسر دژبانی میتونه بازرسیت کنه و هیچ موقع افسر دژبانی رو واسه بازرسی قرار نمیدن
و موهاتو صفر نمیزنن
میتونی خونه بگیری شب اونجا تو اسایشگاه نخوابی
روزای تعطیل توهم تعطیلی مگر اینکه نگهبان باشی(10 20 روز یکبار اونم افسر اشپزخانه)
همه رو اشخور سرکار و.... صدا میزنن تورو مهندس (حتی اگه لیسانس کتابداری باشی)
واسه 2 3 ساعت بیرون رفتن التماس نمیکنی چون برگت هر روز ساعت 3 امضا شده
و از همه مهمتر پست نمیدی
ولی اگه غیر از این(حتی اگه فوق دیپلم باشی یعنی گروهبان یکم باشی) باشی عین سرباز صفر باهات رفتار میکنن
بازرسیت میکنن به موهات گیر میدن با سرباز صفر میخوابی فراوان پست میدی و......
سلام بچه ها.
یه سوالی اومد تو ذهنم!
ظاهراً اولین باره که لیسانس ها رو میفرستن 03 عجبشیر! یه سوالی که هست اینه که،اینا که تا الان با دیپلم و گاهاً فوق دیپلم ها و بقیه هم که زیر دیپلم ها سروکار داشتن، به نظرتون آداب برخورد با لیسانس ها رو بلدن یه نه؟یعنی ممکنه با لیسانس ها هم مثل دیپلم ها و.. رفتار کنن؟؟آخه نه اینکه اولین بارشون هست لیسانس میبینن...!!!:31:
سلام.نقل قول:
جناب شما این خبر رو از کی شنیدید؟
زمانی که شما تو عجب شیر دوران آموزشی رو میگذروندید،لیسانسی رو هم اونجا میدید؟در نهایت به لیسانسا چه درجه ای دادند؟
سلام دوستان
من یه 4 ماهی رفتم سربازی و دانشگاه قبول شدم برگشتم.تو پادگان مرکزی (داخل شهر) شاهرو لشکر تکاور بودم و خلاصه ارتش:19:
خدمت گلتون عرض کنم چند ماه دیگم باید دانشگاه خدا بخواد لیسانس رو تموم می کنم و باید برم.حالا سوال ایناست:
1- آیا باز برمی گردم باز همون شاهرود ادامه خدمت می دم؟
2- نمی شه یه طور خودمون بندازم اینجا تو شهرخودمون خدمت کنم؟(شرایط انتقالی رو ندارم ولی می گم نمی شه امریه ای یا یه طور خودمو بندازم شهر خودمون)
3- یه 5 سالی بسیجی فعال! هستیم و حکم شورا و کلاس مقدماتی 1و 2 و خلاصه اینارو داریم :31: حالا برای کسر خدمت باید کی اقدام کنم؟:21:
4- دوستان نمی شه اینجا خودمو یه طور بندازم سپاه؟(می گن سپاه اونایی که مقدماتی 1 و 2 رو دارن بعد این که برگ سبزت اومد بری بگی جذبت می کنه!)
4- میگم موبایلمو می شه ببرم ازش اونجا استفاده کنم.آخه ضروریه؟(رشته کامپیوترم !):13:
سلام.منم اعزام اول دی عحب شیر هستم.نقل قول:
شما می دونید چرا لیسانسا رو به عجب شیر اعزام کردند؟
از یکی شنیدم که میخوان درجه استواری به ما بدن،به خاطر همین هم مارو به عحب شیر فرستادند.شما در این مورد چیزی نشنیدید؟
دوست عزیز عجب جایی خدمت میکنی.ادرس بده ما هم بیایم اونجا.:31:نقل قول:
منم تو ارتش افسرم.بیشت موقع ها میگردنمون.ولی نه زیاد.بعضی وقتا هم نمیگردنمون.
تو هیچ پادگانی افسر موهاشو با 0 نمیزنه.
تو پادگان ما به احدی اجازه گرفتن خانه نمیدهند(تیپ دریایی بندر)
ما کارت تردد داریم و نیاز به امضا نداریم(تنها مزیت)
------------
ولی شاید هنوز نچشیدی یه استوار بیاد بهت زور بگه و بهت بگه این کارا رو بکن.سرویس و حماممون با سربازا یکیه.فقط سلفمون جدا هست.اونم قبلا یکی بود.
خیلی جاها هستن مثل سیخ دارنگون شیراز(نزاجا)ملاج افسر رو برمیدارن.پس همه جای ارتش رو نمیشه گفت یه جوره.:5:
---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------
بند 3- هيپرئيدروز (عرق كردن كف دست) شديد معاف دائم.نقل قول:
---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------
به سلامتی.نقل قول:
1-من هم مثل شما بودم.قبلا تهران بودم و بعد از دوره لیسانس افتادم بندرعباس.دیگه قوانین عوض شده و ممکنه هر جایی بیوفتی.
2-باید پارتی داشته باشی در حد امیر
3-امریه هم شاملت نمیشه مگر با پارتی-برای کسر خدمت هم وقتی رفتی توی پادگان جدید برو از نیروی انسانی نامه اشتغال به خدمت بگیر و از انجا هم سریعا کارای کسر خدمت(ارسال نامه از پایگاه به حوزه و از انجا به سپاه و ..)رو انجام بدهو ..
4-این حرفتون دیگه خیلی رویایی بود.این یه پارتی میخواد در حد سرتیپ.
5-وقتی رفتی اونجا خودت یاد میگیری چطور موبایل ببری داخل.:31:
---------- Post added at 06:06 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------
اولین دوره نیست.قبل از شما هم لیسانس گرفته.نقل قول:
دیگه به هر حال باید ساخت.ولی شاید از شانس شما فرماندهاتون خوب باشن.توکل بر خدا.
دوستان اونوطور که معلوم شد و خودم هم حساب کردم اگه تا 18 اذر که چند روز بیشتر نمونده !! دفترچه رو پست نکنم !! اضاف میخورم !! :41:منم رفتم دفترچه اینارو گرفتم !! اما خوردم به تعطیلاتو تاسوعا و عاشورا و اینا :41:و یکم ممکنه کامل کردنش طول بکشه و نتونم تا 18 اذر برسونم دفترچه رو به پلیس + 10 !! مثلا 2 روز بعدش بتونم دففترچه رو برسونم و اونا ارسال کنن !! چه اتفاقی میفته ؟! اضاف میخورم ؟! :18::41:
.
لطفا راهنمایی کنید :11:
مگه میخوای چیکار کنی که این همه زمان میبره.برو امپولا رو بزن و دکتر هم برو تا فرم رو برات پر کنه.یه شماره حساب سپه هم باید داشته باشی.نقل قول:
از مدارکت و یه کپی بگیر و همون روز برو پستش کن.کلا یه نصفه روز کارش طول نمیکشه.
در ضمن چون همه کارا اینترنتی شده همون موقع اسمتو ثبت و غیبتم نمیخوری.فقط از 18 ام نگذره.
:31:نقل قول:
جدا نصفه روز طول میکشه ؟! :31:راستی میشه دقیق بگید از چه مدارکی باید کپی بگیرم ؟!تو این دفترچه که هیچی ننوشته :13: :20:مثلا باید یه کپی از اخرین مدرک تحصیلی هم بگیرم ؟:20:! بعد برا دکتر رفتن و اون امپول رو زدن ( یکیه یا چند تا ؟:31:) باید کلا این دفترچه رو با خودم ببرم ؟! اخه برگه ها تو همین هستن !!:20:
اگر از صبح زود بیوفتی دنبالش اره.نقل قول:
تو دفترچه یه برگه مخصوص واکسنه که رایگان انجام میشه.2 تا امپوله.
یه برگش هم مخصوص دکتر هست که میبری و مهر میکنه.(عکس 2 در 3 جاهای مخصوص بچسبون.پشت زمینه سفید و مرتب باشی.)
از شناسنامه و کارت ملی و شماره حساب و مدرک و ... یکی دو کپی داشته باش.یه فرم مشخصات هم هست باید پر کنی.
دیگه یادم نمیاد دقیق.تو خود دفترچه نوشته باید چکارا کنی.معلومه که بازش هم نکردی.:46:
نقل قول:
نه بابا باز که کردم :دی
+
منظورت از برگه همون صفحات 28 تا 34 دفترچه هستش دیگه ؟! :31:پس باید دفترچه رو با خودم همه جا ببرم درسته ؟! :31:اخه نمیدونستم جدا :27:
+
فردا صبح مثلا بیفتم دنبال کاراش !! بخاطر اینکه روز خاصیه !! ممکنه نتونم کارها رو پیش ببرم :41:برا همون میگم !! مثلا عکاسی بسته !:31:ادرس جایی رو که باید امپول زد رو باید از رو gps پیدا کنم :27::18:اموزگاهی که اخرین مدرک تحصیللیمو از اونجا گرفته بودم و باید برگه ای رو ببرم اونجا امضاء کنه !! یه بار بازه یه بار بسته و خلاصه بی صاحابه!!:2: و هزار مشکل دیگه ... :31:
+
+
بنظر شما اگه حتی 2 روز هم از 18 اذر بگذره !! اضاف میخورم ؟! :2:
+
:11:
به نظرتون تا اول دی چیکار کنیم بهتره؟ احتیاجی به تقویت بازو و افزایش قدرت بدنی هست؟
سلام دوستان گل
یه سوال داشتم
امروز شنیدم از یکی که میگفت اگه تو قطع ارشد پروژه ارایه کنیم از خدمت معاف میشیم...
میخواستم بدونم این واقعیت داره یانه ؟ منظور از پروژه چیه؟ اسم این معافیت چیه؟
یا علی...
ahad_judo جان دست گلت مرسی:11:
آقا یک سوال دیگه می خوام زود بعد دانشگاه که تموم شد برم خدمت کلشو بکنم.میگم دفترچه فرستادم و اومد و مثلا 6 ماه دیگه باید برم و نمی شه یه طور بندازم که مثلا حداکثر 1 ماه دیگه برم.دوست ندرم معطل باشم!!!!!!:13:
نقل قول:
این طور که من شنیدم دیگه اون مهلت 6 ماهه در کار نیست ... یعنی هست ولی نه اون طور که فکر کنی ...
یعنی هر وقت دفترچه رو ارسال کنی اولین اعزامی می ری
دیگه روند ارسال و رسیدگی به دفترچه مثه سابق نیست کلا دو هفته ای جوابش میاد برات
الان جدیدا این طوری شده دفترچه رو بفرستی 2 3 هفته ای اعزامت میکنننقل قول:
پیشرفت رو حال میای ؟
پزشکی که نیستین ان شاءالله ؟؟نقل قول:
عزیز جان اگه زمین رو به اسمون رسوندی پست کن که اگه از 18 م بگذره 3 ماه میره تو پاچت .نقل قول:
نه خداروشکر . . . جبهه و جانبازی بابام :46:نقل قول:
شاید الان اینطوری شده زمان ما اینطوری نبود (من نزاجا لشگر 21 تبریز بودم سال 86 ) من گروهبان دوم بودم همش به حال افسرا غبطه می خوردم همه افسرای یگان ما بیرون خونه گرفته بودن و کلا عشق و حال می کردن:5:نقل قول:
فردا که تعطیله.ایشالا پس فردا.ادرس تمام دکترا توی دفاتر پلیس+10 موجود میباشد.نقل قول:
متاسفانه یه مشکل دیگه داری.همه کاراتو گذاشتی دقیقه 90.
والا دقیقا نمیدونم باید بپرسی.ولی احتمال قوی به یقین بعد از اون غیبت میزنن.حالا برو یه سوال بپرس.
---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------
الانم هم همین جوره.ولی بعضی پادگانا نمیذارن.تبعیدگاهها اینجوره.مخصوصا نواحی جنوبی.نقل قول:
---------- Post added at 08:01 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------
همین طور که سایر دوستان گفتن اولین اعزام خواهید بود.فکر کنم اگر پست کنید 1 اسفند(دوره طلایی) خواهید بود.نقل قول:
---------- Post added at 08:03 PM ---------- Previous post was at 08:01 PM ----------
پروژه باید در مورد مسایل هسته ای یا پیشبرد اهداف نیروهای مسلح و در مورد مسایل نظامی باشه.نقل قول:
در صورتی که تایید بشه از مقدای از خدمت یا کل خدمت معاف میشین.
سلامنقل قول:
پروژه باید در مورد مسایل هسته ای یا پیشبرد اهداف نیروهای مسلح و در مورد مسایل نظامی باشه.
در صورتی که تایید بشه از مقدای از خدمت یا کل خدمت معاف میشین.
مرسی تشکر
کار اسونیه؟ یعنی همه میتونن انجام بدن؟
یکم توضیح میدی؟؟؟:5:
اخه رفیق من اگه به همین راحتی بود که ما الان انقدر سرباز نداشتیم هر کی میرفت یه مقاله از تو اینترنت کپی میکرد معاف میشد:31:نقل قول:
شدنی یه تو ارشد دانشگاه های خاص خود ارتش و ... با یه سری رشته های خاصی که اون دانشگاه ها دارن، مثل مهندسی سیستم ، مخابرات و ... . وگرنه صنعتی شریف باشی من بعید می دونم به این راحتی ها شدنی باشه دیگه بقیه دانشگاه ها رو فکر کن خودتنقل قول:
خود دانی باز هم...
دو تا از دوستان بودن گفتن که لیسانسا رو دارن استواری میدن.بچه های ارتش مخصوصا نیروی دریایی ارتش خبری دارن.یا واقعا شنیدن همچین موضوعی رو یا در حد شایعه هست؟
نقل قول:مرسینقل قول:
یکی از دوستام دستاش اینجوریه و قطعا معافه
برم شیرینی بگیرم ازش!!!!:31:
اما من منظورم کف پای صاف بود
آیا کف پای صاف رو هم معاف میکنن؟
و تا چه حد باید صاف باشه؟
معذرت میخوام از بابت اشتباهم.نقل قول:
بند30- صافي كامل كف پا هر دو پا در انواع سخت (Rigid) و يا با تحدب شديد استخواني و يا با انحراف پاشنه پا معاف دائم.
دوستان من 10 روزه دیگه آموزشیم تموم میشه دستغیب ناجا هستم آیا همون روز آخر برگ تقسیم رو میدن یا میفرستن درب خونه کلا جریان این برگ تقسیم چیه؟
همون روز اخر برگ تقسیم ها رو میدننقل قول:
آره.حتی یه روز.با هیچ کی هم شوخی ندارن.من خودم شخصا یکیو دیده بودم که فقط یک روز دیرتر فرستاده بود.شایان ذکر است که تاریخ ثبت در دفاتر پلیس+10 همون تاریخ ارسال دفترچه میشه.نقل قول:
من 28 آبان فرستادم و اعزامم اول دی عحب شیره.اگر میخوای با هم در تماس باشیم تا جاهامونو عوض کنیم.چون من میخوام به تعویق بندازم.نقل قول:
آقا تورو خدا هر کی در این مورد اطلاعی داره بگه.من رو هم به این خاطر انداختن عجب شیر و یا این بار اول نیست که لیسانیا رو میفرستن عجب شیر؟نقل قول:
آقای مدیر تورا خدا پست های منو حذف نکن.من نمیدونم چرا پست های منو ارسال نمیکنند.
من اول دی اعزامم به عحب شیر راهی واسه کنسل کردنش هست؟میتونم تو سپاه پذیرش بگیرم؟
سلام /نقل قول:
کسی پست شما رو حذف نکرده / تمامی اعضای جدید ، نوشته هاشون پس از تایید تیم مدیریت به نمایش درمیان .
دوست گلم حالا انداختنت عجب شیر، چیه مگه دو ماهه دوست گلم. چاره ای نیست باید ساخت درضمن شما که تنها نیستی اون جا وقتی بری از خیلی از این سختیاش کم میشه، ولی واسه پذیرش الان من دقیق خبر ندارم چطوری شده ولی زمان ما تو این فرصت کم ظرقیت ها تکمیل بود.نقل قول:
البته بند پ همیشه تو هر جایی راهگشاست...
با عرض سلام خدمت دوستان عرير لطفا اگه كسي راجبه پادگن 02 نيرو زميني ارتش تهران اطلاعاتي داره منو راهنمايي كنه
ممنونم