fizz هیروی خوبیه ولی من تا حالا با diana با هیچ کس count نشدم. فکر کنم 70 80 دستی باهاش مید بودم.نقل قول:
Printable View
fizz هیروی خوبیه ولی من تا حالا با diana با هیچ کس count نشدم. فکر کنم 70 80 دستی باهاش مید بودم.نقل قول:
نقل قول:
Amateraso82
اینم سومین شادی این هفتمون. برادر League of Legends تبریک، امشب ساعت 9 جشنه این پیروزی بزرگ همه میدون های بزرگ شهر :n09:
شعار یادتون نره، حتما هم بنفش بپوشید :n02:
سیویر که خیلی شاخه ، امروز یه 6 تا دست رفتم همشو باختم بخدا گریم در اومده بود تو هر بازی حداقل 2 تا فیدر داشتیم اعصابم خورد شده بود ، فقط همین دست آخر با gp بردیم خیلی حال داد 18/7 بود ، یه nunu داشتیم 20/6 بود :n04:
سلام ...
لینک جدید هــک لول ( پچ Aatrox ) جایگزین شد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
میگم به این روش تاحالا چند نفر رو rec کردی؟نقل قول:
سلام ...
موفق باشید .
کلا برام سواله میخوام بدونم
عزیزم نظرم را توی قسمت نظرات وبلاگت نوشتم فقط کاشکی تایید نمی خواست دوستانم میومدند می دیددندنقل قول:
سلام ...
موفق باشید .
فقط حیف که نظرم یکم با قوانین اینجا مشکل داشت وگرنه همین جا می گفتم:n08:
لذت ببر از نظرم:n10:
دوست عزیز میخوای سر مردم کلاه بذاری برو حداقل به دو نفر بگو ندونن لول چیه , نه اینکه بیایی تو تاپیک لول این چرت و پرتارو بذاری :n26:نقل قول:
سلام ...
موفق باشید .
من فقط قصدم این بود بهت بفهمونم با این کاربه جایی نمیرسی , خودت بشین به جا این همه وقتی که میذاری وبلاگ بزنی خودت زیر مجموعه لول10 کن زودتر به نتیجه میرسی . :n26:
برای تغییر رجیون بازی از آمریکای شمالی به اروپا آیا راهی هست؟؟؟
دوستان این بخش spectate live به نظرتون به نوعی همون maphack نیست؟ چون یه نفر که داره Spectate میکنه میتونه به راحتی از طریق نرم افزارهایی مثل Skype , Raidcall به تیم مورد نظرش که داره بازی رو انجام میده گزارش دهی کنه ... دیگه اون تیم محاله گنک بشه و حتی یه دونه Ward هم استفاده نمیکنه .... در واقع یک تیم شش نفره که پنج نفر در حال بازی و یک نفر Spectator بازی باشه می تونن موفق تر از یک تیم پنج نفره باشه .
نه خیر عزیزم spec همیشه 3 دقیقه تاخیر داره.نقل قول:
Spectate با سه دقیقه تاخیر هست دوست عزیز :n05:نقل قول:
اسم سامونرش رو پیدا کنید بریم فحش بدیم بهش
اسم اکانتاش BooMB00M و BooMBooM هست. توی East.
برید به فحش بکشید از چت عکس بذارید توی پی ام بهتون دو تا اسکین مجانی میدم اگه اکانت ایجاد کنید توی West :n02:
دوست عزیز قبل اینکه این به فکر شما برسه ریوت خودش رو اینا کار کرده وگرنه اینجوری خیلی اوضاع خراب میشه منم خودم امتحان کردم با ts میخواستم کمک کنم به بچه ها ولی چند دقیقه اسپکت تاخیر داره ؛ در مورد این دوست عزیز که لینک رفر خودش رو گذاشته ؛ داداش به یکی بگو که اینا رو ندونه ؛ هر لینکی یا هر نرم افزار یا هر سایتی که بخواد Rp یا اسکین مجانی بده همشون الکی هستن ؛ میتونم بگم که 100% که بالاتر از 100% هم الکی و دروغ هستن ؛ هیچکدومشون کار نمیکنه ، اگه اینا کار می کردن که ریوت باید در شرکتش رو تخته می کرد و بازی و کل سرور هاشو می بست ، اینا خودشون از قبل فکر همه چی رو کردن و اگه کسی از این هــک ها بتونه درست کنه و در اینترنت انتشار بده باهاش خیلی برخورد می کنند ، اینو مطمئا باشید.
سلام
این نسخه میهن دانلودم درست شد حالا تو 33 در صد گیر میکنه فایل lore.mp3 چیکار کنم:n13:
نمیشه مثل آدم اینا آپدیتو بزارن تو سایت؟؟!:n28:
فایل lore.mp3 سیزده تاست که هرکدام مربوط به زبان های مختلف در سرور های متفاوت توی صفحه لاگین است که یه چمپی به اسم لیساندرا صحبت میکنه. هرکدومشون هم 2 مگ هستن. بیخیال اون فایلی که از میهن دانلود گرفتی بشی بهتره. خیلی ها مثل من که از خود سایت ریوت این بازی رو گرفتند در حالت عادی برا آپدیتش به مشکل برمیخورند چه برسه به سایت میهن دانلود:n06:نقل قول:
سلام
فایلی رو که مشکل داره حذف کن ، ببین درست نمیشه ، احتمالا خودش دانلودش می کنه دوباره
یک بار هم اگر دوست داشتی repair کن
از این چیزا نیست ، شاید با ریپر درست بشه اگه نشه بیخیال باید دوباره دانلود کنی من 4 سال پیش دانلود کردم و 2 سال بازی کردم و بعد گذاشتم کنار تا دی ماه 1391 که باز رفتم تو بازی گفتم آپدیت کنه که آپدیت نمی شد رفتم دوباره بازی رو از سایت خودش گرفتم و یه 500 مگ آپدیت داشت و دیگه رفتم تو بازی دیگه ! :n09:
بچه ها یه سوال دارم من الان شنبه نت مخابراتم وصل میشه خودم از قبل یه مودم دارم آیا لازمه که مودم رو پیش اونا ببرم ؟ البته خودشون یه برگه واسه تنظیمات دادن ولی زیاد مربوط به کانفیگ مودم نیست ؛ حالا میخواد ببرم یا نه ؟
نقل قول:
نه. تنظیمات رو میگن انجام میدین
تنظیمات هم فقط یه یوزر نیم و پسورده که تو صفحه تنظیمات مودم وارد میکنین
راستی
ببین آدرس دقیق فایل کجا است ، بگو ما برات آپلود کنیم.
آره،پول بده! :n09: برو تو store قسمت other اونجا میتونی منطقتو عوض کنی.البته شاید مجبور شی اسمتو عوض کنی!نقل قول:
دیروز من با cait رفتم عجب چیزیه 17/1 پوکوندمشون
E ش که همون فلشه خیلی عالیه برا فرار ولی هنوز خوشحالیم تموم نشده بود که افتیدم با 5 تا لول 30 :(
60/20 باختیم نمیدونم چرا اینجوری که فوق فوقش سه تا بازی پشت سر هم میبرم بعد اون سه تا بازی میبازم :(
رجیون کلاینت رو میگم،اکانت هنوز نساختم@:n18::n18:نقل قول:
اقا واقعا من نمیدونم این چه وضعیه امروز lvl 30 شدم بعد تا حالا هر وقت match making منو گذاشته تو یه تیمی یا 2 ،3 تا لیور داره یااونی که بازی میکنه اونقدر نوبه که نگو هی تند تند فید میده اون موقع لول 20 بودم اونا از اینا خیلی بهتر بازی میکردن واقعا هر چی لولم رفته بالا تر افراد تیممون بدتر بازی میکنن الان دو بار با zed بازی کردم اولی که یکی امتحانی جاروان رو اورده بود اون خوب بازی کرد دونفر توی bot بودن عین چی فید دادن بازی شد مسخره بازی. بازی دوم هم که یه تیمو بودهمون 5 دقیقه ی اول بازی 10 تا فید دادتوتال کیل دوشمن هم همون 10 تا بود:n08:اونم شد مسخره بازی این لول 30سرور east خیلی مزخرفه یه بازی درست حسابی نمیشه کرد طرف انگار اولین بارشه داره بازی میکنه اعصاب برام نگذاشته اند :n03:وست هم لول های پایینش افتضاه بازی میکنن ولی هر چی بری بالاتر بهتر میشه واقعا این دوتا سرور عکس همدیگه اند:n09:
آره دیگه میگم East پر نوب لهستانی و صربستانی هست همینه.
تازه روس هم که میاد بدتر :n21:
نگاه کنید ببینید چندتا اسکل بیفته با آدم نتیجه چی میشه!
تازه من این اولین بار بود warvik ؟؟ بر میداشت
اون اسکل جکس رو برداشت و 0/6/4 باش نتیجه گرفت!!!
من دست تنها 16 تا گرفتم
شما اینم حساب کن که اسکل دشمنت بوده :n11:نقل قول:
نگاه کنید ببینید چندتا اسکل بیفته با آدم نتیجه چی میشه!
تازه من این اولین بار بود warvik ؟؟ بر میداشت
اون اسکل جکس رو برداشت و 0/6/4 باش نتیجه گرفت!!!
من دست تنها 16 تا گرفتم
آیتمه Signedo:n19:نقل قول:
اگه بازی طول می کشید 6 تا banshee می رفت فک کنم
huh ?نقل قول:
شما اینم حساب کن که اسکل دشمنت بوده :n11:
دشمنش ؟ دوستش رو منظورشه دشمنش که 11 تا کیل گرفته
از خودم میپرسیدی:دینقل قول:
رجیون کلاینت رو میگم،اکانت هنوز نساختم@:n18::n18:
برا اینکه بتونی با کلاینت آمریکا اروپا رو هم داشته باشی باید حدودا 300 مگ یا 400 مگ دانلود کنی
بعد میتونی switch کنی بینشون
اما اکانت هاش کاملا جدا و متفاوتن
اونا اکتیو بودن کمک هم می کردن من تمام دفعاتی که ناک اوت شدم :n02: حداقل 3vs1 یا حتی 4vs1 بودنقل قول:
آره چند روز هست که سرور پر نوب شده هر بازی میرم یه عالمه فیدر داره بخدا دیگه خسته شدم ؛ امروز quinn رفتم عجب چیزیه valor میکنی یه 2 میزنی و یه 3 یعنی طرف رو میخوره تو 3 ثانیه تاور اصلی کنار بیس رو تو 5 ثانیه میزنه خیلی بد هیرویی هست البته تکی چیزی نیست باید با یارای درست باشه حداقل باید یه دونه از یارا خوب بازی کنه و ساپورت بده ؛ امروز هی میرفتم جلو این یارام میترسیدن در میرفتن ؛ اعصابم رو خورد کرده بودن با یک وضعی جمع می کردم من بدبخت ؛ هی میرفتم چپ رو یکم میزدم اینا میومدن چپ میرفتم راست ؛ اینقدر اینور اونور رفتم که یه بار داشتم چپ رو میزدم 3 تا از یارام از وسط رفتن اون یکی هم رفت راست اینا وسط رو گرفتن بعد اومدن راست رو هم زدن بعد من رفتم راست اینا تا داشتن چپ رو میزدن من مگا کردم اومدن راست رو بزنن یارام چپ رو مگا کردند دیگه بعد یه دوئل شد همه مردن من عقب کشیدم که زنده ببونم زود جمع کنم که از دست اینا یه نفس راحت بکشم دیگه همه مردن valor کردم و یه 2 و ... پایان :n02::n06:
حالا ایست خوبه چون تیمت هرچقدرم اسکل باشن از او طرف تیم مقابلم اسکل داره میشه کری کرد! (از ده تا بازی 8 تاشو آدم می بره!نقل قول:
من الان تو امریکا از 10 تا سه تا می برم! (ایرم فکر کن تو تیم من lux بودم blitz و nid داشتیم! بعد باختیم :n08:)
یعنی همه داغون! این بلیتزه کل q شو میس میکرد تازه گیر داده بود به nid که تو میس میکنی!!
چجوری اینا موفق میشن تو ایرم بالای ده تا دث بگیرن من نمی دونم واقعا! واسه خودش هنره! :n09:
اصلا افتادم رو دور باخت نمیدونم شایدم اشکال از منه؟ :n28:
خیلی سعی کردم این چپ و راستا رو بخونم ولی نشد :n02:نقل قول:
بدون شرح ! :n02:
فقط در مورد ریون که همون اول بازی لیو داد باید بگم من جاوران جنگل بودم و رفتم تاپو گنک کردم یارو داشت با هلث چس در میرفت منو ریون هم دنبالش ،که من اولتی کردم وطرفو کشتم ولی هردوتای ما تو اولتی زیر تاور گیر افتادیم منم اصلا متوجه نبودم که تاور داره ریونو میزنه من فلش کردم وامدم بیرون و ریون هم با هلث تقریبا کمتر ازنصف تاور زد کشتش:n08:من داشتم میترکیدم از خنده فقط نوشتم omfg :Dریون هم که داشت منفجر میشد از عصبانیت،دوتا فحش بارم کردو لیو داد.حالا هروقت به اون لحظه فک میکنم خندم میگیره،ازاون بازیهایی بود که هیچ وقت فراموش نمیکنن .3به5بردیم کاتا هم هیsurr میداد میگفت 4به5نمیتونیم ببریم این بود که اونم وسط بازی لیو کرد!
خلاصه اینکه خلاصه براتون نوشتم تا اون مضمون بدون شرح حفظ بشه!:n08:
همین الان با یه تیم خوب افتادم پس از 5 بار بازی نه فیدر داشتیم نه الحمد ال... نوب. اشکم در اومد وقتی بردیم اصلا نمیتونین لحظه ای که ما بردیم رو تصور کنین:n14:و الان میخوام به همه گل بدم:n16::n16::n16:تقاضای دعا برای افتادن در یک تیم خوب و صبر در برابر باخت های مکرر دارم:n12::n12:التماس دعا
عشق کیلر بی هستی ها !!نقل قول:
عاغا یه دست زدم با هکا، جاتون خالی 71 دقیقه طول کشید،
خیلی حال داد، اونا هم هکا داشتن، آخرش ما بردیم :n10:
عاغا چجوری عضو یه رنک تیم بشم؟نقل قول:
لول 30 شدم خیلی وقته ...
باید تو رو invite کنن البته لیدر تیم،خودتم میتونی بسازی!نقل قول: